Здравей Гост

Любовна Астрология - Всички да се чувстват поканени :-)

• 307 Отговора
  • 49290 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Напорист инак беше, ами луна в стрелец и марс в овен.
Но венера в рак. 

Венера в квадрат с Марс?
Работата ми е ясна видя ли Венера в съвпад/квадрат/опозиция с Марс.
Моето е полуквадрат и на пръв поглед не си личи.  :P :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

aiia

Браво, момичета.  :D
Обнадеждена съм, за бъдещето. Виждам, че има момичета които държат на думи като ''чест'', ''достойнство'' и ''доблест''.

Да, венера квадрат марс. Абе страхливец отвсякъде. Ефечи се, ама при мен не минава.
Всъщност въпросният ''страхливец'' има венера съвпад сатурн в рак - връх на тау квадрат. Марс и Плутон са в опозиция.  :-[ Бая ранена таз венера.
« Последна редакция: Юни 30, 2009, 04:53:40 pm от Asla »

*

Skarlet

Представям си каква свекърва ще бъдеш :-))))))
 ;D ;D ;D

3 снахи у дома , мале мале, керемидите ще ти паднат.  ;D

МолА ти се,не ми мисли лошото.  :P Аз съм взела мерки да ги подсигуря и тримата.Добре,че са с голяма разлика,та ще ги уреждам един по един.Иначе....не се виждам.Или по-скоро-не ги виждам тях. Но зависи и от тях,де. Моята майка е ходила със свекърва си под ръка и са се обичали много.Ама аз не случих. Та си имам обеца на ухото и гледам да не вървя по пътя на мойта,за да нямам главоболия.

*

Lillie

• 30532
В интерес на истината, никога не ми се е налагало да свалям мъж. Не че не съм увличала де с тая огнена Венера в 5 дом. Те като че ли сами ми идват в ръцете, в повечето случаи не се налага да бъдат и сваляни. Странна работа ви казвам. Представям си какво шоу щеше да настане, ако не подбирах...  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
Венера в квадрат с Марс?
Работата ми е ясна видя ли Венера в съвпад/квадрат/опозиция с Марс.
Моето е полуквадрат и на пръв поглед не си личи.  :P :-[

? Какво му е на съвпада/квадрата и прочие с Марс ?

*

aiia

Лили, слагам кавички на СВАЛЯМ или правя корекция ''тактически ходове с мъжете Раци''
Образно казано е свалям.  :D
Само селянките свалят буквално, хващат го за онази му работа и като куче на каишка го мъкнат в сламата.

Аз имам в хороскопа си най-малко от елемента въздух и затова все ме тегли към "въздухарите".Най-голямата ми любов досега,която продължи 6 г.,беше Водолей.Сега един Близнак ми бърка в мозъка и си играе кофти с мен,но въпреки това все към него ме тегли.Много ми е странен,противоречив и труден за разбиране.Не знае какво иска-днес е едно,утре е друго,а е с асц.Козирог.Може би е заради тао-квадрата,на чиито връх е Сатурн в седми дом.Голяма мъка е.А огнените мъже са готови звезди да ми свалят,но аз като знам,че са вече в краката ми не са ми интересни. :D
Слънце в Телец,АС в Дева,Луна в Риби,МС в Близнаци,ИС в Стрелец

*

Lillie

• 30532
Всъщност въпросният ''страхливец'' има венера съвпад сатурн в рак - връх на тау квадрат. Марс и Плутон са в опозиция.  :-[ Бая ранена таз венера.

Мачо е наистина. С тоя Марс в Овен и твърд аспект между Марс и Венера.
Но може да бъде лесно манупулируем от някой, която му намери цаката. Венера в съвпад със Сатурн в Рак ме навежда на мисълта за предиспозиция към емоционално изнудване, но знакът на Луната (Стрелец) не предполага да е толкова податлив.
Вътрешният конфликт, който изживява, е обусловен от потребността да се доказва, да бъде спонтанен (Марс в Овен и Луна в Стрелец) и потребността от една "удобна" връзка, в чието лоно да се върне след поредната забежка... Чувството за сигурност, което мислим, че ни дава "удобният" партньор, е илюзията, върху коята се крепи връзката и в която сами се оковаваме.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

aiia

Абсолютно точно го определи.
Може би самият той не си дава сметка, за нещата, които ти написа.

*

Skarlet

Аз имам в хороскопа си най-малко от елемента въздух и затова все ме тегли към "въздухарите".А огнените мъже са готови звезди да ми свалят,но аз като знам,че са вече в краката ми не са ми интересни. :D

Аз пък нямам една въздушна планетка,но компенсирам с въздушния асцендент и 2 планети в 3 дом.Определено не ме теглят въздушните,с изключение на някои Везни дето им се лепва Венерката на асцендента ми. Но пък огнените мъже са сладурчета,бееее.Що не ги харесваш,толкова са естествени и сърдечни? Еле па Овните,нали са ми слабост.  :P

*

Lillie

• 30532

Обикновено предполагат страстна натура.
Съвпад на Венера с Марс може да предположи и някакъв талант.
Квадратите и опозициите внасят повече динамика и напрежение в отношенията, респ. рядко се стига до моногамност. При твърд аспект между Марс и Венера в любовнния живот рядко всичко върви гладко, а и роденият, независимо дали го осъзнава или не, има нужда от повече екшън.
Но всичко зависи от конкретния хороскоп, в контекста на който се разглеждат тези аспекти.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

aiia

аджаба, тези със съвпади марс/венера сексуални ли са или са дръвчета?
Той прави секс, а в същото време тя чете вестник. ;D
Викам да разгледам аспектите между тия две планети, които се отнасят с пълна сила към темата ни, за любовта и секса.
_ венера/марс съвпад
_ венера секстил/тригон  марс
_ венера квадрат/опозиция марс - вече разбрахме за тях

знаем, че зависи от това в кой дом и стихия/знак попада съвпада и дали е аспектиран.
Примери требат, факти, документи и реални случки :-)))

*

Asol

• 4140
 :) ...някои пита за проработка на опозиция Марс - Венера, пък то немало нужда  ;D

*

Helo

:) ...някои пита за проработка на опозиция Марс - Венера, пък то немало нужда  ;D

Аз питах! И имам голяма нужда.

Обикновено предполагат страстна натура.
Съвпад на Венера с Марс може да предположи и някакъв талант.
Квадратите и опозициите внасят повече динамика и напрежение в отношенията, респ. рядко се стига до моногамност. При твърд аспект между Марс и Венера в любовнния живот рядко всичко върви гладко, а и роденият, независимо дали го осъзнава или не, има нужда от повече екшън.
Но всичко зависи от конкретния хороскоп, в контекста на който се разглеждат тези аспекти.

Е, аз с моите опозиции съм съвсем моногамна и напълно си затварям очите за мъжете, които ме харесват, а аз тях не. Имам нужда от един мъж, но качествен.  :P Но не го получавам.  ???

Четох, че на младини хората с опозиция Венера-Марс обикновено срещали сериозни затруднения в любовта, както и аз и начинът за намаляване на напрежението, което дава тази опозиция бил да се трансформират любовните емоции в изкуство или някоя подобна дейост.  >:( Аз не ща да трансформирам. Искам да получа това, което искам.
« Последна редакция: Юни 30, 2009, 06:04:27 pm от Helo »

*

Mims

• **
  • 772
Re:Любовна Астрология - Всички да се чувстват
« Отговор #74 -: Юни 30, 2009, 06:04:27 pm »
Най-дългата ми и истинска връзка беше с Везни-по 5-ти дом и Венера в 7-ми..Нещата стигнаха до брак,но имаше външни фактори,които ме разколебаваха и в крайна сметка не се получи..Много харесвам чара и дипломацията на Везните,интересни са ми и мъже Водолеи-имам Уран в пети..С въздушен мъж е изключено да скучая и са невероятни приятели..Близнаците малко не знаят какво искат,ама с тях мога да си говоря с часове..
Имала съм кратка връзка с Лъв-скъпи подаръци,най-добрите заведения,но ревността му прецака всичко..Побесняваше,ако не му кажех от кого е СМС-а,проверяваше ми  тайно телефона,да имаше чалъм все с анцуг и без грим да съм,че да не ме заглеждат и нямаше търпение да ми надене халката,щото си мислеше,че тогава съм само негова..Такова обсебване и аз не мога да сътворя.
Мъжът Риби е невероятен любовник,ама трудно му се хващат спатиите..Малко на настроения и като се съберат двама такива,работата е спукана и връзката прецакана..
Сегашното Теленце няма да бързам да хваля или плюя-не съм го опознала достатъчно..Абе,лазя му здраво по нервата ,ама си трае..Най ми харесва ,че думата му е закон-каже ли нещо,прави го и няма увъртане..Грижовен и земен,но и страстен и премерено ревнив с Луна в Скорпион.Не е агресивен-Марс в Риби.Хареса ми и начина,по който ме "свали",това,че ми даде време да си помисля..
Не ми допадат мъже Раци и Овни.Имам познати такива и мисля,че не бих мелила брашно с тях.
Не познавам Стрелци,освен един набор на баща ми,впечатленията ми за Козирозите  също са мъгляви..
Оф,ша ме извините за фермана.. ;D

*

Lillie

• 30532
@Helo
Има ли нужда да споменаваме, че твоята опозиция е по оста Телец-Скорпион, два фиксирани знака?  :)

ПП. Както казах, аспектите не се тълкуват "на парче", извън контекста на знака/кръстa/стихията, т.е. без оглед на целия хороскоп.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Аз имам в хороскопа си най-малко от елемента въздух и затова все ме тегли към "въздухарите".А огнените мъже са готови звезди да ми свалят,но аз като знам,че са вече в краката ми не са ми интересни. :D

Аз пък нямам една въздушна планетка,но компенсирам с въздушния асцендент и 2 планети в 3 дом.Определено не ме теглят въздушните,с изключение на някои Везни дето им се лепва Венерката на асцендента ми. Но пък огнените мъже са сладурчета,бееее.Що не ги харесваш,толкова са естествени и сърдечни? Еле па Овните,нали са ми слабост.  :P

Може би защото съм с много земя и лесно и бързо ги опитомявам и ми стават безинтересни.Но наистина са сладурчета :)
Слънце в Телец,АС в Дева,Луна в Риби,МС в Близнаци,ИС в Стрелец

*

Helo

@Helo
Има ли нужда да споменаваме, че твоята опозиция е по оста Телец-Скорпион, два фиксирани знака?  :)

ПП. Както казах, аспектите не се тълкуват "на парче", извън контекста на знака/кръстa/стихията, т.е. без оглед на целия хороскоп.

Мислех, че Скорпионите много обичат да си развяват байряка и не са от най-верните партньори.  ::)  ???

*

Helo

E то че си моногамна не изключва това да си страстна  :P Казват че всеки получава това което му е нужно когато трябва  :P Обаче това не означава че ще стане когато иска и за каквото си мисли че му трябва  :D

Абе... май и не съм толкова страстна. Не се оценявам като такава.  ???

*

Lillie

• 30532
Зависи...
От Скорпион до Скорпион има разлика.
Същото важи и за всеки друг знак.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.