Най-дългата ми и истинска връзка беше с Везни-по 5-ти дом и Венера в 7-ми..Нещата стигнаха до брак,но имаше външни фактори,които ме разколебаваха и в крайна сметка не се получи..Много харесвам чара и дипломацията на Везните,интересни са ми и мъже Водолеи-имам Уран в пети..С въздушен мъж е изключено да скучая и са невероятни приятели..Близнаците малко не знаят какво искат,ама с тях мога да си говоря с часове..
Имала съм кратка връзка с Лъв-скъпи подаръци,най-добрите заведения,но ревността му прецака всичко..Побесняваше,ако не му кажех от кого е СМС-а,проверяваше ми тайно телефона,да имаше чалъм все с анцуг и без грим да съм,че да не ме заглеждат и нямаше търпение да ми надене халката,щото си мислеше,че тогава съм само негова..Такова обсебване и аз не мога да сътворя.
Мъжът Риби е невероятен любовник,ама трудно му се хващат спатиите..Малко на настроения и като се съберат двама такива,работата е спукана и връзката прецакана..
Сегашното Теленце няма да бързам да хваля или плюя-не съм го опознала достатъчно..Абе,лазя му здраво по нервата ,ама си трае..Най ми харесва ,че думата му е закон-каже ли нещо,прави го и няма увъртане..Грижовен и земен,но и страстен и премерено ревнив с Луна в Скорпион.Не е агресивен-Марс в Риби.Хареса ми и начина,по който ме "свали",това,че ми даде време да си помисля..
Не ми допадат мъже Раци и Овни.Имам познати такива и мисля,че не бих мелила брашно с тях.
Не познавам Стрелци,освен един набор на баща ми,впечатленията ми за Козирозите също са мъгляви..
Оф,ша ме извините за фермана..