Здравей Гост

Любовна Астрология - Всички да се чувстват поканени :-)

• 307 Отговора
  • 49115 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Хъм, Вещичка, това беше точно, обобщаващо и абсолютно вярно.  :)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Flora

• *
  • 140
az puk vinagi s edni otkacheni vuzdushni subekti se zaburkvam-tezi vodolei  ;)  , veche mi pisna , no vinagi na tqh popadam, s posledniq qko si razkakahme igrata.. no s moeto slunce v oven, ra4e6ka luna, venerata v telec i marsa v kozirog, mai ne sa se vurzali mnogo s negovote slunce i asc vuv vodolei, egocentrichnata luna v luv, no za smetka na tova sladka venera v ribi... drugite kum koito iamm slabost sa ribkite, edno vreme skorpionite, no te sa mi ne6to obsebva6ti mnogo, puk az iskam svoboda...bliznetata su6to sa mi lubimi no poveche za priqteli  ::) a inache nqmam vuzdu6ni planeti v horoskopa-samo ogun, voda i zemq, no puk imam vuzdu6ni domove bol.. sigurno zatova ili zaradi trigona na lunata s uran  :-\ 
a za svalkite- ami da trqbva d ase izchaka, tova spored men si  e edna igra i moje da bude mn interesna, na men pone taq chast mi e nai-vylnuvashta, obicham, misteriqta , ako stane burzo mi pisva burzo  :P .. a puk kolko trudno moga da si haresam nqkoi- ne e istina, tova neznam otkude idva  :-\
Most people are other people. Their thoughts are someone else's opinions, their lives a mimicry, their passions a quotation. Oscar Wilde

*

Flora

• *
  • 140
И накрая какво - типичното мъжко оправдание да скъсаме - задушавал се   ;) 
da ti kaja ne e izcqlo mujko i az sum go izpolzvala i ne kato opravdanie  :P
Most people are other people. Their thoughts are someone else's opinions, their lives a mimicry, their passions a quotation. Oscar Wilde

*

lolitta

По темата с приятелството и усещането вижте този линк
http://kaka-cuuka.com/1490
Забавен е като цяло.
И аз преди си мислех, че това с гоненето и бягането са глупости, че няма нужда от такива неща, обаче се убедих, че на един мъж трябва да му бягаш, иначе си му скучна, защото си му в кърпа вързана. Въпросният Козирог с Венера във Водолей си беше много свестен, много добър, много се харесвахме като приятели, аз бях много влюбена в него и реших, че няма смисъл от игрички. Направо бях изцяло негова, бях готова да зарежа всичко заради него. И накрая какво - типичното мъжко оправдание да скъсаме - задушавал се. Вече след никой няма да тичам, няма да се давам лесно повече. Мъжете са ми казвали, че много лесно им е било да ме свалят, с което са ме обиждали много, тъй като аз просто съм го почувствала и така е станало, но... за тях явно нещата не стоят така.
Това за водолея ми стана интересно - ще кажете ли кои планети в знаци и кое като цяло определя дали един мъж е добър в леглото?
На мен са ми допадали мъже с венера в дева и в скорпион. Вие как мислите?

права си - колкото и да ни е трудно да изтърпим, трябва да го направим, да си знаем цената. И да му дадем вяъможността да бъде мъж, да ни ухажва, да ни показва, че ни желае.... а ми се иска да набера номера му и да му кажа, хей, луда съм по тебе, искам те, сега...ама не....не трябва!! не не и пак не!!
той ше го разбере....по погледа ми..като се видим следвашия път... ::)

*

veshti4ka

забелязала съм, че покрай мен все се въртят близнаци, стрелци, деви, водолеи и риби /имам ас водолей и на ас-то Мерк и Юпи/ та го смятам за нормално това такива въртоглави да са покрай мен, но определено освен голата химия няма засега нищо друго  :-X   оказва се, че с бившия ми съпруг картите ни са били почти еднакви, но неговият ас водолей е малко по-напред от моя - на 29я градус - съвпад с Мерка ми който управлява интерсептираната дева в 7 дом...  но вече всички ми се виждат прекалено повърхностни и постни та вече идея си нямам какво точно би ме привлякло у някого...
водолеите ми се видят съвсем откачени вече, близнаците не знаят какво искат, стрелците са ми прекалено повърхностни, а рибите все на далавери налитат ... все такива са били около мен - не съм им гледала картите, но мога да кажа че впечатленията ми никога не ме лъжат за това и поради тая причина ги бастисах всичките  ;D ;D ;D

*

aiia

а ми се иска да набера номера му и да му кажа, хей, луда съм по тебе, искам те, сега...ама не....не трябва!! не не и пак не!!
той ше го разбере....по погледа ми..като се видим следвашия път... ::)

Виж, сладка.
С този дългия бедър ''баджак'' няма начин да не те огрее.
Търпение му е майката.  ;D

*

Asol

• 4140
То по тази линия винаги може да я огрее  ;D :P. Зависи какво търси ...за либофта не стига.

*

lolitta

;D   ;D    ;D 

хе хе не сьм аз това не сьм аз  нееее една моделка от един сайт хехе но в момента съм в отлична форма тренирам и си поддьржам негьрското дупе то си ми е оръжието на мене  :-[    ;D

*

lolitta

Ехе, ако това на снимката си ти, наистина няма как да не те огрее освен ако не е мъж с Венера във Водолей :))), който не се интересува от такива неща :))

Венерката му е скорпионска а аз сьм скорпион  :-[

*

Nebesna

ще кажете ли кои планети в знаци и кое като цяло определя дали един мъж е добър в леглото?
На мен са ми допадали мъже с венера в дева и в скорпион. Вие как мислите?

Че Венера какво общо има с "леглото"? Венера се свързва само с еротиката, социализацията и ухажването. Съвместимите ви Венери може да подпомогнат социалната ви адаптация и любовната игра, но когато нещата опрат до секс се включва Марс.....

И още нещо. Ако на човека не са му задоволени елементарните потребности по Луната, тогава нито Венера, нито Марс ще действат ефективно. Това важи с особена сила за жените, защото те са по-чувствителни към лунните цикли и към негативните транзити към наталната Луна. Обикновено това се манифестира като "липса на настроение"

*

Mia21

• 2502
Венерката му е скорпионска а аз сьм скорпион  :-[

Това май означава,че се доближаваш до идеала му за любовница. ;)

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
Дълги бедра, негърски дупета...това ми е любимата тема във форума вече!  :P ;D
« Последна редакция: Юли 02, 2009, 11:06:28 am от freebird »
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

:)  Ехехехе, темата наистина е забавна. Поне мен ме забавлява. Връща ме назад във времето.....Либови съм имала много, по-точно хлътвания...Първата ми либов беше когато бях на 10 год. влюбих се в една Риба, луна Риба, Венера Риба, Марс Теле....6 години несподелена любов. После на 19г. се влюбих в един лъв, Луна - Водолей, Венера - Близнаци, Марс-Стрелец  - неизживяна любов, пътеките ни бяха разделени...А голямата страст на моя живот, в него  хлътнах безумно на 22 год. - Рибок, с Луна в Телец, Венера - Козирог, Марс - Лъв - луда работа...с продължение след прекъсване от 10 г. - накрая развързан кармичен възел /така мисля аз/. На 25 г.хлътнах в бащата на сина ми - Девичка /вече съм ги намразила/, Луна - Лъв, Венера - Дева, Марс - Скорпион - беше секс, секс и секс.... В момента обичам /осъзната обич/ приятеля си, но бях безнадеждно влюбена в него преди 8 години - след разни перипетии, в животите и на двамата, пътеките отново ни се пресрещат. Той Водолей, Луна - Риби, Венера - Козирог, Марс - Близнаци, АСЦ-Скорпион, а моя милост Коза, Луна - Водолей, Венера и Марс - Скорпион, АСЦ - Близнаци.....А последния може би е любовта на моя живот, но не знам....Никога преди не съм ревнувала, а сега - от време на време пощръклявам. И то на чисто физическо ниво усещам ревността. Докато мислите ми са доста свободолюбиви и толерантни, на чисто физическо ниво реагирам много бурно....

*

aiia

Разгледах картата на една бивша приятелка. Казвам бивша, защото преди 8 години се опита да ми ''открадне'' тогавшния приятел. Но опитите й бяха неуспешни. Макар че я съжалих, прекъснах контакт с нея.
Въпросната дама е просто уникат. По-голема пиявица от нея не познавам. Способна е в рамките на 15 минути да се обади 6 пъти на човекът в когото е влюбена. Аз й казвах ''спри, недей се унижава така''. Но тя с засилено самочувствие и раздираща амбиция продължаваше.
От това което знам, тя е на 31 години вече, все още е сама. Не спира да се чувства самотна. За визия, смея да твърдя, че е добра. Но така и така тя явно не успява да проработи някои ''аспекти'' в нейната карта. И все бърка по отношение на мъжете.
Както казах - обсебваща.
Луна, Венера и Уран в Скорпион.

Меркурий и Юпитер в Лъв. Абе мислеше се за голяма работа. Баща й като имаше пари, си мислеше, че всички мъже са в краката й. Да ама не. Там й беше грешката.

Слънце, СЛВ и Сатурн в Дева. Даже и изискваше от мъжете, сякаш й бяха роби. Пресметлива.
Аспектите в картата са малко. Няма опозиция. Никакви компромиси не правеше, нито със себе си нито с околните.

Квадрат Венера / Юпитер.
Квадрат Луна / Меркурий.
Секстил Венера / Меркурий  - омагьосваше ги. Някой само, ама за кратко. :-)))
Квадрат Слънце / Нептун.
Квадрат Марс / Юпитер.
Секстил Уран - Слънце.

Това са й аспектите.

*

lolitta

Дълги бедра, негърски дупета...това ми е любимата тема във форума вече!  :P ;D

хахахаа  :-[     ::)     ;D   

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
Какво се смееш, ти си ми любимия member (на английски, че член звучи по така...)  ;D ;D ;D
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Волната птичка явно е в лЮбовен период  :P ::) ;D
Май и е време да си свие крилцата в нечии подобни бедърца  :P

*

lolitta

Волната птичка явно е в лЮбовен период  :P ::) ;D
Май и е време да си свие крилцата в нечии подобни бедърца  :P

е много еоритка в тая тема, много ..харесва ми, скорпионска е  ;D

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
Важното е да се забавляваме  ;D

Иначе все това чета "Скорпион = секс", странно като нямам скорпионски черти, само едно Сатурн-че, защо все секс ми е в главата  ::)

ПС: Добре де и Луната ми от 8-ми Дом прави тригон с този Сатурн, ама чак пък толкова... ???
The Tea Party
Jeff Martin

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Ако се не лъжа ,беше с изгряващ Марс- е да,чак толкова!  ;)