Разгледах картата на една бивша приятелка. Казвам бивша, защото преди 8 години се опита да ми ''открадне'' тогавшния приятел. Но опитите й бяха неуспешни. Макар че я съжалих, прекъснах контакт с нея.
Въпросната дама е просто уникат. По-голема пиявица от нея не познавам. Способна е в рамките на 15 минути да се обади 6 пъти на човекът в когото е влюбена. Аз й казвах ''спри, недей се унижава така''. Но тя с засилено самочувствие и раздираща амбиция продължаваше.
От това което знам, тя е на 31 години вече, все още е сама. Не спира да се чувства самотна. За визия, смея да твърдя, че е добра. Но така и така тя явно не успява да проработи някои ''аспекти'' в нейната карта. И все бърка по отношение на мъжете.
Както казах - обсебваща.
Луна, Венера и Уран в Скорпион.
Меркурий и Юпитер в Лъв. Абе мислеше се за голяма работа. Баща й като имаше пари, си мислеше, че всички мъже са в краката й. Да ама не. Там й беше грешката.
Слънце, СЛВ и Сатурн в Дева. Даже и изискваше от мъжете, сякаш й бяха роби. Пресметлива.
Аспектите в картата са малко. Няма опозиция. Никакви компромиси не правеше, нито със себе си нито с околните.
Квадрат Венера / Юпитер.
Квадрат Луна / Меркурий.
Секстил Венера / Меркурий - омагьосваше ги. Някой само, ама за кратко. :-)))
Квадрат Слънце / Нептун.
Квадрат Марс / Юпитер.
Секстил Уран - Слънце.
Това са й аспектите.