oh, pak neshto se e oburkalo
, dobre, vtori opit
http://img512.imageshack.us/img512/631/astrow2gw01yhp725601811.gif ,sega veche trqbva da e nared
на пръв поглед - брак по любов с по-възрастен (но може и по-млад) мъж, но със сигурност ралзика във възрастта поне 7-8 години...
Венера в Телец търси сигурност във връзката, продължителност, човек, с който да се чувства закриляна, сигурна...С тоя Сатурн в Стрелец може и чужденец да е, като гледам и Юпитера в 9ти дом, дава възможност за подобна връзка с чужденец....не съм много напред в Астрологията и това мога да кажа засега 
Ami kakto tvurdi6 che ne si `mnogo napred`, dosta neshta uluchi spored men

, pone ot tova koeto sa mi kazvali dr hora vuv foruma ima dosta shodstva

s kozirog na descendenta-sigurno shte e po-vuzrasten, pri men vinagi sa bili po-golemi , no nai mnogo 5-6 god, a i priqtelite mi kato cqlo chesto sa po-golemi ot men

, za chijdenneca- shte go vidim, no e vuzmojno, predvid , che jiveq v chujbina

obache drugo ne moga da si obqsnq-uj venera v telec i mars v kozirog, a bqgam kato dqvol ot tamqn ot seriozni vzaimootnosheniq, mnogo me e strah za svobodata mi , sigurnoe ot trigona na urana s natalnata luna , ottam i patologichnata nenavist kum skukata

samo ne znam otkude mi idvat iziskvaniqta, che tolkova trudno si haresvam nqkoi.... a kogato si haresam ,v povecheto sluchai, interesa ne iztraiva mnogo