Здравей Гост

Любовна Астрология - Всички да се чувстват поканени :-)

• 307 Отговора
  • 49098 Прегледи
Качвам събитийната картата-моята среща с голямата ми любов:
Докато дишаш...надявай се!

*

Uran

• 6041
Не мога да разбера, защо всяка година юли месец, в периода 7-17 юли аз съм войнствено настроена и ми иде да избия половината свят? Войнствена съм, понеже все се сблъсквам с ''глупаци''. После даже извиненията не приемам. Миналата година на 12 юли се скарах с един човек, грандиозен скандал беше. После няколко пъти ми се извинява, но уви. Не приемам извинения.
Ето и вчера. Мъжът рак - вчера имаше възврат на меркурий, слънце и венера. Роден по пълнолуние. Днес разбирам, че той е искал да ме разведри. А аз го приех като укор, критика.
Не искам в пътя си да го срещам ... :-\
Как се завъртат планетите, ама всяка година е това, сега като се връщам назад във времето. Най-големите скандали са били именно в този период.
Незнам доколко може да влияе тр. Слънце, ама виж да няма някакви стресиращи аспекти с нат. Марс, Луна ..... :)

*

aiia

Не бе, мила. Аз не гледам транзитите на слънце, луна и венера.
Просто ми прави впечетление, че от доста години насам, юли месец ми е взривоопасен. Уж Рак ми е хармоничен знак като цяло. Ама йок. Само неприятности.
А може транзитните аспекти на хората с които общувам да са стресиращи. Но се сблъскавам с тях. уффффффффффффффффффф............... :-\
Да си стоя у дома най-добре, че още ми е напушено.

*

Uran

• 6041
Не бе, мила. Аз не гледам транзитите на слънце, луна и венера.
Просто ми прави впечетление, че от доста години насам, юли месец ми е взривоопасен. Уж Рак ми е хармоничен знак като цяло. Ама йок. Само неприятности.
А може транзитните аспекти на хората с които общувам да са стресиращи. Но се сблъскавам с тях. уффффффффффффффффффф............... :-\
Да си стоя у дома най-добре, че още ми е напушено.
Провокирана от теб си проверих транзитите, защото 3 от общо 4-те ми връзки са зопочнали 7-9 август :). Точно тогава тр. Слънце е в съвпад с нат. Луна и в опозиция на наталното в 7 дом. :)

*

Lillie

• 30532
Не мога да разбера, защо всяка година юли месец, в периода 7-17 юли аз съм войнствено настроена и ми иде да избия половината свят?

Може би защото тогава Слънцето ти активира наталния Марс.  :-[
А днес и утре ти минава в точен съвпад с Марс в радиска, в съчетание със секстил от транз. Сатурн, допълнително пълнолунието в Козирог го активира.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Moqt Saturn,Uran i Neptun v Kozirog sa v suvpad s negovoto Slunce,ASC i Merkurii.Moje li da se kaje 4e tova e karmichna vruska??

*

aiia

Еми ето виждаш ли. Има някаква цикличност.  :-[
Странно е наистина. При мен всички връзки са започвали началото на април и края на август.
А март месец и юли са ми най-скофтените.

*

aiia

Не мога да разбера, защо всяка година юли месец, в периода 7-17 юли аз съм войнствено настроена и ми иде да избия половината свят?

Може би защото тогава Слънцето ти активира наталния Марс.  :-[
А днес и утре ти минава в точен съвпад с Марс в радиска, в съчетание със секстил от транз. Сатурн, допълнително пълнолунието в Козирог го активира.

хихии, ами Лили, да ходя в изолатора най-добре :-))))) Успокоих се, щом причината за скандала вчера са планетите... лунно затъмнение, направо си затъмнихме мозъците, в 15ч30мин беше скандала, пълнолуние
 ;D :-*

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

i edin ro6av gei :)

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
Доживях на Джим гей да викат!  ;D
Млъквам, че оспамих темата... :-[
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

е пък всички ние сме гъски  ;D
Докато дишаш...надявай се!

*

Lillie

• 30532
Ето и вчера. Мъжът рак - вчера имаше възврат на меркурий, слънце и венера. Роден по пълнолуние. Днес разбирам, че той е искал да ме разведри. А аз го приех като укор, критика.
Не искам в пътя си да го срещам ... :-\
Как се завъртат планетите, ама всяка година е това, сега като се връщам назад във времето. Най-големите скандали са били именно в този период.

Хей, Asla, много си тънкообидна, недей така.  :-[

Цитат
Миналата година на 12 юли се скарах с един човек, грандиозен скандал беше

Виж си транзитите на тази дата, не че те са ни оправдание.  :)
Мисля, че някои от тях са доста показателни...

- Транзитен съвпад на Марс, Сатурн и Раху върху наталния ти Меркурий (индийците биха го нарекли "умопомрачение").
- Транзитен Юпитер в точна опозиция към наталния ти Марс, а транзитът на Слънцето го активира.

Не съм ти гледала прогресиите, но не е изключено транзитите да са отключили някой "спящ" прогресивен аспект.
И всичко това се случва на фона на транз. Уран близо до Десцендента, нали така?  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

aiia

Si Si Senorita.
Ще се оправдаваме с аспектите. Аз не съм виновна, ами планетите, че съм се умопомрачила :-))))  ;D

*

Lillie

• 30532
Не са ни виновни транзитите, разбира се, но спор няма, че някои от тях по ни предразполагат да изпаднем в състояние на афект, стига да се появи дразнител в точния момент. А често именно това се случва - аспектите се явяват един вид катализатори, като ни изправят пред най-различни предизвикателства, вкл. и как да реагираме в даден момент. Начинът, по който реагираме спрямо дадена ситуация ("дразнител"), е наш съзнателен избор, макар и да се ръководим често от несъзнателни мотиви.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Flora

• *
  • 140
oh, pak neshto se e oburkalo  :(  , dobre, vtori opit  :)  http://img512.imageshack.us/img512/631/astrow2gw01yhp725601811.gif  ,sega veche trqbva da e nared

на пръв поглед - брак по любов с по-възрастен (но може и по-млад)  мъж, но със сигурност ралзика във възрастта поне 7-8 години...

Венера в Телец търси сигурност във връзката, продължителност, човек, с който да се чувства закриляна, сигурна...С тоя Сатурн в Стрелец може и чужденец да е, като гледам и Юпитера в 9ти дом, дава възможност за подобна връзка с чужденец....не съм много напред в Астрологията и това мога да кажа засега ;)

Ami kakto tvurdi6 che ne si `mnogo napred`, dosta neshta uluchi spored men  :) , pone ot tova koeto sa mi kazvali dr hora vuv foruma ima dosta shodstva  ;)  s kozirog na descendenta-sigurno shte e po-vuzrasten, pri men vinagi sa bili po-golemi , no nai mnogo 5-6 god, a i priqtelite mi kato cqlo chesto sa  po-golemi ot men  ;D  , za chijdenneca- shte go vidim, no e vuzmojno, predvid , che jiveq v chujbina  :P  obache drugo ne moga da si obqsnq-uj venera v telec i mars v kozirog, a bqgam kato dqvol ot tamqn ot seriozni vzaimootnosheniq, mnogo me e strah za svobodata mi , sigurnoe  ot trigona na urana s natalnata luna , ottam i patologichnata nenavist kum skukata  :P  samo ne znam otkude mi idvat iziskvaniqta, che tolkova trudno si haresvam nqkoi.... a kogato si haresam ,v povecheto sluchai, interesa ne iztraiva mnogo
Most people are other people. Their thoughts are someone else's opinions, their lives a mimicry, their passions a quotation. Oscar Wilde

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Качвам събитийната картата-моята среща с голямата ми любов:

Интересна е наистина-Хирон съвпад Венера-среща с приказната любов,принцът на бял кон  :P
Прогресивна Луна във Везни-партньорство,темата за връзките излиза на преден план.
Прогресивната Луна тогава и хвърля точен секстил към АСЦ и тригон към ДСЦ.
Интересно е да споделиш какво е станало когато Луната е съвпаднала с Плутон?  ::)
Транз СЛВ съвпада с прогр Венера,в последствие и транзитен Уран с нея.Вероятно последното е довело до бързо създаване на близки отношения в последствие.
Юпитер на АСЦ е индикация за важна промяна в средата,срещи с нови личности (опозиция към 7ми дом) и като цяло за един оптимистичен период,което се засилва и от АСЦ Стрелец.Вероятно и щастливият шанс ти е помагал през този период. :)

*

Flora

• *
  • 140
Не е казано, че ще е по-възрастен може просто да се омъжиш по-късно. Имам подобни наблюдения върху Козирог на куспидата на 7 дом. С тея разположия на планетите в знаците не ми се струва да си много от "бягащите"  тип Уран ти нямаш нищо във Водолей, само Юпитера нещо вятър го вее на бял кон  :P ,...но като се замисли човек тоя Юпитер ти  управлява Сатурн, Нептун и Уран т.е домовете където управители са Сатурн /7/ и Нептун /9/ и Уран /8/  имат юпитеров нюанс. Юпитер е в собствен знак и дом и е силен.

;)  abe, koito uspee da me hvane, nqma da mu bqgam mnogo posle  :P to togava kakvo izliza... che baq ot ribkite sum vzela shtom jupitera e v ribi
naskoro edin priqtel mi kaza, che imam fetish kum `bolkata na horata`i psihotravmite bih dobavila  :P, drugite da se razbira i ot mujki pol  ;D, tova kak moje da se obqsni ot kartata
Most people are other people. Their thoughts are someone else's opinions, their lives a mimicry, their passions a quotation. Oscar Wilde

*

lolitta

oh, pak neshto se e oburkalo  :(  , dobre, vtori opit  :)  http://img512.imageshack.us/img512/631/astrow2gw01yhp725601811.gif  ,sega veche trqbva da e nared

на пръв поглед - брак по любов с по-възрастен (но може и по-млад)  мъж, но със сигурност ралзика във възрастта поне 7-8 години...

Венера в Телец търси сигурност във връзката, продължителност, човек, с който да се чувства закриляна, сигурна...С тоя Сатурн в Стрелец може и чужденец да е, като гледам и Юпитера в 9ти дом, дава възможност за подобна връзка с чужденец....не съм много напред в Астрологията и това мога да кажа засега ;)

Ami kakto tvurdi6 che ne si `mnogo napred`, dosta neshta uluchi spored men  :) , pone ot tova koeto sa mi kazvali dr hora vuv foruma ima dosta shodstva  ;)  s kozirog na descendenta-sigurno shte e po-vuzrasten, pri men vinagi sa bili po-golemi , no nai mnogo 5-6 god, a i priqtelite mi kato cqlo chesto sa  po-golemi ot men  ;D  , za chijdenneca- shte go vidim, no e vuzmojno, predvid , che jiveq v chujbina  :P  obache drugo ne moga da si obqsnq-uj venera v telec i mars v kozirog, a bqgam kato dqvol ot tamqn ot seriozni vzaimootnosheniq, mnogo me e strah za svobodata mi , sigurnoe  ot trigona na urana s natalnata luna , ottam i patologichnata nenavist kum skukata  :P  samo ne znam otkude mi idvat iziskvaniqta, che tolkova trudno si haresvam nqkoi.... a kogato si haresam ,v povecheto sluchai, interesa ne iztraiva mnogo

Управителят на 7ми дом - Сатурн ти е в Стрелец - първата ти реакция към връзките ще ти е типично за Стрелеца - бяга като опарен от възможността за обвързване....но като гледам си още малка - 86ти набор си...много от заложеното в натала се проявява с годините - колкото повече годиннки минат, толкова повече ситуации ще си преживяла, в които ще се прояви неминуемо силното влияние на Венерата в Телец - сигурност, на Луната в Рак - търсене на гривовен партньор...на Марса в Козирог - търсене на земен, добре реализиран в обществото или просто по-зрял от тебе партньор...не е изключено и на работата да се запоанете с твоя господин - Марса в 6ти дом и Сатурна в знака на Стрелец, който ти урпавлчва 6ти дом  - дома на работата ...