Управителят на 7ми дом - Сатурн ти е в Стрелец - първата ти реакция към връзките ще ти е типично за Стрелеца - бяга като опарен от възможността за обвързване....но като гледам си още малка - 86ти набор си...много от заложеното в натала се проявява с годините - колкото повече годиннки минат, толкова повече ситуации ще си преживяла, в които ще се прояви неминуемо силното влияние на Венерата в Телец - сигурност, на Луната в Рак - търсене на гривовен партньор...на Марса в Козирог - търсене на земен, добре реализиран в обществото или просто по-зрял от тебе партньор...не е изключено и на работата да се запоанете с твоя господин - Марса в 6ти дом и Сатурна в знака на Стрелец, който ти урпавлчва 6ти дом - дома на раб
ami kakvo da kaja, na lunata i marsa gi useshtam i sega vliqniqta, samo che ot tova, koeto sum chela za venera v telec ne se vruzva napulno- naprimer tova , che tursi materialnite proqvleniq v lyobvta, sushto luksa i tn. no za sigurnostta-moje bi da .. a kolkoto do 6ti dom- mi to cqlata mi karta mai samo za rabota govori

okupirala sum vsichki vuzmojni domove na karierata

, kakvato i da e tq, samo che ne znma na koq tochno

, po-skoro shodni interesi moje bi v opredelena oblast, koqto iksam da diktuva rabotata