Здравей Гост

Любовна Астрология - Всички да се чувстват поканени :-)

• 307 Отговора
  • 49105 Прегледи
*

Flora

• *
  • 140
Управителят на 7ми дом - Сатурн ти е в Стрелец - първата ти реакция към връзките ще ти е типично за Стрелеца - бяга като опарен от възможността за обвързване....но като гледам си още малка - 86ти набор си...много от заложеното в натала се проявява с годините - колкото повече годиннки минат, толкова повече ситуации ще си преживяла, в които ще се прояви неминуемо силното влияние на Венерата в Телец - сигурност, на Луната в Рак - търсене на гривовен партньор...на Марса в Козирог - търсене на земен, добре реализиран в обществото или просто по-зрял от тебе партньор...не е изключено и на работата да се запоанете с твоя господин - Марса в 6ти дом и Сатурна в знака на Стрелец, който ти урпавлчва 6ти дом  - дома на раб

ami kakvo da kaja, na lunata i marsa  gi useshtam i sega vliqniqta, samo che ot tova, koeto sum chela za venera v telec ne se vruzva napulno- naprimer tova , che  tursi materialnite proqvleniq v lyobvta, sushto luksa i tn. no za sigurnostta-moje bi da .. a kolkoto do 6ti dom- mi to cqlata mi karta mai samo za rabota govori  ;D  okupirala sum vsichki vuzmojni domove na karierata  ;D , kakvato i da e tq, samo che ne znma na koq tochno  :P , po-skoro shodni interesi moje bi v opredelena oblast, koqto iksam da diktuva rabotata
Most people are other people. Their thoughts are someone else's opinions, their lives a mimicry, their passions a quotation. Oscar Wilde

Качвам събитийната картата-моята среща с голямата ми любов:

Интересна е наистина-Хирон съвпад Венера-среща с приказната любов,принцът на бял кон  :P
Прогресивна Луна във Везни-партньорство,темата за връзките излиза на преден план.
Прогресивната Луна тогава и хвърля точен секстил към АСЦ и тригон към ДСЦ.
Интересно е да споделиш какво е станало когато Луната е съвпаднала с Плутон?  ::)
Транз СЛВ съвпада с прогр Венера,в последствие и транзитен Уран с нея.Вероятно последното е довело до бързо създаване на близки отношения в последствие.
Юпитер на АСЦ е индикация за важна промяна в средата,срещи с нови личности (опозиция към 7ми дом) и като цяло за един оптимистичен период,което се засилва и от АСЦ Стрелец.Вероятно и щастливият шанс ти е помагал през този период. :)
Да,наистина това беше един от най-щастливите ми периоди-тогова си купих и ново жилище имах чувството,че всичко което се случва е сън и не исках да се събудя,но се събудих покрай опозицията на уран с луната...
Вчера точно четох за този съвпад на прогресивната Луната с Плутон,а и в момента прогресивната Луна ми преминава през Скорпион-наистина изживявам най-необикновената си сексална трансформация с много изострени сетива още повече луната в хороскопа ми утравлява 8-ми дом и е планетата с най-много аспекти.
Докато дишаш...надявай се!

*

lolitta

Управителят на 7ми дом - Сатурн ти е в Стрелец - първата ти реакция към връзките ще ти е типично за Стрелеца - бяга като опарен от възможността за обвързване....но като гледам си още малка - 86ти набор си...много от заложеното в натала се проявява с годините - колкото повече годиннки минат, толкова повече ситуации ще си преживяла, в които ще се прояви неминуемо силното влияние на Венерата в Телец - сигурност, на Луната в Рак - търсене на гривовен партньор...на Марса в Козирог - търсене на земен, добре реализиран в обществото или просто по-зрял от тебе партньор...не е изключено и на работата да се запоанете с твоя господин - Марса в 6ти дом и Сатурна в знака на Стрелец, който ти урпавлчва 6ти дом  - дома на раб

ami kakvo da kaja, na lunata i marsa  gi useshtam i sega vliqniqta, samo che ot tova, koeto sum chela za venera v telec ne se vruzva napulno- naprimer tova , che  tursi materialnite proqvleniq v lyobvta, sushto luksa i tn. no za sigurnostta-moje bi da .. a kolkoto do 6ti dom- mi to cqlata mi karta mai samo za rabota govori  ;D  okupirala sum vsichki vuzmojni domove na karierata  ;D , kakvato i da e tq, samo che ne znma na koq tochno  :P , po-skoro shodni interesi moje bi v opredelena oblast, koqto iksam da diktuva rabotata

ми виж и аз имам Луна в Телец в 10ти дом ма да ти кажа не съм меркантилна и не подхождам използвачески, тръсещо материлана сигурност към връзките си...излизала съм с момче, което беше много по-добре финансово от мене, но почти всеки път си деляхме сметките, да не казвам, чколко пъти аз съм поемала разходите при излизанията ни...не знам...иначе определено искам да имам сигурност в една връзка - искам мъжа ми да умее да печели добре, да е умен, находчив, не бих ходила с нереализиран и неориентиран тип, с мързелив или отнесен .... изискванията ми са много земни, конкретни и ясни - може би това влиянието на Телешката ми Луна  :-[

А иначе ти наситина си окупирала де що има всичко по домовете на кариерата и работата... 6ти, 10ти дом хехе, браво, браво..:)  Успех ти пожелвам, аз много уважавам амбициозни хора :)

*

lolitta

Качвам събитийната картата-моята среща с голямата ми любов:

Интересна е наистина-Хирон съвпад Венера-среща с приказната любов,принцът на бял кон  :P
Прогресивна Луна във Везни-партньорство,темата за връзките излиза на преден план.
Прогресивната Луна тогава и хвърля точен секстил към АСЦ и тригон към ДСЦ.
Интересно е да споделиш какво е станало когато Луната е съвпаднала с Плутон?  ::)
Транз СЛВ съвпада с прогр Венера,в последствие и транзитен Уран с нея.Вероятно последното е довело до бързо създаване на близки отношения в последствие.
Юпитер на АСЦ е индикация за важна промяна в средата,срещи с нови личности (опозиция към 7ми дом) и като цяло за един оптимистичен период,което се засилва и от АСЦ Стрелец.Вероятно и щастливият шанс ти е помагал през този период. :)
Да,наистина това беше един от най-щастливите ми периоди-тогова си купих и ново жилище имах чувството,че всичко което се случва е сън и не исках да се събудя,но се събудих покрай опозицията на уран с луната...
Вчера точно четох за този съвпад на прогресивната Луната с Плутон,а и в момента прогресивната Луна ми преминава през Скорпион-наистина изживявам най-необикновената си сексална трансформация с много изострени сетива още повече луната в хороскопа ми утравлява 8-ми дом и е планетата с най-много аспекти.

Ох и на мене тази година ми е много хубава и успешна, миналата година ми беше адски напрегнато, а сега преживявам някаква Нирвана - спокойно ми е, в работаат се утвърждавам...много добре се развиха там нещата...че и луБоФта остава да ме споходи, както е писано по Солар, Прогресия, Транзит и всичко там възможно /бе то май ме споходи вече/...хех, та в момента ми е един много хубав период от живота...за съжаление обаче този солар е към края си и след 28ми октомври вече няма да е така...и ще ми е по-напрегнато... :(

А сега след 5 -6 дена транзитнаат Венерка ще ми направи съвпад с натален Хирон... :-[  Ооо мирише ми и на мене на любов вече  ;D

*

Londa

• **
  • 561
Аз пък преди една седмица получих мисля окончателния любовен шамар  от Сатурн/транзитиращ през 5/.Още не мога да се оправя.След почти две години опит да се съберем с бившия и писане в нета, какво мислите........отварям му сайта и виждам ,че се е оженил и чака дете! :'(
Толкова обезверена се чувствам, загубила съм вяра, в нищо не ми върви от 2 години.Дано Сатурн като се махне скоро от 5 да се пооправят нещата..
Погледнах и неговите транзити........Уран му е на Слънчо  и на Венера, бързо е взел май решението!
Има ли светлинка на хоризонта? :-[
« Последна редакция: Юли 09, 2009, 09:09:14 am от LONDA »

*

Helo

Аз пък преди една седмица получих мисля окончателния любовен шамар  от Сатурн/транзитиращ през 5/.Още не мога да се оправя.След почти две години опит да се съберем с бившия и писане в нета, какво мислите........отварям му сайта и виждам ,че се е оженил и чака дете! :'(
Толкова обезверена се чувствам, загубила съм вяра, в нищо не ми върви от 2 години.Дано Сатурн като се махне скоро от 5 да се пооправят нещата..
Погледнах и неговите транзити........Уран му е на Слънчо  и на Венера, бързо е взел май решението!
Има ли светлинка на хоризонта? :-[

Ама тоя мръсник да не те е лъгал досега през Интернет, че може и да се съберете? Значи вие си говорите, а той не ти казва, че се е оженил? За мен той е мръсник. Направо го забрави завинаги! Не те заслужава!

*

Londa

• **
  • 561
Дълго е за обяснение, но вината си е в мен , а може би не е било писано.Имала съм дълга връзка с този човек, след което се разделихме.Но това вече е без значение, все се надявам,че е урока на Сатурн е да не действам друг път импулсивно, а може би тази връзка не е трябвало да просъществува.В крайна сметка той си е намерил Риба като него, с която няма да са на нож в комуникацията.Надявам се само да е  щастлив!Дано и аз си намера сродната душица.... :-[
Хело, в една връзка и двамата носят отговорност, опитвам се да свикна, че не ни е било писано.

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
Всяко зло за добро! Keep walking... ;)
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

mamma_mia

Re:Любовна Астрология - Всички да се чувстват
« Отговор #228 -: Юли 09, 2009, 08:42:57 pm »
Здравейте ;)
Напоследък много мисля за любов,за тази чистата,платоничната.
Имам предчувствие за нещо,но може и да е лъжовно.
Как да разбера дали ми предстои нещо такова????
Имам прогресивна луна във везни,в тригон със сев.възел ,другите и аспекти са отрицателни.
Прогресивните марс и венера са в съвпад в 11 дом,които правят тригон с уран ,който ми е в 3ти дом (2градуса го делят от 4ти).
Слънцето ми прогресира в 10 дом към съвпад с венера,но това ще стане (точно) след около 8 години ;D
При транзитите нищо интересно,освен че венера и марс скоро ще преминат точката на прогресивните(марс и венера) които както казах са в съвпад в 11 дом.
Моля помагайте :-*

*

lolitta

Хмм, относно темата за влюбчивостта. Аз съм Везни с асц, Венера и Луна в Дева и Марс в Овен. Хич не се влюбвам лесно, много трудно започва някой да ми влиза под кожата и много бързо го забравям, ако се разделим. Обаче както не съм влюбчива, страшно много обичам флирта и от време на време си имам някоя и друга тръпка (за мой срам и когато съм с гадже се е случвало :-[). Та мога да кажа, че не паля толкова трудно, но рядко се влюбвам, по-скоро нещата са на сексуална основа.
Ама преди няколко дни по една чиста случайност се запознах с едно момче. Всъщност аз мислех, че някой ми е влязъл в стаята да краде, после се оказа, че са били майстори, после си помислих, че са ми повредили електронния речник, оплаквах се на портиерката и тогава оттам мина едно момче, което ми погледна речника и го оправи. И оттам се запознахме, той отиваше на кафе с един негов приятел, покани ме и прекарахме 4 часа заедно, като не усетихме как лети времето. И сега все за него си мисля, той също ме хареса, ама като е Водолей, знам ли какво да очаквам от него.
Най-накрая да почувствам и аз съединението на Марс и Венера :)))) Ако не друго, поне приятели можем да бъдем :))) Страхотен е :)))
Имам транцитна Венера в квадрат с натална. Това какво означава?

миличка, моля те - само не хлътвай по този господин, защото на мене това ми донесе транзита и съвпада на Венерата и Марса - влюбване и след това нищо - че даше и по-зле  - разочарование...
не знам много силна тръпка мина и отмина ето днес се разбра че човекът е пълен комплексар, и добре, че го разбрах навреме....

абе да и се невиди и на любовта да и се невиди....

:'(

*

Helo

миличка, моля те - само не хлътвай по този господин, защото на мене това ми донесе транзита и съвпада на Венерата и Марса - влюбване и след това нищо - че даше и по-зле  - разочарование...
не знам много силна тръпка мина и отмина ето днес се разбра че човекът е пълен комплексар, и добре, че го разбрах навреме....

Е, защо пък да е комплексар? Случило ли се е нещо или просто така си говориш? 

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem

Не всяка тръпка означава любов  ;)
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

lolitta

миличка, моля те - само не хлътвай по този господин, защото на мене това ми донесе транзита и съвпада на Венерата и Марса - влюбване и след това нищо - че даше и по-зле  - разочарование...

Е, защо пък да е комплексар? Случило ли се е нещо или просто така си говориш? 

щото му пратих смс искаш ли да пием по нещо довечера и той ми каза с удоволствие, но съм с една мацка на морето за уикенда, като се върна ще се видим    ???

*

lolitta

миличка, моля те - само не хлътвай по този господин, защото на мене това ми донесе транзита и съвпада на Венерата и Марса - влюбване и след това нищо - че даше и по-зле  - разочарование...

Ей, милата тя  ??? Аз едва ли ще хлътна чак толкова, по-скоро искам да си се виждаме като приятели, обаче определено има нещо като химия между нас все пак, макар че по принцип не е мой тип, а и е по-малък от мен (вярно, аз съм октомври, а той февруари другата година, така че разликата не е съществена). Пък и сега се наслаждавам на свободата си, не искам мъже (четох, четох за транзити и прогресии и май това се дължи на Сатурн в 12 дом в съвпад с Луна), обаче ми липсва от време на време едно нежно гушкане или прегръдка, да не говорим, че и флиртът ми липсва. Така де, нищо сериозно не искам, а с един Водолей какво сериозно  8)
Той може и да си е помислил, че имам приятел, понеже не бях махнала снимката на стария и той и хвърляше по едно око от време на време и ме подпитваше. Брей, знаех си, че не бива да оставям следи от минали връзки:)))

еми и аз съм така - не помя откога не съм се гушкала с някой и много ми липсва и затова се вкарвам в такива филми..и толкова много преживавям всичко :(

*

malina

.. с удоволствие, но съм с една мацка на морето за уикенда, като се върна ще се видим    ???

Разбирай: 'Имам ангажименти към друга, но нямам нищо против да си поиграя и с теб.'  

Съжалявам.. По-добре не го мисли повече!   :(

edit: Всъщност решението си е твое и аз нямам право да ти давам съвети!  :)
« Последна редакция: Юли 10, 2009, 04:04:19 pm от ga3l »

*

lolitta

.. с удоволствие, но съм с една мацка на морето за уикенда, като се върна ще се видим    ???

Разбирай: 'Имам ангажименти с друга, но нямам нищо против да си поиграя и с теб.' 

Съжалявам.. По-добре не го мисли повече!   :(

така е само дето ми стаан клиент и всеки ден ми звъни за цени и за купуване от мене....  :-\

*

Lillie

• 30532
щото му пратих смс искаш ли да пием по нещо довечера и той ми каза с удоволствие, но съм с една мацка на морето за уикенда, като се върна ще се видим    ???

Извинявай, че се намесвам, но лично на мен това би ми прозвучало обидно.
На принципа съм "Излъжи ме, но красиво".
Ако един мъж държи да бъде с теб (дори за кратко), няма да каже директно, че в момента е ангажиран с друга. По-скоро ще увърта, за да остави вратичката отворена, а "котенцето" - трептящо в очакване. Може би звучи цинично, но това са факти от живота.  :-[

Никому не давам акъли, но един мъж, по който съм увлечена и който съм благоволила да потърся, каже ми ли така... просто вече никога няма да бъде потърсен. "Абонатът не отговаря или се намира извън обхват, моля, обадете се по-късно", само това го очаква оттам нататък.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mims

• **
  • 772
Цаката му е ледено отношение и демонстрация на пълно безразличие по време на следващите ви разговори и срещи..
Мъжете обичат да гонят неуловимото.. ;D
Това ако не подейства,работата е спукана..Ако все още искаш среща с него,де...

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem

Баси пича! З**би го...Морето е пълно с риба...Сама казваш, че ти липсва "гушкане", най-вероятно съзнателно търсиш личност, която да привлече интересът ти и за това лесно можеш да се подведеш.
The Tea Party
Jeff Martin

*

malina

Ако един мъж държи да бъде с теб (дори за кратко), няма да каже директно, че в момента е ангажиран с друга.

А аз уважавам тази откритост и смелост от негова страна. Един вид предварително я запознава със статуквото и оставя решението в нейни ръце. Все пак много по-неприятно би било да излезе с нея на няколко срещи, тя да хлътне безнадеждно и след това да и поднесе истината.. 

lolitta
, ако не търсиш сериозна връзка и не ти е неприятно да го споделяш с другата жена, защо пък да не се позабавлявате заедно ..  ::) 

Не задруго, ами да не ти остава в главата тръпката към него ..  :P