Здравей Гост

Пълно слънчево затъмнение на 22.07.2009

• 403 Отговора
  • 50790 Прегледи
Re:Пълно слънчево затъмнение на 22.07.2009
« Отговор #200 -: Юли 22, 2009, 01:59:27 am »
Хубавите неща често стават и на сън :)) Глобалните - още повече :)) А и който спи - зло не мисли :)))

*

missKapriz

« Отговор #201 -: Юли 22, 2009, 06:19:53 am »
Цитат
Взех решение преди 1 час. Ставам вегетарианка.
Не пия. Не пуша. Месо няма да ям. Само по мъже ходя от време на време.  Ухилен
Чудя се още от кой навик вреден да се откажа
Асла,я да видим да не ти поникнат крилца накрая ;DСпоред Лили на мен ми идват години на целомъдрие,тъй,че можем да основем клуб на КАНДИДАТ-АНГЕЛИТЕ ;D :P

*

Инти

• 2068
« Отговор #202 -: Юли 22, 2009, 07:27:02 am »
Аз ще медитирам в 5:31 АМ.  ;D

Не пия. Не пуша. Месо няма да ям. Само по мъже ходя от време на време.  ;D
Чудя се още от кой навик вреден да се откажа... може би от мърморенето ми.  ;D
Не ме понасят чак, имам заплахи от заключване и слагане на лепенка на устата. ;D

Боже, мислех че само на мен ми се въртят същите желания в главата. Не успях да медитирам в 5:30 , ама в 7:45 успях, но пък медицатията за да ефективна е нужно да  е ежедневна, отначало по 15-20 мин, след това ставаш маратонец ( по 1 час и повече ).

Интересно, че точно днес, тъй като затъмнението ми попада във втори дом сънувах, че печеля пари от лотария, а вчера пък сестра ми ме сънувала, че искала да си хапне торта, ама нямала пари, и аз съм и казала, че ще я почерпя. Само дето торта струвала 30 лв. Честно да Ви призная, от понеделник съм в Юпитерова седмица, и вчера като се разхарчих, и черпих.

*

veshti4ka

« Отговор #204 -: Юли 22, 2009, 08:22:28 am »
Аз ще медитирам в 5:31 АМ.  ;D

Не пия. Не пуша. Месо няма да ям. Само по мъже ходя от време на време.  ;D
Чудя се още от кой навик вреден да се откажа... може би от мърморенето ми.  ;D
Не ме понасят чак, имам заплахи от заключване и слагане на лепенка на устата. ;D

хихи развесели ме  ;D ;D ;D  аз по мъже не ходя вече 2 години, отказах месото без да взимам такова решение /стана от самосебе си/, покрай месото и почти отказах алкохола. само дето пуша още  ;)  приятелките ми ме тровят, че в най-скоро време ще ме канонизират за светица  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D   да не ви казвам, че снощи се заблях в един филм и там едно дете имаше рожден ден и майката вика на лелята "сложи повечко свещички на тортата - тя е малка още да се притеснява за броя им!" и знаете ли кво ми щукна веднага в главата - Божкеееее, ми че аз като стана на 500 години например, колко трябва да ми е голяма тортата!!! и се пръснах от смях  ;D ;D ;D ;D ;D ;D   

а иначе пропуснах медитацията, но сутринта към 7,30 си наредих едно таро по астрологичния начин да видя какво ще ми донесе затъмнението и да се надявам, че ще все хубави неща, че ми се паднаха 8 главни аркана, 1 дворцова карта и 3 малки аркани... малко по-късно смятам да се намечтая и визуализирам какво искам  ::)

« Отговор #205 -: Юли 22, 2009, 08:44:50 am »
    Гледам всички добре сте се настроили. Аз снощи легнах и заспах. Всеки ден като предишния...На сутринта чух по новините, че това затъмнение е най-дълготрайното през последните 2000 години. Макар че затъмнението съвпада с Парс Фортуната ми, точно в началото на ІІІ дом /би трябвало следващите години все щастливи събития да нахлуват в живота ми/ въобще нямам никакви такива усещания. А точно обратното сърцето ми е свито. До тук чух две лоши новини. Още повече че тази сутрин на път към работа, видях умрял гарван. Не знам защо, но в това отношение съм станала суеверна и то от лична статистика. Когато видя умряла птица или нещо гадно ще се случи или ще науча нещо такова, а когато видя умряла котка или куче за мен е добра поличба /а много обичам кучета и котки/. Така че съм се снишила и не смея да мисля за нищо, за да не предизвикам нещата..... :D..

« Отговор #206 -: Юли 22, 2009, 10:19:17 am »
И аз си направих план за месеци напред, но вчера вечерта. Така че не знам брои ли се.Днес мислих да медитирам върху желанията си, но видях, че до 19.35 Луната е без курс, смятам да извърша нужния ритуал по "сбъдване и проектиране" на желанията в 19. 37 - все пак днес цял ден е новолуние. Дали ще ми стане "магията"? Лошото е, че се колебая между два варианта  и докато е така , едва ли ще има резултат.

« Отговор #207 -: Юли 22, 2009, 10:35:22 am »
Цитат
В момента е Двадесет и девети лунен ден

Символ – октопод, хидра.

Най-опасният и страшен ден на лунния месец. Това е време на черните безлунни нощи, когато се сгъстява астралната мъгла, когато вещиците и злите магьосници в миналото са вършели своите тъмни дела. Хората отслабват, енергията им се изчерпва. Необходимо е да се погрижите за надеждна защита. Трябва да избягвате фалшивите и ненужни връзки, досадните и безполезни хора, а също да се избавите от мрачните мисли и тъгата. Това е най-неподходящият ден за употреба на алкохол.
През този ден дори мислено не бива да градите никакви планове, не бива да започвате нови дела. По-добре е да се занимавате с дома, домакинството, с не много важни неща. Не бива да вярвате на никакви обещания, предсказания, прогнози. Може да се правят равносметки.
Забранява се категорично да се занимавате с гадаене и други фини практики. Не бива да се носят украшения от кости и рогове. Препоръчва се да се запалят свещи, кандила, да се опушат помещенията с благовония. Желателно е през този ден да се спази пост и въздържание. Препоръчва се да се пече хляб, кътми, пирог. В храната е по-добре да се употребяват печени изделия, а също ечемик и всички житни растения, по-добре е да се яде повече млечна храна, месото не е желателно. Преди сън трябва задължително да си вземете душ или да подържите краката си в хладка вода.
От медицинска гледна точка, най-уязвими са дебелото черво и ануса. Не се препоръчва да се правят клизми и инжекции в месестата част на седалището. Сънищата са много правдиви.

Ето го и отговорът - чувствах, че днес не е ден за пожелавания и дългосрочни проекти.

*

veshti4ka

« Отговор #208 -: Юли 22, 2009, 10:38:21 am »
абе и аз уж се канех да визуализирам, но нещо не мога да се насиля и да го направя... явно подсъзнанието ми съзнателно ми отвлича вниманието на други страни...

« Отговор #209 -: Юли 22, 2009, 10:43:41 am »
Затъмнение или не - подсъзнанието ни подсказва кой е най-благоприятният момент за нас. Когато се насъбере достатъчно вътрешна енергия, тя сбъдва желаното. Явно днес не ни е ден и понеже тук сме все интуитивни, много добре го чувстваме на физическо ниво.

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #210 -: Юли 22, 2009, 10:50:20 am »
Днес имам мерак за шетане и отърваване от разни стари боклуци.Сънувах, даже че се срещам с бившия и дръпнах една изповед, че знам,че се е оженил и че не искам с лошо да се споменаваме, благодарих му за всичко и така.Той само мълчеше с наведена глава и нищо не каза.Наистина се надявам на ново начало... :-[

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #211 -: Юли 22, 2009, 10:56:32 am »
ми аз съм още жива и мани това, ми без разлика от вчера  :-X

« Отговор #212 -: Юли 22, 2009, 10:57:33 am »
Това за съня според мен е чистене на подсъзнанието. Ти си го мислила доста и сега вътрешният ти глас дава отговор, необременен от влиятието на свръх Аз-а. Днес не го мисли повече, но утре се прости с тази стара форма. Освободена си вече от заблуди. Това е ново начало.

« Отговор #213 -: Юли 22, 2009, 11:00:40 am »
Цитат
ми аз съм още жива и мани това, ми без разлика от вчера  Млъкнал
Ква разлика, кви 5 лева!!!??? ;D ;D ;D
Така съм от месеци, да не кажа години.

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #214 -: Юли 22, 2009, 11:03:37 am »
Това за съня според мен е чистене на подсъзнанието. Ти си го мислила доста и сега вътрешният ти глас дава отговор, необременен от влиятието на свръх Аз-а. Днес не го мисли повече, но утре се прости с тази стара форма. Освободена си вече от заблуди. Това е ново начало.
Rosslyn, снощи си легнах с желанието наистина да престана да мисля за това, и  да се "сбогувам" .Но до сега все емоциите ми пречеха да погледна нещата отстрани. В съня бях мнага смирена ,спокойна, нямаше и следа от гняв. Пожелах му да е щастлив, защото ще става и татко. :)

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #215 -: Юли 22, 2009, 11:55:49 am »
Божкеееее, ми че аз като стана на 500 години например, колко трябва да ми е голяма тортата!!! и се пръснах от смях  ;D ;D ;D ;D ;D ;D   

Ако станеш на 500 години сигурно отдавна ще си минала на чиста прана,така че няма да се къндисваш за торта  :P
Ма виж,за 500 свещи запалени около теб е хубава идея  :)

Аз усетих затъмнението в съня си-точно тогава изпитах силна емоция на сън,до степен да загубя гласа си в съня си-пак беше свързано с рода ми.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #216 -: Юли 22, 2009, 12:05:07 pm »
Синухе - при теб има ли  точни аспекти?

за съжаление  поскочих рано днес от сън и самите сънища са ми много мъгляви ( понякога едн а емоция измества друга)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #217 -: Юли 22, 2009, 12:10:10 pm »
Азия посрещна най-дългото слънчево затъмнение за ХХІ век
http://www.mediapool.bg/show/?storyid=154645&srcpos=4

http://www.youtube.com/watch?v=g-6Do4009lU
Total Solar eclipse July 22 2009 INCREDIBLE video footage

http://www.youtube.com/watch?v=DAPN6t7ykgo&feature=related

Мацката говори за баланс между мъжкото и женското.  :-[
« Последна редакция: Юли 22, 2009, 12:38:04 pm от kaily »

« Отговор #218 -: Юли 22, 2009, 12:19:52 pm »
На стр.11 от Форума Дейзи696 беше писала,че е видяла умряла черна птица.Аз също видях такава пред вратата си/жи-
вея близо до София в "гората"/вчера към 18ч.Дали това затъмнение нещо ги "омайва"?Още повече,че транзитната Черна луна беше в опозиция на отминалато вече затъмнение.Черна луна,затъмнение,черни птици - нещо мнооооого чер-
но стана......Аз,обаче си направих свой ритуал на изчистване на мястото,където намерих птицата и тази сутрин помо-
лих светлите сили за светли неща.Бялата луна е в 14 гр. на Овен,а Черната е в 22 гр.на Козирог и са в квадрат,като прибавим и градуса на затъмнението...... става голяма борба.

*

Helo

« Отговор #219 -: Юли 22, 2009, 12:51:17 pm »
Rosslyn, снощи си легнах с желанието наистина да престана да мисля за това, и  да се "сбогувам" .Но до сега все емоциите ми пречеха да погледна нещата отстрани. В съня бях мнага смирена ,спокойна, нямаше и следа от гняв. Пожелах му да е щастлив, защото ще става и татко. :)

Аз явно съм се освободила от старото и ненужното, защото не мисля за това, а за градене.  ::)

Макар, че има вероятност да се разделя с едни хора, ама не искаааамммм!!!  >:( >:( >:( :o :(