Здравей Гост

Пълно слънчево затъмнение на 22.07.2009

• 403 Отговора
  • 50704 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Пълно слънчево затъмнение на 22.07.2009
« Отговор #220 -: Юли 22, 2009, 01:06:42 pm »
привет и от мен.как сте?какви ги вършите? :)
при мен затъмнението е в точна опозиция с наталната венерка,която се намира във втори дом управлява седми и единайсти.затъмнението прави точен тригон с асц-натален и сектил с дсц ;)дали няма да цъфне ово гадже на хоризонта? ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #221 -: Юли 22, 2009, 01:41:51 pm »
Затъмнението при мен попада в 3 -ти дом в ле-е-еко широк съвпад с ЮЛВ  . Май няма нещо специално , което да очаквам  . :-[
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Helo

« Отговор #222 -: Юли 22, 2009, 02:01:22 pm »
Божкеееее, ми че аз като стана на 500 години например, колко трябва да ми е голяма тортата!!! и се пръснах от смях  ;D ;D ;D ;D ;D ;D  

Вещичке, ти не се надявай много да доживееш до 500 години. Един приятел ми каза, че към края на Кали-юга продължителността на живота на хората щяла да бъде 15 години. Ей сега го закъсахме.   :P  :P  ;D  ;D  

Не си улучила епохата. Трябвало е да се родиш по време на Сатйа-юга, когато са живели по 100 000 години.  ;D  ;D  ;D

А на мен затъмнението добре ми се отразява.  ;D  ;D

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #223 -: Юли 22, 2009, 02:14:00 pm »
Огромно небесно тяло удари Юпитер
 :o
22.07.2009 13:51
Пръв е видял петното аматьорът астроном Антъни Уесли от Австралия - на 19 юли. По-късно и НАСА потвърди, че е видяла аномалията в атмосферата на Юпитер

Астрономи откриха доказателства, че най-голямата планета в слънчевата система, Юпитер, е била ударена от голямо небесно тяло.

Според специалистите огромното черно петно, което се е появило близо до южния полюс на планетата, е доказателство за сблъсък.

http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2314051

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #224 -: Юли 22, 2009, 02:14:26 pm »
Синухе - при теб има ли  точни аспекти?

Точен тригон към Уран в 3ти  :) Време е изненадите (приятните  :P) от познати и срещи да се активират,да видим  ::)

http://www.youtube.com/watch?v=DAPN6t7ykgo&feature=related

Мацката говори за баланс между мъжкото и женското.  :-[

А това е нейната Медитация , но изисква да сме стъпили на земята  ;)

привет и от мен.как сте?какви ги вършите? :)
при мен затъмнението е в точна опозиция с наталната венерка,която се намира във втори дом управлява седми и единайсти.затъмнението прави точен тригон с асц-натален и сектил с дсц ;)дали няма да цъфне ово гадже на хоризонта? ;D

Добре сме,леко затъмнени и кротички явно  ;D

А ти с тая Венерка внимавай с харчалъка джанъм  ;D, пък всяка друга екстра върви със зестра  :P

*

veshti4ka

« Отговор #225 -: Юли 22, 2009, 02:19:31 pm »
Хело бе, що ма дърпаш пак за езика не моа фана нещо  :-\

аз ще живея до 1000 години и по този въпрос спор няма  :P  ма са сетих за 500та си годишнина и за тортата  ;D ;D ;D  ти като искаш живей до 15 години. колко пъти требе да ти говоря на тебе лично за силата на съзнанието бе - тююююююю че си дебела телешка глава ама  ;D ;D ;D   /бъзикам те дан са обидиш  ;)  /

а за Синухе ще кажа следното: ти пък що си мислиш, че няма да искам торта и на тея години. може и да съм минала на чиста прана, но аз не се срамувам от свещичките на тортата си  :P ;D ;D ;D  пък си искам и тортата  :-[

на мен затъмнението ми е в квадрат с Урана та не зная кво да чакам толкоз - той Уран е непредвидим. ма като се замисля е в 8 дом тъй че едно наследство няма да ми дойде зле  ;D ;D ;D

*

Синухе

• 4978
« Отговор #226 -: Юли 22, 2009, 02:23:01 pm »
Огромно небесно тяло удари Юпитер

Миличкият  :(

В една поредица за вселената,която съм гледал това за Юпитер беше представено-че играе ролята на защитник на Земята в слънчевата система като притегля към себе си 90 и колко процента от телата дето могат да ни застрашат-случвало се е и преди и то не веднъж,явно се случва и сега.Ако щете вярвайте но като го гледах тогава това,се разревах  :'(
Тогава видях съвсем физическата функция на Юпитер като защитник (това в Кабала е по-ясно изразено със Сефирата Хесед към която той се причислява).

Само се чудя дали това не е някакъв знак за хората-да им покаже че не знаят всичко и че нищо не е сигурно-както не са го видяли това тяло.Сега остава майтапа да е ,че е нямало никакво тяло(странно е как такова голямо нещо не са засякли толкова време,то колкото и бързо да се е движило,не е дошло от нищото все пак),а е имало експлозия на самата планета от изкуствен вид или някакъв друг процес  ::)

*

Синухе

• 4978
« Отговор #227 -: Юли 22, 2009, 02:26:45 pm »

а за Синухе ще кажа следното: ти пък що си мислиш, че няма да искам торта и на тея години. може и да съм минала на чиста прана, но аз не се срамувам от свещичките на тортата си  :P ;D ;D ;D  пък си искам и тортата  :-[

Бе ти можеш и да си я искаш,но я се замисли дали след 500 години ще има продукти за торта на земята-като гледам накъде върви ,не обърках се -накъде се търкаля човечеството,май ще си останеш с празна устица   :P Така че си гледай праната-поне нея винаги я е имало и винаги ще я има  ;)

на мен затъмнението ми е в квадрат с Урана та не зная кво да чакам толкоз - той Уран е непредвидим. ма като се замисля е в 8 дом тъй че едно наследство няма да ми дойде зле  ;D ;D ;D

Бе с тоя 8 дом внимавай и с кеча,да не се прояви накрая като полиция тоя дом  ::)

*

veshti4ka

« Отговор #228 -: Юли 22, 2009, 02:28:46 pm »
пу пу пу пепел ти на езика. ама си мноо черноглед бе   ;D  пък той кварталния фаща окото да ти кажа  ;D ;D ;D

« Отговор #229 -: Юли 22, 2009, 02:38:01 pm »
   До сега гледах карти на мои познати, но гледах предимно дали има съвпади със Затъмнението. Оказа се, че само на тези двамата, дето толкова ми мътят главата само те имат точни съвпади и то кармични....Приятеля ми - Затъмнението съвпада със Сатурна му /между впрочем вчера се е намесил навреме с изкуствен масаж и успял да спаси младо момиче/, а другия eкс-lover-a съвпад със СЛВ, интересното е че жена му има съвпад на слънцето й с негов СЛВ и следователно тя е имала съвпад на Слънцето със Затъмнението. Явно ще има интересни събития....Поживем увидим!  Не коментирам моя съвпад с Парс Фортуната, защото е чувствителна точка, която ако е сбъркано нещо в часа на раждане ще се промени местонахождението й в радикса, за това не я взимам под внимание....Но ще наблюдавам.
   Апропо - преди често сънувах екс-либовника си, как пътищата ни се разделят, а аз оставам сама. А скоро го сънувах, че е дошъл при мен изпълнен с мъка и болка....Странно нали.

*

kaily

• 5145
« Отговор #230 -: Юли 22, 2009, 02:42:37 pm »
Бе то Слънчевата система е едно цяло и мен ме е страх, че като бутнеш едното парченце от доминото, не се знае каква част от него ще се разлети.

« Отговор #231 -: Юли 22, 2009, 02:55:30 pm »
   Нали за това трябва да се уповаваме на Вселенския разум, Бог, че всичко е в неговите ръце и той управлява реда в Хаоса. Че катаклизми ще има то е ясно...все повече и повече. Но Земята ще оцелее, докато настъпи нощта на Рама, нали така беше, значи има още дълги години да съществуваме като човечество....Но дали ще сме ний не е ясно.

*

kaily

• 5145
« Отговор #232 -: Юли 22, 2009, 02:58:28 pm »
Кой па това ти го каза?
И краят на света идва след 2-3 години според маите.
А освен това защо изобщо се идентифицираш с човешката раса?
Като умреш, какво те интересува какво ще бъде тук, след като ти вече няма да си изобщо човек.

« Отговор #233 -: Юли 22, 2009, 03:05:53 pm »
 ;D ;D ;D - Е па що да вервам на маите, вервам на тези на които ми отърва и на които ми харесва. Треба ми малко оптимизъм. Че ми са потънали гемиите.....Пък кой е казал че съм човек, може и да съм мравка, ама в много напреднало ниво....знам ли, пък може и обратното да е. Всичко е вярно до доказване на противното.

*

kaily

• 5145
« Отговор #234 -: Юли 22, 2009, 04:36:29 pm »
Мдам, бившият ми, когото не бух чувала от месеци, с щерка ми само се виждаха, се обади, че имал да довършва нещо по вратата на стаята и. Дойде за малко и успях да извадя очите му за майка му. Без да се гневя, то това беше толкова отдавна, че даже ме мързи вече да го мисля. Съобщавам го като факт, че се случва покрай еклипсата.
Бръкнах му в здравето и той си замина набързо, а аз нищо повече от една истина не казах.
Ма не ща повече да се занимавам с миналото си, искам си красивото синхронично хармонично бъдеще.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #235 -: Юли 22, 2009, 07:16:14 pm »
Мани,мани...Днес,/да започна с хубавите новини/ успях с никого да не се скарам ;D.Изненадващо за мен,дойде един мноооого хубав клиент.Мъж,който рядко може да се срещне-хем хубав,хем умен.На всичкото отгоре /той/ми каза,че "щял да се върне специално и да ме възнагради пребогато"заради това,което съм свършила за него. ;)До тук добре...Обаче после изведнъж,се наложи да отида на лекар,къде не бях ходила по сериозен повод от доста време и май ще се наложи да ми бъде направена лека операцийка.Лека,лека,ама ме втриса заради нея-не за нещо друго,ама дали проблема ми няма да рецидивира след това.За това я отлагам от доста време.Сега вече няма накъде.А и дали ще е успешна...Баш днес ли трябваше това да напомни за себе си.Въобще не зная кога и какво да правя... :-[

ПП:Не зная с курс ли е,без курс ли е Луната,ама започнах да пия хапове.Първото в 19.40. :-[
« Последна редакция: Юли 22, 2009, 08:37:32 pm от Мia21 »

*

holanda

« Отговор #236 -: Юли 22, 2009, 09:08:49 pm »
добре де,всеки казва къде му се пада затъмнението и какви аспекти прави с лични планети,но аз като пълна новобрaнка със соларните истории,не схващам много :-X да не би да става дума за позицията на транзитното слънце :-[ :-[(доколкото разбирам,мога да гледам транзитите вместо солара).Току що скъсах с приятеля си,остава само да го изчакам да се успокои и да поговорим сериозно/транзитен ретро Сатyрн е в съвпад със Северен възел в 5 дом :(

*

kaily

• 5145
« Отговор #237 -: Юли 22, 2009, 09:21:04 pm »
Ън така, кой скъсал без да иска, кой нарочно, кой зачертал насила, кой зачертал вече зачертано, кой стари травми лекува
мдам

*

Mia21

• 2502
« Отговор #238 -: Юли 22, 2009, 09:25:08 pm »
Ън така, кой скъсал без да иска, кой нарочно, кой зачертал насила, кой зачертал вече зачертано, кой стари травми лекува
мдам

Кайли,моето затъмнение да не го объркахме,бре?Вместо по остта 1-7,откъм 12-6 да е било. ;D
Той Сатъра-моя кой го знае къде е...На AC-то и това е,ама откъм 12-ти... ;)

ПП:Твоето беше нарочно-вече си призна! ;D
« Последна редакция: Юли 22, 2009, 09:30:58 pm от Мia21 »

*

kaily

• 5145
« Отговор #239 -: Юли 22, 2009, 09:30:52 pm »
Не беше нарочно, аз кво съм виновна, че съм остра в езика, а некои са много обидчиви на истина.
А моето затъмнение виси на върха на 9 дом и прави 3 градума съвпад с Лилит.
Ма нали установихме, че ни знаем къде баш е Лилит, ни па съм сигурна в минутите на раждане, че да засичам и връх на девети.

Ама това не ми пречи да се правя на умряла лисица днес цял ден и да си кротувам дома.
Щото то кой го знае накъде ще избие въобще...