Здравей Гост

Пълно слънчево затъмнение на 22.07.2009

• 403 Отговора
  • 50422 Прегледи
*

Nebesna

Re:Пълно слънчево затъмнение на 22.07.2009
« Отговор #300 -: Юли 23, 2009, 10:41:37 pm »
Ти па да не мислиш, че физически шъ съ бием - само словесно.
А словесно съм световна шампионка за всички времена. С бухалки.  ;D

А-аа! Марс няма го излъжете със словесни битки, не ще се разтоварите! Марс управлява "физическата бурбъ".

*

Skarlet

« Отговор #301 -: Юли 23, 2009, 10:42:17 pm »
С бухалки.  ;D

Немой с бухалката,че ше ме осакатиш,кака.  ;D А за словесни битки неам енергия.Тука се предавам без бой. ;D Имам къде къде по-сладки неща за правене от това да си меря змийския език с някой. ;D

*

Skarlet

« Отговор #302 -: Юли 23, 2009, 10:44:47 pm »
А-аа! Марс няма го излъжете със словесни битки, не ще се разтоварите! Марс управлява "физическата бурбъ".
 С бой нема да стане,щото няма нужда да ти обяснявам точно пък на теб кво прави Марс-а в Телец.Имаше една хамалска песничка-чалгичка "Ще те гази валяко!".  ;D Е...ти чата направихме.Не ни е срам!  ::)
« Последна редакция: Юли 25, 2009, 07:07:34 am от Скарлет »

*

Nebesna

« Отговор #303 -: Юли 23, 2009, 10:49:45 pm »
  С бой нема да стане,щото няма нужда да ти обяснявам точно пък на теб кво прави Марс-а в Телец.Имаше една хамалска песниска-чалгичка "Ще те гази валяко!".  ;D Е...ти чата направихме.Не ни е срам!  ::)

Тюуу! Тъкмо си предстваих женски бой в кал!
Е, тогава играйте аеробика!
А може и салса за разтоварване!

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #304 -: Юли 23, 2009, 10:52:19 pm »
Е...ти чата направихме.Не ни е срам! 
:-X
Срам ни е.  :'(

*

Skarlet

« Отговор #305 -: Юли 23, 2009, 10:52:41 pm »
А може и салса за разтоварване!

Ей това се казва идея.Кайли,ща скъсам на салса,кака.Айде,чукаме си една срещичка и бой на танци.Който издържи най-дълго,печели студена биричка.  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #306 -: Юли 23, 2009, 11:00:08 pm »
Много войнствено сте настроени, дами.
След като едва не се гипсирах удома, си пия кротко мартинито цяла вечер пред лаптопа и гледам как дискусията тук върви... Мислете му вие с вашите транзити :P, а на мен ми е широко около вратЪт, поне докато Марс не погази Луната ми в опозе с транзитен Плутон отсреща...  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Skarlet

« Отговор #307 -: Юли 23, 2009, 11:02:58 pm »
пия кротко мартинито цяла вечер пред лаптопа

Егоистка! Фърли насам едно мартини.  ;D Сама си пиеш,не те ли е срам? Изобщо не сме настроени войнствено.Поне не аз.Майтапим се,та чак ма фана срам,че оспамихме всички теми с чат.  ;D

*

123

« Отговор #308 -: Юли 24, 2009, 10:58:53 pm »
Нали казахте, че затъмнението влияе до 1 градус ???
Луната ми в Рак в 27мия в точен квадрат с Уран в 10ти не го усети точно така >:( Понесох сериозен удар по наталните връзки на Луната /8ми/ квадрат Уран /10ти/ опозиция Слънце/Меркурий /1ви/, и по интимна линия егото ми беше силно засегнато, но там успях да се съвзема тутакси. Сега ме обземат едни твърди мисли за смяна на работата, макар че съзнанието "казва" друго

*

Skarlet

« Отговор #309 -: Юли 25, 2009, 07:47:57 am »
Божееее! Ако така точно се проявяват Новолунията,какво ли да очакваме след Новолунието на 18 септември? http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2320431   Ще ни изгори планетката от толкова пожари и други бедствия.  :(

*

Helo

« Отговор #310 -: Юли 25, 2009, 05:53:43 pm »
Аз предлагам всеки, който вече е усетил влиянието на затъмнението върху себе си, в зависимост от дома, в който попада и от позициите, които сключва с други планети, да разкаже как му се е отразило досега.  ;D

Аз ще кажа за себе си. На мен затъмнението ми попада в 9-ти дом.  :P Аз, която по принцип от къщи не мърдам, вчера взех решение да опозная нашата родина и да пътувам по разни места. Реших да започна от есента, когато се връщам вкъщи. По принцип това да обикалям страната ни и да ходя на кратки екскурзии си го мисля от месеци, но вчера взех решението да го направя. Дори разгледах офертите на един от първите сайтове, които ми попаднаха в Гугъл и си мисхел къде точно ще ходя.

От решение до действие има разлика, ама мисля, че ще го изпълня.  :P Нека да дойде есента и ще видим. Реших да пътувам съботите или неделите, когато ще съм свободна.  ;D

Сега вие кажете дали затъмнението вече ви се е отразило според очакванията.  ;)

*

kaily

• 5145
« Отговор #311 -: Юли 25, 2009, 06:04:45 pm »
Затъмненията действат около 6 месеца преди и след конкретната дата.
Така че рано е още да се казва каквото и да било.

« Отговор #312 -: Юли 25, 2009, 07:17:27 pm »
Затъмнението на мой познат му попада в 1  дом в точен съвпад с нат.Сатурн,който е в гокленова зона в знака Рак и е само с напрегнати аспекти.Управлява 7 дом.
Сигурна съм,че събитие ще има,защото и тр.Сатурн наближава слънцето му,а и южния възел скоро ще влезе в знака Рак,но не мога да определя точно какво ще се случи.
Сатурн се свързва с ограничението ,с архетипа на бащата,авторитета и т .н ,но все пак в натала упр.7 дом т.е връзките му и откритите врагове.
Луната е важна планета в хороскопа му,защото упр.асц. и погледнах прогресиите за месец август, Прог.луна,намираща се в 9 нат.дом му прави точна квадратура с Марс,още една планета символизираща баща,авторитет,само че и енергия и сила,управлява му 10 дом.
Според вас какво ще бъде събитието и въобще може ли точно да се определи такова?

*

Mia21

• 2502
« Отговор #313 -: Юли 25, 2009, 07:23:29 pm »
Затъмненията действат около 6 месеца преди и след конкретната дата.
Така че рано е още да се казва каквото и да било.

Е,как шест месеца,нали уж толкова години,колкото минути трае затъмнението.Последното продължи 6 минути и 39 секунди.На мен пък това не ми е много ясно,кое по-напред да гледам,от миналата година или от тази.Защото от миналата година би трябвало все още да важи... :-\Или зависи от кой цикъл е...

"Според астрономите предстоящото Пълно слънчево затъмнение на 22 юли ще бъде най-продължителното за това столетие. Максималната продължителност на пълната фаза ще бъде 6 минути и 39 секунди. За сравнение при миналогодишното Пълно слънчево затъмнение на 1 август 2008 г продължителността на пълната фаза бе 2,5 минути.

Подобно по характеристики Пълно слънчево затъмнение в Рак, според циклите на Сорос, е имало преди 18 години на 11 юли 1991 г."

*

kaily

• 5145
« Отговор #314 -: Юли 25, 2009, 07:30:18 pm »
Ми не знам, може и шест години да трая.
Аз съм чела по сайтовете, че всяко затъмнение важи с 6 месеца напред и назад и даже колкото повече време минава от датата, толкова по-силно става.
Ма така или иначе няколкото дена преди или след затъмнението общо взето освен със стрес и нерви с друго не се бележат.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #315 -: Юли 25, 2009, 07:43:31 pm »
Аз съм чела по сайтовете, че всяко затъмнение важи с 6 месеца напред и назад и даже колкото повече време минава от датата, толкова по-силно става.
Ма така или иначе няколкото дена преди или след затъмнението общо взето освен със стрес и нерви с друго не се бележат.

Кайли,искам да ти кажа,че с всеки изминал ден положението става все по-зле и по-зле.Ако така продължи да върви назад,не зная докъде ще я докараме.Вчера ми беше възможно най-каръшкия ден.Невероятни проблеми ми се изсипаха в рамките на няколко часа.До сега такова чудо не съм виждала.И всичките идващи отвън и независещи от мен.Ако някой ми обясни,на кое положение по точно се дължи това,ще съм му особено благодарна.Единственото,което аз успявам да видя е съвпад на Уран с МЦ-0.15 градуса.Ако това му е начина на действие,за да ме изгонят от работа-на прав път е. :-[

« Отговор #316 -: Юли 25, 2009, 07:50:34 pm »

Кайли,искам да ти кажа,че с всеки изминал ден положението става все по-зле и по-зле.Ако така продължи да върви назад,не зная докъде ще я докараме.Вчера ми беше възможно най-каръшкия ден.Невероятни проблеми ми се изсипаха в рамките на няколко часа.До сега такова чудо не съм виждала.И всичките идващи отвън и независещи от мен.Ако някой ми обясни,на кое положение по точно се дължи това,ще съм му особено благодарна.Единственото,което аз успявам да видя е съвпад на Уран с МЦ-0.15 градуса.Ако това му е начина на действие,за да ме изгонят от работа-на прав път е. :-[
Недей да мислиш,че всичко се случва от действието на някаква планета.Има и такива дни.  Мисили положително и приеми всичко без да се противиш,всичко се случва първо в главата ни.Повече положително мислене и хубави емоции ти пожелавам :)
« Последна редакция: Юли 25, 2009, 08:13:42 pm от Lina_re »

*

missKapriz

« Отговор #317 -: Юли 25, 2009, 08:21:26 pm »
Mия,Уран е ексцентричен-може и за това да е :)Шегата на страна-влизам ти в положение,но помисли дали всяко зло не е за добро-даже и да те изгонят от работа от това,което съм чела си доста добра в бизнеса!Защо не помислиш за самостоятелен бизнес ;)Все пак Уран подтиква към свобода,той руши традициите-може да е дошло времето за промяна
Желая късмет!

*

Mia21

• 2502
« Отговор #318 -: Юли 25, 2009, 08:41:53 pm »
Mия,Уран е ексцентричен-може и за това да е :)Шегата на страна-влизам ти в положение,но помисли дали всяко зло не е за добро-даже и да те изгонят от работа от това,което съм чела си доста добра в бизнеса!Защо не помислиш за самостоятелен бизнес ;)Все пак Уран подтиква към свобода,той руши традициите-може да е дошло времето за промяна
Желая късмет!

Много ти благодаря за подкрепата,missKapriz!
Не зная дали съм толкова добра,защото никога не съм се занимавала със самостоятелен бизнес,но определено е добра идея.Ще я смятаме,ако нещо се случи... :-\
По-интересно ми е и продължавам да гледам,на кое се дължи.В момента и господарят на 6-ти дом-Юпитер,ми прави само квадратури-със Слънце,с Меркурий,с Венера-почти точна -1.54.Кога ли ще се уталожат нещата... :-[

*

kaily

• 5145
« Отговор #319 -: Юли 25, 2009, 08:57:44 pm »
Миа, честно като  и ако разбереш на коя планета се дължи, ще ти олекне ли?
Наистина всяко зло за добро, рушат се стари устои, щото новото може да изникне само на празно място.
Аз сама напуснах работа, без да имам грам идея какво ще правя нататък. И още не знам. Чакам нещата да се сформират и да се проявят.
Така че наистина бъди мъдра, но не се съпротивлявай прекалено. Виждала съм хора, които при значителни промени с нокти и зъби са задържали старото положение...и в резултат наистина са го удържали. И с течение на времето това им яде главата. Все едно змия не ще да си смени кожата. Е, ако е много пък инат, няма да я смени и ще си остане вечно същата.