Здравей Гост

Пълно слънчево затъмнение на 22.07.2009

• 403 Отговора
  • 50638 Прегледи
*

missKapriz

Re:Пълно слънчево затъмнение на 22.07.2009
« Отговор #320 -: Юли 25, 2009, 08:59:18 pm »
Тразнзити на УРАН
6. Шести дом – необикновени условия за работа, работа с технологии, компютри, електроника. Благоприятно за занимания с техника, за инженери, учени, медици, техници. Работата зависи от колективни усилия и взаимни отговорности. Може да се развие интерес към нови начини за лечение. При напрегнати аспект е възможна внезапна загуба на работа, обърканост, нестабилност в работата, нервозност, внезапни заболявания. Липса на желание за сътрудничество и подчиняване на режим, правила, работно време, методика и система.

*

missKapriz

« Отговор #321 -: Юли 25, 2009, 09:05:10 pm »
Цитат
Миа, честно като  и ако разбереш на коя планета се дължи, ще ти олекне ли?
Друго си е да знаеш!Щото като знаеш кога е края по-лесно го дочакваш,мобилизираш се така да се каже :PНяма нищо лошо в това да знаеш и да се опитваш да промениш-все пак не сме мекотели да се носим по течението ;)

*

Skarlet

« Отговор #322 -: Юли 25, 2009, 10:22:20 pm »
Ако някой ми обясни,на кое положение по точно се дължи това,ще съм му особено благодарна.Единственото,което аз успявам да видя е съвпад на Уран с МЦ-0.15 градуса.Ако това му е начина на действие,за да ме изгонят от работа-на прав път е. :-[

Имаш ли планета в 10 дом? И ако имаш,коя е и има ли някакви негативни аспекти?

*

Uran

• 6041
« Отговор #323 -: Юли 25, 2009, 10:23:32 pm »
Случиха се събития, които незнам дали се дължат на затъмнението, но ще ги споделя.
Разменихме си остри реплики със сестра ми, живееща в чужбина, нещо, което сигурно от детството ни не се е случвало и занапред ще направи контактите ни доста тегави.
На мен затъмнението ми беше върху асцендента, а и Сатурн ми се разхожда из третия дом (братя и сестри).
На нея затъмненито и беше в 10 дом-опозиция на "корените" и тр. Плутон и е в 3 дом.
Установих, че има акумулиран в себеси много гняв по отношение на мен, но така и неразбрах на какво се дължи този гняв. :(

*

Skarlet

« Отговор #324 -: Юли 25, 2009, 10:26:06 pm »
Е,може ли без причина да има гняв? Това не го разбирам.Все нещо трябва да го е провокирало.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #325 -: Юли 25, 2009, 10:33:17 pm »
Ако някой ми обясни,на кое положение по точно се дължи това,ще съм му особено благодарна.Единственото,което аз успявам да видя е съвпад на Уран с МЦ-0.15 градуса.Ако това му е начина на действие,за да ме изгонят от работа-на прав път е. :-[

Имаш ли планета в 10 дом? И ако имаш,коя е и има ли някакви негативни аспекти?
Не,Скарлет,нямам планета.Само един Хирон на 29 градус.В рождената ми карта с месторождение чужбина,Уран ми управлява 7,8,9 дом,понеже са във Водолей.А като задам със сегашното ми местоположение е интерсептиран по дом в 7,и управител на 8 и 9-ти.Прави ми тригони към Сатурн и Марс.Чудя се защо ме изненадва точно в работата,като това да е на МЦ не се отнася само и единствено до нея и не е задължително да е в лошата му светлина,нали... :-[

*

Mia21

• 2502
« Отговор #326 -: Юли 25, 2009, 10:38:27 pm »
Това затъмнение забелязвам,че отключи някакви негативни ситуации.Защо е така?!Има прояви по домовете,където попадна,но в лошата им светлина.Вече колко човека от нас се оплакаха...

*

Uran

• 6041
« Отговор #327 -: Юли 25, 2009, 10:44:50 pm »
Е,може ли без причина да има гняв? Това не го разбирам.Все нещо трябва да го е провокирало.
Знам, че изглежда странно, но е така.
Аз, всъщност знам къде я стяга чепика и изобщо не е нещо между нас, по-скоро предпочита това да е вентилът.

*

Skarlet

« Отговор #328 -: Юли 25, 2009, 10:55:07 pm »
Извинявайте,ама ми приличате на плачещи ......да не казвам какви. Планетите си влияят,да,но защо търсите под вола теле?
 Mia21, ти не виждаш ли ,че транзитното Слънце е в съвпад с наталния ти Марс? Пък имаш и натална квадратура Марс/Уран.Но не е само тава.Нормално е Уран на върха на МЦ да ти оказва влияние на работата. Искаш да повлияе зле на родител ли,та казваш,че не е само работата по 10 дом. Я се замисли,кое за теб ще е по-пагубно-проблем с или загуба на родител, или промяна на работата? Голям праз. Работа винаги може да си намери човек. Поглеждали ли сте транзитите сега,да видите какъв подвижен квадрат се е заформил? Какво се чудите,че ви е нервно,напрегнато,че еди кой си не ви разбира? Явно на много хора им действа депресиращо съвпада Луна/Сатурн. А сега има и опозе Луна/Уран. Лягам си,докато накой изнервен не ми тегли една майна.Ама не ви ли омръзна от тези негативни мисли? Форума днес ми прилича на погребална агенция.

*

missKapriz

« Отговор #329 -: Юли 25, 2009, 11:03:38 pm »
Цитат
Това затъмнение забелязвам,че отключи някакви негативни ситуации
Да не тегля дявола,ама аз така добре не съм се чувствала  отдавна.Затъмнението ми беше в 10 дом,на 4-5 градуса от МЦ,секстил с Уран,и на 30 градуса от натално Слънце.Минорните аспекти все още никак не са ми ясни,ако някой може да обясни този аспект...От него ли е това спокойствие???

*

Mia21

• 2502
« Отговор #330 -: Юли 25, 2009, 11:04:38 pm »
Извинявайте,ама ми приличате на плачещи ......да не казвам какви. Планетите си влияят,да,но защо търсите под вола теле?
 Mia21, ти не виждаш ли ,че транзитното Слънце е в съвпад с наталния ти Марс? Пък имаш и натална квадратура Марс/Уран.Но не е само тава.Нормално е Уран на върха на МЦ да ти оказва влияние на работата. Искаш да повлияе зле на родител ли,та казваш,че не е само работата по 10 дом. Я се замисли,кое за теб ще е по-пагубно-проблем с или загуба на родител, или промяна на работата? Голям праз. Работа винаги може да си намери човек. Поглеждали ли сте транзитите сега,да видите какъв подвижен квадрат се е заформил? Какво се чудите,че ви е нервно,напрегнато,че еди кой си не ви разбира? Явно на много хора им действа депресиращо съвпада Луна/Сатурн. А сега има и опозе Луна/Уран. Лягам си,докато накой изнервен не ми тегли една майна.Ама не ви ли омръзна от тези негативни мисли? Форума днес ми прилича на погребална агенция.

Абе,ние уж не сме такива хора,ама нещо се смачкахме.Това състояние ни е временно.Има време,ше влезем в час... ;) ;D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #331 -: Юли 25, 2009, 11:05:47 pm »
Форума днес ми прилича на погребална агенция.

;D

Странното е-че все има оплаквания-нещо като им мине (транзитче) и няма нищо-рев що няма,като мине и има-що се случва това,не можа ли да ме подмине  :D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #332 -: Юли 25, 2009, 11:11:57 pm »
Що да е като погребална агенция форумът?
За вас не знам, но на мен днес ми е много весело и безгрижно, напук на транзитния съвпад на Луна и Сатурн.  :)
Всеки се тръшка за някакви транзити, а на мен вече ми писна да ги гледам. И да гледам, и да не гледам, нищо не се променя, ако чакам и разчитам на звездите само...  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #333 -: Юли 25, 2009, 11:17:48 pm »
Що да е като погребална агенция форумът?
За вас не знам, но на мен днес ми е много весело и безгрижно, напук на транзитния съвпад на Луна и Сатурн.  :)
Всеки се тръшка за някакви транзити, а на мен вече ми писна да ги гледам. И да гледам, и да не гледам, нищо не се променя, ако чакам и разчитам на звездите само...  :)

Не,Лили,при мен нещата тръгват в обратен ред-случва се нещо и започвам да се кокоря в картата.Или гледам нещо се аспектира и започвам да разсъждавам какво ли ще се случи. ;D
Добре,че сте вие да ни отсрамите!Ами пишете да видим,че има положителни аспекти и щастливи хора!Действа окуражаващо! ;D

*

Nebesna

« Отговор #334 -: Юли 25, 2009, 11:21:08 pm »
Не, че съм щастлива баш, ама тр.Луна ми е кацнала връз рождения Уран и използвам момента да се наслаждавам на свободата и независимостта си.

*

Skarlet

*

Helo

« Отговор #336 -: Юли 26, 2009, 09:37:48 am »
Астероид се е разбил в Юпитер: http://www.dnes.bg/technology/2009/07/25/asteroid-se-razbi-v-iupiter-hubble-zasne-belega-vyrhu-planetata.74997

:o  :o  :( Много е голяма дупката!  ??? Чудя се това дали ще се отрази по някакъв начин на Юпитер и оттам и на нас.  ???

« Отговор #337 -: Юли 26, 2009, 12:50:50 pm »
ЗА астероида Шумейкър-Леви, който се разби в Юпитер преди години, се говореше, че ако беше ударил Земята, да сме останали до там. :-\
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Helo

« Отговор #338 -: Септември 04, 2009, 07:33:03 pm »
Предлагам да възобновим темата за слънчевото затъмнение, за да споделите в кой дом ви е попаднало и как ви се е отразило дотук.

;D  ;)

Дотук споделихме аз, Скарлет и daisy696 и видяхме, че действа според очакванията. Сега вие споделете как е при вас.
« Последна редакция: Септември 04, 2009, 07:37:57 pm от Helo »

« Отговор #339 -: Септември 04, 2009, 07:43:33 pm »
   Ами аз си пуснах една темичка, но ще се повторя, на мен ми направи съвпад  с Парс Фортуната ми точно на върха на 3 дом, аз понеже съм си оптимистка, веднага си рекох, ееей 6 години късмет ще имам  ;D. Всъщност наистина дотук 2 случая, точно късметлийски, свързани с пътуване /респективно колата ми/ и ми се разминаха възможните инциденти, защото и в 2-та случая колата издаде багажа в близост до дома ми...