Здравей Гост

Как карате кола?

• 35 Отговора
  • 5341 Прегледи
*

Todr

• *
  • 65
Re:Как карате кола?
« Отговор #20 -: Юли 05, 2009, 02:02:08 pm »
Да споделя и аз, значи за другите дето ги возя шофирането ми е екстремно,макар че аз не смятам така.Според мен си карам бързо, винаги в лявата лента но безопасно, следя много отдалеч какво става и карам повечето време по еднакви маршути,в които знам дори секундите на светофара кога колко са.Друго - мразя да чакам на светофар и задръствания, винаги изпреварвам всички и минавам пръв,сигурно отнасям доста коментари,но като правя така после се изнасям по такъв начин все едно не съм бил там и не преча на никой.Или си карам в другата лента и някъде в близост до светофара или завоя си минавам в лентата която сочи пътя ми. Тва е общо взето на моменти нахално ,но винаги безопасно. Имам слънце -дева, асц-скорп,марс-близнаци, уран-скорп,Мерк- дева,Сатурн-лъв , отговаря ли шофирането ми на натала ?    луна-риби
« Последна редакция: Юли 05, 2009, 02:44:13 pm от Todr »
Слънце-Дева,Луна-Риби,Асцендент-Скорпион,Марс-Близнаци,Юпитер-Рак,Меркурий-Дева,Венера-Лъв

« Отговор #21 -: Юли 05, 2009, 02:07:25 pm »
Май да  ;D Особено в оня част, дето мразиш светофарите /то кой не ги мрази, де/ и караш бързо - Марс в близнаци.  Не си казал де ти е Луната.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

veshti4ka

« Отговор #22 -: Юли 05, 2009, 06:25:27 pm »
миииииииии тъй кат гледам Марс в близнаци държи първенството по идиотизъм на пътя  ;D ;D ;D ;D ;D ;D  и моя е там  :-[

« Отговор #23 -: Юли 06, 2009, 12:52:36 pm »
Да споделя и аз, значи за другите дето ги возя шофирането ми е екстремно,макар че аз не смятам така.Според мен си карам бързо, винаги в лявата лента но безопасно, следя много отдалеч какво става и карам повечето време по еднакви маршути,в които знам дори секундите на светофара кога колко са.Друго - мразя да чакам на светофар и задръствания, винаги изпреварвам всички и минавам пръв,сигурно отнасям доста коментари,но като правя така после се изнасям по такъв начин все едно не съм бил там и не преча на никой.Или си карам в другата лента и някъде в близост до светофара или завоя си минавам в лентата която сочи пътя ми. Тва е общо взето на моменти нахално ,но винаги безопасно. Имам слънце -дева, асц-скорп,марс-близнаци, уран-скорп,Мерк- дева,Сатурн-лъв , отговаря ли шофирането ми на натала ?    луна-риби

И аз съм една пишман-шофьорка  ;D ;D ;D - ама горе-долу наподобява твоето. Щот завоите ги взимам кат сакато коте. От многото дупки по асфалта вместо да намаля, обичам да ги заобикалям ама на пак се тръшвам в някоя и който е отзаде главата му отива до тавана....Всичко е добре пресметнато иначе, макар че чат-пат не спазвам правилника /защото се ядосвам, че не е доизкусурен/, най-важното е да не преча и да не създавам проблеми в общото движение на пътя. Асц. - близнаци и Марс - Скорпион.

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #24 -: Юли 06, 2009, 01:58:58 pm »
Имам книжка от 14 год. , но карам рядко .  Иначе като цяло съм културен шофьор.  Любопитна съм, всичко под капака на колата ми е известно за какво служи.  Като се кача да карам , обичам да надувам музиката.   :)

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #25 -: Юли 06, 2009, 01:59:41 pm »
http://www.youtube.com/watch?v=GpV1dEp7znU
Това е да се посмеете малко.  Дано жените шофьорки да не ми се обидят. :P

*

sunrain

• 6710
« Отговор #26 -: Юли 07, 2009, 12:33:31 pm »
Аууу, луда работа ...  ;D :o
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Skarlet

« Отговор #27 -: Юли 07, 2009, 05:08:07 pm »
http://www.youtube.com/watch?v=GpV1dEp7znU
Това е да се посмеете малко.  Дано жените шофьорки да не ми се обидят. :P

Хахахахааааааа,заболя ме устата от смях.  ;D  :P Посмъртно не мога да се обидя. Хахаха,голям смях!!!  ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #28 -: Юли 07, 2009, 05:23:37 pm »
Хаха, смях се до несвяст, особено в частта с бензиностанцията... как злобно дърпаше маркуча само!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #29 -: Юли 08, 2009, 11:10:25 am »
Мен с паркирането ме докара до луд смях.  :P Човека не издържа и излезе да я намести таз кола начи.  ::)
А най-нелепото беше с металните врати.
Накрая обаче е най-яко.  ;D

« Отговор #30 -: Юли 10, 2009, 10:59:14 pm »
 ;D  Бая се посмях, добре,че не успях да събудя домочадието. А иначе аз съм от сравнително спокойните шофьори/Марс-Рак и Луна-Телец/ Гледам да спазвам правилата/Слънце съвпад Сатурн/ За разлика от мен Съпруга ми не го издържам като шофьор.Кара много нервно и припряно а пък ако се случи аз да карам и да го возя стигаме както се казва до бой.Той е с Марс Водолей Луна Стрелец и Слънце в Близнаци :) 
    По между другото сега се сещам нещо ,което съм чела преди доста време и то беше,че за да ти хареса един мъж  в леглото трябва да харесваш начина му на шофиране. ;)
     Впечатления?!
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

sunrain

• 6710
« Отговор #31 -: Юли 12, 2009, 01:35:06 pm »
О, да съгласна съм с тази връзка. Определено мъжете, които са ми харесвали, ми е допадал и стила на шофиране.  :P 

« Отговор #32 -: Юли 16, 2009, 09:09:05 am »
За мое най - голямо съжаление все още не карам :'(

*

aiia

« Отговор #33 -: Юли 16, 2009, 04:31:16 pm »
О, да съгласна съм с тази връзка. Определено мъжете, които са ми харесвали, ми е допадал и стила на шофиране.  :P  

На мен също.
Деля шофьорите на разумни, агресивни и страхливи.
- плавно тръгване, внимателен и уверен, намаля скоростта при навлизане в кръстовище и бързо се изтегля - романтик, прави всичко плавно и обмислено  ;D ;D ;D

- тръгва рязко, набива спирачки при наближаване на ''опасност''  - агресивен е и в леглото. Бързо падат дрехи, гащи и всичко  ;D

- тръгва плахо, оглежда се като гърмян заек, трепери и мълчи по време на шофирането, кара с не повече от 40 км/ч - нямала съм такъв любовник, но са ми казвали жени, че и в леглото са страхливи този тип шофьори  ;D

Като цяло аз си падам по 1-ия тип  ;D
« Последна редакция: Юли 16, 2009, 07:14:42 pm от Asla »

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #34 -: Юли 16, 2009, 04:50:56 pm »
Аз имам книжка, изкарах я след пет години курсове.  ;D По втория начин.
Карала съм малко, през което време успях да навляза в насрещното и да се подам на бул. България точно до караулката на Южния парк. С дъщеря ми в колата и плътно в насрещното. Ченгето му щръкнаха косите, снизходи от караулката при мен и ме попита знам ли какво нарушение съм направила, а аз невинно рекох - Не.
 ;D
Изпитвам уплах от кола, аз обичам все по-малките и маломерни неща и така докато се превърна в точка без координати и се шматкам из пространството в тоя си образ.
А колата голяма, не ми стига личното тяло, ми сега и тялото на една огромна купчина железария да управлявам - много ми иде.
Иначе съм се разминала с едно-две одрасквания на коли, паркиране - гола вода и кал в ушите.
Без кола ми е по-добре.
Марс в осми, рак, опозиция на Сатурн, Юпитер, Слънце и така погледнато Меркурий във втори. Луна риби четвърти.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #35 -: Юли 18, 2009, 03:40:35 pm »
Ох незнам, но аз все още нямам книжка, карах едни курсове до половината, защото инструктора ми скъса нервите.....Имам обаче голямо желание и се надявам скоро да намеря време да се науча.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!