така е , права си. аз пак се извинявам че ще спамя но ако мойе да ми отговорисх застото не получих отговор на другия си вапрос в другата тема по скоро получих и сам много благодарна но не ми станаха ясни някои неста:,,Хорарната карта предполага, че по-нататъшните ви отношения ще се развиват под влиянието на мунданния цикъл на Марс и Венера.Тъй като Луната символизира питащия, в случая бихме могли да предположим, че впоследстие могат да възникнат обстоятелства, които в някаква степен могат да повлияят върху намеренията ти. Тези обстоятелства можем да наречем непридвидими, т.е. не можем още отсега да знаем каква ще е развръзката... ;;
,,Добрата новина е, че след задаване на въпроса следва мунданен съвпад на Венера и Марс в Телец, под влиянието на този планетарен цикъл ще протичат и отношенията ви. Разбира се, всеки хорар си има давностен срок, тъй че не ме разбирай погрешно, че по-нататъшното развитие на отношенията ви с този партньор не предполага времеви контекст. Всяка връзка функционира в контекста на заложената времева рамка, след което или се изчерпва (в чисто физически аспект), или преминава на друго ниво.;;били ми обяснила ако не те затруднява защото аз нещо не мога да разбера.