Здравей Гост

Дата за сватба

• 218 Отговора
  • 31634 Прегледи
Re: Дата за сватба
« Отговор #120 -: Юли 30, 2013, 10:01:45 pm »
Юпитер е в квадрат с Уран,Уран е в квадрат с Плутон....Това не е ли лошо за брак? Лили,какво мислиш за октомври? Там дали няма по-хубави дати?
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #121 -: Юли 30, 2013, 10:02:38 pm »
Имам чувството,че е голям зор да се направи елекция.Никога нищо не е перфектно!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #122 -: Юли 30, 2013, 10:02:46 pm »
И лунният ден е подходящ за нови начинания - Sukla Tritya, растяща млада Луна, вече видима.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #123 -: Юли 30, 2013, 10:03:05 pm »
Eдна карта и от мен на 30г. брак. Познанството е стартирало 4г. преди това. Въпреки видимите несходства (жена - дева, мъж - риби), колко буквално и в картата (АС, DC) има много силна връзка по между им...

Тук ми се струва.че много ревност е имало...и все още тлее...като старо огнище.Но...и мнооого любов..,от онази по Нептун.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #124 -: Юли 30, 2013, 10:04:42 pm »
И лунният ден е подходящ за нови начинания - Sukla Tritya, растяща млада Луна, вече видима.
Кой е най-добрия лунен ден през октомври? Как се изчислява?  :rolleyes:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #125 -: Юли 30, 2013, 10:06:19 pm »
Кой е най-добрия лунен ден през октомври? Как се изчислява?  :rolleyes:

Няма най-добър и най-лош.Вичко следва да бъде съобразено с натала.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #126 -: Юли 30, 2013, 10:06:34 pm »
Юпитер е в квадрат с Уран,Уран е в квадрат с Плутон....Това не е ли лошо за брак? Лили,какво мислиш за октомври? Там дали няма по-хубави дати?

Чак за октомври не съм гледала, а и не ми стои на дневен ред тази тема. Чакам си моя баобаб, да се слеем в едно за вечни времена... амин.  ;D

Няма идеална елекция, на първо място трябва да се спазят някои по-важни правила. Няма ден само с хармонични аспекти - гледай светилата, планетите от септенера, те са най-важни. Квадратът между Уран и Плутон е с продължителен ефект във времето (мунданно) и ако не засяга ъглите и при това не аспектира важни сигнификатори, може да не се вземе под внимание.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #127 -: Юли 30, 2013, 10:08:16 pm »
Само се шегувате,ей! А аз толкова неща трябва да свърша! През октомври ще се местя,ще се татуирам и какво ли още не... :blink:

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #128 -: Юли 31, 2013, 10:51:53 am »
Това си мислех вчера - дори по някакъв чудодеен начин да се намери дата с най-идеални аспекти и оси на целия свят, тогава пък в на младоженците картите всичко ще е наобратно сигурно, няма елементарно лесни отношения, само тригони и секстили да има в картата, все някой ще трябва да се прежали да мие чиниите  ;D
Дрийм, какво ще татуираш и къде и за това трябва ли карта да се прави  ;D?

« Отговор #129 -: Юли 31, 2013, 12:00:39 pm »
Абе ще се местя през септември! Майната и на Сатурновата Криза! През октомври всичко е в Скорпион. Не е добре нито за Телешкия му стелиум,нито за моя Водолейски такъв. Ще се татуираме по този повод и двамата с еднаква татуировка надпис на латински на ръката. Той даде идеята за татуса,аз измислих надписа  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #130 -: Юли 31, 2013, 12:12:43 pm »
А после, като ти омръзне татуировката, как ще я махнеш?

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #131 -: Юли 31, 2013, 12:29:08 pm »
Има лазери...Но аз нямам намерение да я махам.Този мъж е много важен за мен и искам да нося със себе си нещо,което винаги да ми напомня за него.  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #132 -: Август 07, 2013, 11:32:34 pm »
Не намерих друга тема, в която да го споделя, но тази ми се стори подходяща.

Та като стана въпрос за елекции, погледнах картата на брака на първата ми братовчедка - днес се навършиха 14 години от брака, успешен и стабилен.

7 август 1999 година, не знам в колко часа

Класически пример за това каква не трябва да бъде една сватбена елекция - голям кръст в небето между Слънцето, Марс, Сатурн и Уран (опозицията Слънце/Уран е в съвпад с нодалната ос), ретроградна Венера в Дева, намаляваща Луна в Близнаци (но поне е в секстил със Слънцето).

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #133 -: Август 08, 2013, 11:53:24 am »
...

Lillie, никога не е късно една връзка/брак да приключи ...или пък да започне  :blink:
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

Lillie

• 30532
« Отговор #134 -: Август 08, 2013, 12:14:28 pm »
Е, да...
Но си мислех, дали елекцията наистина е толкова определяща за успеха на дадено начинание?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #135 -: Август 08, 2013, 12:16:17 pm »
Защо пък развод? Вярно, че Марс е на МЦ, но пък ако и двамата партньори са по-агресивни и умеят да се справят с моменти на избухвания и след това бързо да им минава, едва ли това ще е чак от такова значение.
Освен това, имаме там и Юпитер в съвпад със Слънце, и асцендент във фиксиран знак, като самата Венера е екзалтирала.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #136 -: Август 08, 2013, 12:16:35 pm »
Слагам нашата карта, ако някой има желание за коментар. Сигурна съм, че Лили веднага ще види развод, но ми е интересно на коя година от брака :blink:

Откъде можеш да бъдеш сигурна какво ще видя?  :blink:

Не смятам, че в една елективна карта може да се види развод или раздяла, тя е само допълнение към синастрията, наталните карти и тяхната динамика.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #137 -: Август 08, 2013, 12:21:06 pm »
Е, да...
Но си мислех, дали елекцията наистина е толкова определяща за успеха на дадено начинание?

Мисля, че зависи от наталните карти и на двамата - това, което е заложено в тях...

Разглеждах онзи ден пример за заложен развод в картата - У7 в съвпад с Уран; в допълнение У5 в квадрат с Дсц.

Разводът е настъпил при смяна на знака на прогресивното Слънце на мъжа...
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

Asol

• 4140
« Отговор #138 -: Август 08, 2013, 12:21:40 pm »
все някой ще трябва да се прежали да мие чиниите  ;D

;D

Според мен не. Елекцията е само транзитната карта за даден период т.е. говори за общите условия.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #139 -: Август 08, 2013, 12:38:39 pm »
все някой ще трябва да се прежали да мие чиниите  ;D

;D

Ох, да...  :-[ за мен това е доста наболял въпрос (кой ще ги мие  ;D).

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.