Здравей Гост

Да поговорим за Венера

• 323 Отговора
  • 60399 Прегледи
*

mamma_mia

Re:Да поговорим за Венера
« Отговор #280 -: Септември 24, 2009, 01:54:40 pm »
Никога не съм била преди това. Сега отиваме с щерката и гаджето и за 4 дена и после 2 в Будапеща.
Още отдавна сме го планирали, иначе с тоя инсулт на баща ми нямаше да идем.

АН ми обърна внимание на Венерата на МЦ, иначе аз, затисната от толкова гадни транзити, нямаше и да я мерна.

Ще бъде ли некоректно да попитам венера на МС в соларната година какво носи? :-[

*

aldonea

• *
  • 116
  • Любов, нежност,хармония
« Отговор #281 -: Октомври 06, 2009, 12:10:44 pm »
 :) Значи да не си изпусна ВЕНЕРАТА ,когато мине през МС. Страхотно! Всички ли сте опита ли този прекрасен транзит?
Даже когато много боли, продължавай да вярваш, че има някой който те ОБИЧА!

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #282 -: Октомври 06, 2009, 12:35:53 pm »
Миналата година бях с Венера на МЦ точно,даже в съвпад на 1 градус от 9ти-ами приятна беше годината,пътувах но не навън и общо взето се усети сериозно Венериното влияние свързано с комфорта и удоволствията  ;)

*

aldonea

• *
  • 116
« Отговор #283 -: Октомври 06, 2009, 12:39:43 pm »
 :) Супер , не случайно казват , че ВЕНЕРА е малкият ДЯДО КОЛЕДА, НАЛИ :)

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #284 -: Октомври 06, 2009, 12:57:05 pm »
Хайде да видим опита какво казва при съвпад на транз Венера със Сатурн в пети дом?! Няма ли да ме "удари " любовта в лицето на някой сериозен партньор..... ;D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #285 -: Октомври 06, 2009, 01:10:40 pm »
Може и да ти се случи,само че ако беше Сатурн връз Венерата като стар козел лющещ млада върбичка  :P ;D ;D

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #286 -: Октомври 06, 2009, 01:19:00 pm »
 ;D ;D ;DЕее пак ми секна ти ентусиазма, ........аз тъкмо викам, че идва шанса..... :P
Като гледам, май само посещение до стоматолога се очертава. :)
Тогава, може би при опозицията на Венера и Уран нещо да се пръкне от нищото..

*

aldonea

• *
  • 116
« Отговор #287 -: Октомври 08, 2009, 01:52:29 pm »
Хайде да видим опита какво казва при съвпад на транз Венера със Сатурн в пети дом?! Няма ли да ме "удари " любовта в лицето на някой сериозен партньор..... ;D
   :) Ей хора струва ми се, че така правят САТУРН и ВЕНЕРА в 5-ти дом.  И какво по-хубаво от това нали?   ::) 

*

Kaya

• 2893
« Отговор #288 -: Октомври 11, 2009, 11:32:28 am »
  Uran :) тук е подходящата тема; 1) венера в 9 е класика в жанра, но много зависи  от отношеният и знака й; самото намиране на повече плането в 9 дом е предпоставка за преповтаряне на цикъла с брачността, на преживяване на хубави отношения  извън пределите на страната ( и усещането,че там ти е повече мястото),  хубави екскурзии, работа свъразана с доходи чрез чужденстранни отношения,  предпочитания къ духовното,  избор на професия, която има естетически  корени и тн и тн.- всъщност  "комбинациите" са доста много- какво управялва, къде се намира, какви връзки има

много често венера в 9 дом е доста интелектуализирана такава и представя своеобразно светоусещане което е микс между собствени разбирания,  гръзка митология и  добри познания в областоти където индивида има интерес и следователно ценене

ти кажи как се изразява твоята венера?
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Uran

• 6041
« Отговор #289 -: Октомври 11, 2009, 03:45:08 pm »
Преди години, точно по този начин се изявяваше Венерата ми :). Повечето ми излизания в чужбина са били свързани с изкуство ( занимавах се с такова). След това рязко прекъснах тези си занимания и поех в съвсем друга посока.
Истина е, че за кратко съм работила и с чужденци и това беше плодотворен и смислен период за мен.
Не искам да влизам в цикъла на брачността и се надявам фиксираният знак на К7 да спомогне за това. ;D ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #290 -: Август 25, 2010, 05:35:22 pm »
Венера е в съвпад с Марс в 3-ти дом.
Луната ми прави квадрат с Венера и съм установил, че това при мен действа така, че майка ми винаги не е удобрявала нескрития интерес към мен на разни общи прителки, които аз не отразявам. Тоест тя не харесва жените около мен в повечето случаи.  ;D
Всичко останало са минорни аспекти.

Общи приятелки с майка ти?
Предполагам са Луни, а не Венери. :blink:

« Отговор #291 -: Януари 30, 2011, 02:09:15 am »
Цитат
Венера във Водолей - еми приятели и то верни. Пазят тайни. Това е. В любовта са скучни. Ако и Луната им е заточена нейде става страшно.
Всички Венери във Водолей, които познавам са с кристално-чисти сини очи - красиви очи и руси коси. Пример: Миро от Каризма :-))  на 24 гр. Водолей му е Венерка.
И още мои близки и познати, които вие не познавате, но и те са със сини, ясно изразени очи, крайно завладяващи.
Наталия Симеонова от ''Море от любов'' е с Венера във Водолей в съвпад със Слънцето й. Както и Овенска Луна съвпад Марса й.
Парис Хилтън - Венера във Водолей опозиция на Луната й в Лъв, разбира се :-)))
Ники Кънчев е с Венера във Водолей. Има стелиум в Козирог и Овенска Луна, затова може би не е рус със сини очи.  ???

Някой има ли други впечатления за Венера във Водолей?
Понеже мойта е там,но не съм със сини очи,косата ми е наистина светла.
Мойта Венера е на 9тия градус във Водолей,има тригон с Юпитер и ац-то,съвпад със Сатурн,полуквадрат със Слънцето и 150градуса с мц-то.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #292 -: Януари 30, 2011, 02:36:17 am »
Познавам човек с Венера във Водолей - със сини очи е    ;D

Много добри приятели са Водолейските Венери,
но Луната е в Скорпи и сигурно му е доста трудно в лИбовта,
защото са в квадрат   :-\
Естествени минерали и амулети

« Отговор #293 -: Януари 30, 2011, 02:40:32 am »
Аз съм с кафяви,но мисля,че там играе роля гена,няма просто как да се пръкна със сини очи  ;D

Иначе да,аз съм много добра приятелка,винаги се опитвам да помагам,когато мога,давам всичко за приятелите си,за жалост те повечето пъти ме нараняват,но това сигурно е от Хирон-а в 11ти дом.
А иначе моята Луна е в дева,в 12ти дом,няма аспект с Венера-та ми,не мисля,че съм скучна в любовта,по-скоро съм много любвеобилна,романтична,че чак прекалявам,по всеачески начин искам да покажа чувствата си по принцип.

« Отговор #294 -: Януари 30, 2011, 02:57:06 am »
Какво определение й даваш на скучна в любовта?
Иначе по-горе ги посочих аспектите, Венера  на 9ти градус  във Водолей,има тригон с Юпитер и ац-то,съвпад със Сатурн,полуквадрат със Слънцето и 150градуса с мц-то.Това кара ли ме да съм скучна?Тригон с Юпитер е хубав,макар че не съм сигурна дали не се тълкува по-скоро като щастие в любовта,отколкото нещо друго,може и да греша.

*

Uran

• 6041
« Отговор #295 -: Януари 30, 2011, 03:00:51 am »
Скуката е доста относително нещо, а и това дали е налична си зависи и от отсрещната страна.
Има такива, които ти охлабват ставите и те карат да извършиш неподозирани и за теб неща (в сексуално- еротичен план) и други, с които искрено си заклет пуритан. :blink:

« Отговор #296 -: Януари 30, 2011, 03:07:56 am »
Да,така е,скуката е относително понятие.Но ако не говорим в сексуален план,а по принцип в любовен,аз по принцип не понасям скуката,трябва винаги да има разнообразие,иначе аз ще си го потърся  ;D та в това отношение е малко трудно да си помисля,че съм скучна.А и е малко трудно да откриеш някой,който постоянно да ти предлага разнообразие,но....
Е,ако романтичната част е скучна,значи съм,твърде скучна даже,но има и една леко студена тръпка от моя страна,смисъл,че съм леко сдържана в началото на една връзка,това мисля,че е от съвпада със Сатурн.

« Отговор #297 -: Януари 30, 2011, 03:46:29 am »
Между другото за Венера във водолей бях чела,че искат разнообразие,а не че са скучни,не знам аз ли се бъркам или...  :-\

*

Stella

• 7765
« Отговор #298 -: Март 11, 2011, 05:53:43 pm »
Между другото за Венера във водолей бях чела,че искат разнообразие,а не че са скучни,не знам аз ли се бъркам или...  :-\

Правилно, по-скоро на самите тях им доскучава бързо и предпочитат да сменят впечатленията, което им се удава лесно, понеже са общителни.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #299 -: Март 11, 2011, 07:39:46 pm »
Аз имам Венера във везни, в първи дом, Асц ми е везни.Аспектите й са секстил с Луна и квадрати със Сатурн и Нептун.
Може да се каже, че хората в обкръжението ми ме приемат добре, макар че самият аз съм малко резервиран в
общуването и това ми създава едно излъчване на студенина.