Здравей Гост

Да поговорим за Венера

• 323 Отговора
  • 60517 Прегледи
*

aiia

Да поговорим за Венера
« -: Юли 16, 2009, 11:12:45 pm »
Кой как я чувства?
Къде се намира в картата ви - знак, дом и как я усещате?
Какви аспекти получава от другите планети?
Ами ако ви е неаспектирана? Липсва ли ви любовта или ви идва вповече?  ;D
Всичко което се сетите, пишете ....
Венера освен класически сигнификатор на любовта, отговаря май и за финансовите въпроси... Как сте с бизнеса? А с финансите?  ;D
« Последна редакция: Юли 16, 2009, 11:35:38 pm от Asla »

*

aiia

Re:Да поговорим за Венера
« Отговор #1 -: Юли 16, 2009, 11:20:59 pm »
Моята Венера както знаете е в 12 дом в Дева. Доста аспектирана, но така или иначе удовлетворение и истинска радост досега не съм постигала във връзките си.
Само обувките на г-н Х ако са ощърбани и край... той вече е в графата ''мърляч'' и няма шанс да ме ''плени''.

В секстил е с Марс.
Секстил с Уран.
Тригон с Хирон.
Съвпад със Слънце.
Съвпад със Сатурн.
Квадрат с Нептун.

Забелязах, наистина че Венера в Дева дава неудовлетвореност във връзките.

Като гледам картите на мои близки, в повечето случеи ми прави впечетление, че Венера все се навира в лъчите на Слънцето или все я някъде покрай Сатурн. Опасна е.
Казват, че в лъчите на Слънцето или ''казими'' както и в прегръдката на Сатурн е предвестник за проблематични връзки.

Принцесите не са ли с Венера в Риби или Везни?
Небесна, чувстваш ли се ''принцеса'' ?  :-*
Горко на мъжете с такива Венери... сигурно ходят с пудрата в джоба и огледалцето, разбира се :-)))

А ''фаталните'' жени не са ли с Венера в Скорпион или Овен?
Лили  ;D фатална ли си?  8)

А хомо и бисексуалните хора и травестити може би са с Венера във Водолей и Близнаци и стресиращ аспект от Уран може би? Разсъждавам на ум  ;)
« Последна редакция: Юли 17, 2009, 12:34:56 am от Asla »

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #2 -: Юли 16, 2009, 11:50:20 pm »
Венера в 12-дом е в дома на Нептун и знака Риби -
(напиши си в една колонка всичко , което знаеш за Нептун/Риби)
свържи го с това, което изразява Венера и ще разбереш,
че един партньор не е достатъчен, защото е твърде ограничен
и несъвършен, а като прибавиш и знака Дева какви изисквания има...
12-дом е на тайните, на мистичните неща, които трудно се
материализират в образа на един партньор - тази Венера е
част от Вселената, която е съвършенна - не я ограничавай  :)

Не е лесна Венера в Дева /12-дом, при това вероятно е "изгоряла", но
когато и са " отнети" определени достойнства, са и дадени други  :)
« Последна редакция: Юли 16, 2009, 11:59:52 pm от Moonlady »
Естествени минерали и амулети

*

aiia

« Отговор #3 -: Юли 17, 2009, 12:18:01 am »
Ще се опитам подред да изредя Венера във всички знаци според мои лични наблюдения.
Ще напиша положителни и отрицателни черти. Разгледах днес 200 карти сигурно.

Венера в Овен. - Огнени и напористи. Енергични дами, спортен тип. Инициативни. Скандалджийки. Само Сатурн, Плутон или Уран могат да я вкарат в пътя - квадрат, опозиция или съвпад с Венера имам впредвид. Марса предполагам ще й предаде по-голяма агресивност.
Ако Марс е прегърнал Овенската Венера, е тогава става страшно. Една такава дама ще свали мойто Раче с един прав десен. Изобщо няма да се замисли. Ще размята цици , дупе каквото има... Властелинките на любовта са   :-\ Раздават се. Последния лев ще си дадат на ближния. Щедри. Раздават всичко, което имат. Чувства, емоции, пари, всичко. Не мислят за последиците от една любовна връзка. Живеят за мига. При тях е възможен секса за една нощ. Важното е купон да има. Особено ако Венера е ранена, може да целунат доста ''жаби'' докато се появи принца. :-))
Стефка Костадинова - Съвпад на Венера със Слънце в Овен. Забележете, има ретроградни Уран, Марс и Плутон в съвпад в Дева в опозиция на Сатурн. Луната й е в Козирог.
Венера в Телец - Чаровни дами, инатчийки са. Матералистки, но пък са миролюбиви. Направо сини каски. Дипломатични, уверени. С голямо самочувствие са. Егоистки на моменти. Постигат целта си с чар. Грациозни. Алчни са. Направо лакомници. Обичат изисканата храна. Ресторантите. Би си дала последните парички, за да хапне добре. Девиз ''Аз притежавам'' - боже ... ;D
Евгени Минчев - Венера и Меркурий в съвпад в Телец. Има и Луна във Везни.  ;D
Венера в Близнаци - Много говорят ей. Това са латерни. Отблъскват мъжете с многото приказки. Двулични са. Винаги имат и още някой настрани. Комплексарки. Иначе са общителни, контактни. Винаги успяват да постигнат това което искат. Пробивни са - което е хубаво де. Ако искате нещо да се узнае от целия град, просто го споделете с притежател на Венера в Близнаци.  ;)
Венера  в Рак - Е тука работата е .... особено и ако Сатурн е там. Трудни са. Недостъпни. Сакън да не им направиш комплимент. Ще го изтълкуват погрешно. Не позволяват лесно да се навлиза в собствената им територия. Прекално мили са, деликатни, чувствителни. Девиз ''Аз чувствам  и Аз се съмнявам''. Уязвими, засягат се лесно. Ако и Слънцето е там, трудно се доверяват. Плачат много. Подмазват се, където трябва. При съвпад с Меркурий са безпардонни. Избива ги на агресия - скрита агресия, разбира се. Действат подмолно с хъс. Но като цяло са справедливи. Само не ги настъпвай, ще изкарат всички оръжия.
Венера в Лъв - е такова животно нема. Такъв егоцентризъм, влюбени в себе си, властни с широки пръсти. Изкарай им куфар с пари и им гледай сеира. Манячки са. Все да са номер 1. Е бактъм. Все да блестят. Такава амбиция, такава гордост лъха от тях. Ако ги засегнеш, въййййй ще го отнесеш яко. Така ще те захапи Лъвицата, че ще съжалиш, че си се родил. Не търпят конкуренция. Искат света да се върти около тях. Ами то и девиза им е  ''Аз съм'' и '' Аз искам''. Говорят бавничко, бавничко, в състояние са да скъсат нервите на слушателя. Ако тръгнат да нареждат, става страшно  :-\ бегай народе.
Бергюзар Корел - Шехерезада е с Венера в Лъв. Венера в опозиция с Водолейска Луна на 24 гр. - същия аспект като Аня Пенчева. Венера опозиция Луна.
Бойко Борисов също. :-)) Той има съвпад на Венера, Марс и Уран в Лъв. После що е мъж на годината.   :D Е той центъра на вселената. Както сега у него е ножа...  ;D
Венера е Дева - е ужас. Няма угодия на тия люде. Все нещо не им е у ред. Все са недоволни. Мрънкат, докато те вбесят. Спретнати са. Любовта трудно я усещат. Те изобщо не вярват, че тя съществува. Материалистки са. Биха се омъжили само по сметка. Като цяло са сложни дамите с Венера в Дева. След дълго анализиране, бият камбаната и казват право и директно ''ти си такъв и такъв''. Не овъртат. Понякога са твърде срамежливи. Ако и Сатурн е наблизо са хладни, сдържани, пресметливи направо са  стиснати. Скръндзи.
Ирен Онтева има Венера в Дева.  8)
Хулио Иглесиас и той с Венера в Дева - ретроградна, може би затова е ненаситен любовчия  ::) и Луна в Рак. 8)
Венера във Везни - ами принцески. Точат се много. Но не се надуват. Поддържани дами. Все да са по модата облечени. Грациозна походка - харесвам ги.
''Няма да изляза, капе дъждец, ще ми намокри главичката, ами сандалките на какво ще заприличат''  ;D
''Мамо, а пък той ми каза, че съм глупачка. Набий го!'' -  ;)
Абе везнички, какво да ги правиш. Ама са нежни с мили очички и пърхащи миглички. Чак жал да ти стане, ако се намусят. Ако ревнат, вече ще ти се скъса сърцето. Може да се нацупи, например, ако не й стигнат паричките за най-новия крем за околоочен контур на гарниер. Би си дала последните 20 лева за герданче, за да се разкраси, разбира се.
Аня Пенчева, Софи Маринова и Галка от Каризма са с Венера във Везни.  ;D Е сладки са, какво?!?!
Аня Пенчева има и Овенска Луна, демек Луна и Венера в опозиция.  ;D
А Венерата на Софи Маринова е в тригон с Марс /познайте от къде/ Близнаци, разбира се. Е какво? Не е ли сексуална?

Венера в Скорпион - Оле! Това са просто за мен най-фаталните жени. Ако искате Дама да измъкне 1 милион евро от милионер , то най-подходяща е Венера в Скорпион. Изкусителки са. Девиза им е ''Аз желая''. С ласки ще ти измъкнат и последния лев. Манипулаторки, особено ако наблизо е Плутон. Ама са готини, стига да не им се бъркаш в делата :-))) Газят наред ако трябва да постигнат заветната цел - да спечелят сърцето на любимия, който скоро ще бъде разкаран, разбира се :-)))
Силвио Берлускони има Венера в Скорпион в секстил с Марс в Дева. Какъв сексапил , само, а? За манипулатор нема говорим... :-[
Венера в Стрелец - Харесвам ги. Независими са. Авантюристични натури. Свободолюбиви. Правят чудеса с един замах. Не мислят много много, но пък са късметлийки. Лесни са за сваляне. Едно уискенце и айдее готови са. Да ама като си имат късмет, то въпросният господин така ще хлътне, че ще я носи на ръце..  ::) Е леглото били огън. Кута пата бързо работят. Сръчни били. Аз нямам опит с жените хаахха  ;D Само съм чувала.
Венера в Козирог - Божеееее тука е голям зор, да докажеш любовта. Може и години да минат, чак тогава да повярва. За чувства и емоции няма да говорим. Те не го умеят. Студени са и горди. Железни нерви трябват, за да бъдат свалени тия госпожици. Но ако влюбеният изкара последен модел мерцедес, може и да го огрее.
Студената принцеса хлъцва при вида на луксозни вещи и имущество. Но пак няма да вложи чувства. Просто ще почувства финансова стабилност във връзката.
Татяна Дончева - БСП  - ами Венера в Козирог. Както и съвпад на Марс със Сатурн в Козирог получаващ тригон от Плутон в Дева.  ;D Стройте се бързо. Има стелиум във Водолей, после що е перде , е как?!  Луна, Слънце и Меркурий във Водолей са в съвпад, а Нептун го квадратира от Скорпион :D
Венера във Водолей - еми приятели и то верни. Пазят тайни. Това е. В любовта са скучни. Ако и Луната им е заточена нейде става страшно.
Всички Венери във Водолей, които познавам са с кристално-чисти сини очи - красиви очи и руси коси. Пример: Миро от Каризма :-))  на 24 гр. Водолей му е Венерка.
И още мои близки и познати, които вие не познавате, но и те са със сини, ясно изразени очи, крайно завладяващи.
Наталия Симеонова от ''Море от любов'' е с Венера във Водолей в съвпад със Слънцето й. Както и Овенска Луна съвпад Марса й.
Парис Хилтън - Венера във Водолей опозиция на Луната й в Лъв, разбира се :-)))
Ники Кънчев е с Венера във Водолей. Има стелиум в Козирог и Овенска Луна, затова може би не е рус със сини очи.  ???
Венера в Риби - е готино. Мили, чувствени, интуитивни, състрадателни, леко наивни според мен. Сладки са. Тихичко говорят. Завлядяващи са с приказки. Омайници. Щедри са. Винаги ще те почерпят с шоколадова бонбона. От къде я вадят, не знам, но винаги са готови да почерпят.
Забелязвам, че доста притежателки на Венера в Риби се занимават с изкуство.
Например Женя Калканджиева има съвпад на Венера с Юпитер в Риби в секстил с Марс в Коризог.
Азис - Венера в Риби
Гала от ''На кафе'' има Венера съвпад Меркурий в Рибки. Еми сладка е.
Лили Иванова - мола ви се :-))) Венера съвпад Юпитер в Рибки и Луна в Рак. Съвпадът е в квадрат с Луната й, и в тригон с Плутон в края на Рак.
« Последна редакция: Юли 17, 2009, 05:48:46 am от Asla »

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #4 -: Юли 17, 2009, 01:41:33 am »
Ми Венера водолей, сини очи, ма не съвсем, шаренки.
Водолей интерсептиран в трети.
Неаспектирана.
Ако гледаме с широко отворени очи - аспектирана...опозиция Уран - в интерсептиран лъв. Квадратура Нептун в 12.
Любовта - любов към целата вселена. С конкретни мъже нещо не ми провървя досега.
Цял живот съм имала един единствен стремеж -сливане. Не секс. Ошо ме понаучи да се сливам с вселената, това с бог, с висшите сили - иде ми отръки.
С мъж йок. Голяма любов платоническа, дето ме разтресе. Още повече със смъртта си.
Мъже - вода гази, жаден ходи.
Баш с Венера се занимавам сега. Ще и се наложи да проработи в положително направление, ама докато я вкарам в правия път, косите ми побеляха. И в буквалния смисъл. Ма ще я преборя, мамка и и Венера. Милата.  :-[

*

Nebesna

« Отговор #5 -: Юли 17, 2009, 02:11:52 am »
Аз съм имала приятел с Венера в Дева. Наистина са срамежливи в изразяването на чувствата. Доказват любовта си с практични неща - ще те нахранят, ще ти ремонтират бравата и други такива битовизми. По-романтичните хора трудно биха се досетили, че това е техният начин да си покажат чувствата.През повечето време са тривиални.

Имала съм приятел с Венера в Овен. Напористи и егоистични, на принципа "мъж искам-сега го искам!" Импулсивни са, обичат да се изхвърлят, действат на принципа на изненадата, но много бързо прегарят. Предпочитат по-млади гаджета, не умеят да ухажват, липсват им изискани маниери и чувство за такт. Директни са. Когато харесат нещо или някого, лицето им почервенява, понеже кръвта им нахлува в главата (но не от срам) и с това се издават. Ако Венера с Овен позволи да я погалиш по лицето или главата, значи те е допуснала до себе си на интимно ниво. Това е ерогенна зона (включително и при мъжете).

По-непристъпна Венера от Козирожката не съм имала. Трябва ти да направиш първата крачка към опознаването. Постоянно си контролират чувствата на публични места и не умеят да ухажват. Обичат да се гордеят с постиженията на партньора си. Държат на продължителната прелюдия в леглото, похотливи са. Подобно на Венера в Дева, любовта си доказват с практични жестове и услуги. Благонадеждни. Рутината им дава сигурност, трудно ще те изненадат, но предлагат силно рамо, на което да се облегнеш в труден момент.

А моята Венера в Риби търси емпатия, съпричастност и деликатен подход. Трябва да мога да видя душата на човека, преди да му се доверя. Арогантният подход ме отблъсква. В ранна възраст, често бъркаме съчувствието с любовта. Всъщност съчувствието е най-прекият път до сърцето на Венера в Риби....На по-високо ниво (като и дойде акъла), Венера в Риби го търси не в лицето на хора, които постоянно се оплакват и търсят съчувствие, а в лицето на такива, които са склонни да го проявяват към онеправданите, слабите и неравнопоставените. Мъжът трябва да има някакъв талант - музикален или артистичен. Оглежда се за силни личности с високи духовни идеали, грубите материалисти я отблъскват. Не обича сълзливите истории, защото я разстройват (усети ли онова "пържене" в корема, бяга далеч, освен ако не е мазохистка), обаче е много романтична.

*

aiia

« Отговор #6 -: Юли 17, 2009, 02:15:56 am »
Да, мила. Това което си написала се препокрива с мойте писанки. Аз съвсем на прима виста се опитах да ги наредя по ред на номерата :-)))
Но независимо дали е мъж или жена, проявленията явно са еднакви и при двата пола.

*

Nebesna

« Отговор #7 -: Юли 17, 2009, 02:30:01 am »
Да, мила. Това което си написала се препокрива с мойте писанки. Аз съвсем на прима виста се опитах да ги наредя по ред на номерата :-)))
Но независимо дали е мъж или жена, проявленията явно са еднакви и при двата пола.

Много добре си ги определила. Сетих се обаче нещо друго, покрай тази тема. Абе, явно има някакъв баланс в природата, щото най-честите ми връзки са били с мъже, с Венера в падение или заточение, а моята е силна - в екзалтация. Обратно, моят Меркурий е в заточение в Риби, а привличам много често със силен Меркурий, най-вече във Водолей......докато той говори, аз мога да си мечтая...Хи-хи-хи!  ;D ;D ;D ;D

*

aiia

« Отговор #8 -: Юли 17, 2009, 02:35:48 am »
Просто защото ти имаш нужда преди всичко от приятел. Водолеите са наистина са много добри и верни приятели.
Да не забравяме и закона в природата, противоположностите се привличат. Ти имаш нужда от практичен мъж според мен, който от време на време да те преземява, че като почнете едни въздушни кули да издигате. А и няма лошо да ти сготви, да ти оправи бравата в банята, за да не се заключиш някой ден без да искаш :-))).  ;D
Добре е когато негова Венера, например е в опозиция на твоите Венера и Меркурий в Риби.

ПП Тука една аларма на кола от 1 час свири, целия квартал се събуди. Изроди. Като имат коли да си ги гледат. Откачих направо. >:(

*

Nebesna

« Отговор #9 -: Юли 17, 2009, 02:40:39 am »
Просто защото ти имаш нужда преди всичко от приятел. Водолеите са наистина са много добри и верни приятели.
Да не забравяме и закона в природата, противоположностите се привличат. Ти имаш нужда от практичен мъж според мен, който от време на време да те преземява, че като почнете едни въздушни кули да издигате. Добре е когато негова Венера, например е в опозиция на твоята Венера в Риби.

ПП Тука една аларма на кола от 1 час свири, целия квартал се събуди. Изроди. Като имат коли да си ги гледат. Откачих направо. >:(

Фърли му нещо отгоре. Някой развален домат. ;D ;D ;D
А аз откачам, когато не мога да влизам във форума. Пак се мъчих 2 часа. не ме пуска и тва е. Първият ми пост беше "Днес в 2,00ч." сутринта. Добре, че изпих сума ти кафета в едно заведение с приятел по време на бурята, та утре ще си отспивам. нали съм в отпуска.

*

aiia

« Отговор #10 -: Юли 17, 2009, 02:42:34 am »
Да бе да. Няма да си го хапна домата, ами ще го хвърлям. Без разхищение, мола.
Уфф Няма спиране. Ако знам къде е автомобилчето, ще му напукам гумите. АКумулатора му да се скапе, дано... Не мога да заспя, егати. Накрая и аз ще си направя едно кафе.

Мисля си, да пусна и една тема за девизите на всяка зодия, ама утре.
Мисля си, че са изключително показателни.
« Последна редакция: Юли 17, 2009, 02:53:50 am от Asla »

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #11 -: Юли 17, 2009, 05:12:44 am »
Венера в Козирог - Божеееее тука е голям зор, да докажеш любовта. Може и години да минат, чак тогава да повярва. За чувства и емоции няма да говорим. Те не го умеят. Студени са и горди. Железни нерви трябват, за да бъдат свалени тия госпожици. Но ако влюбеният изкара последен модел мерцедес, може и да го огрее.
Студената принцеса хлъцва при вида на луксозни вещи и имущество. Но пак няма да вложи чувства. Просто ще почувства финансова стабилност във връзката.

Моята венера в козирог никак не се проявява материалистка. Тоя с мерцедеса няма шанс, ако не струва като човек и не ми вземе акъла преди да влезе във возилото. Ама таквиз около мен не се навъртат нещо. ;)
Не ми пасва това, което е описано, явно играят и други фактори.
Венера в 6-ти, точен квадрат с марс в 4-ти, полуквадрат нептун 5-ти, широк квадрат луна 10-ти.  :'(
А каква локва съм, де да умеех да не влагам чувства. Впрочем това си ми е темата на живота.
Сменям я за венера в лъв, който има една в повече... :P
Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis

*

aiia

« Отговор #12 -: Юли 17, 2009, 05:16:36 am »
Но все пак трудно допускаш мъж до себе си, нали? Държиш го на дистанция.
Казах, че би могло да подейства и мерцедеса, но пак не е сигурно. Един от начините е този.
Може би си стигнала етап в който ти липсва любов и я търсиш неуморно. Така сте вие сатурновите хора.  8)

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #13 -: Юли 17, 2009, 05:46:57 am »
Но все пак трудно допускаш мъж до себе си, нали? Държиш го на дистанция.

Абсолютно вярно. А като го докопам съм такава лепка. А това с липсата на любов не е етап за съжаление.
Обаче това сигурно е от асц. в рак  :-\
Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis

*

veshti4ka

« Отговор #14 -: Юли 17, 2009, 06:51:12 am »
Венера във водолей на 1,27* в 12 дом... както е казала Кайли - любов към цялата Вселена, а мъжете хич ги няма  ;D  досега съм имала 2 големи любови, но нещо не се получава... поне според мен водолейската Венера иска свобода и приятелство, а май мъжете не са склонни на това и не могат да си набият в дебелите глави, че една такава Венера като обича истински и е вярна истински....

абе луда работа... ма още се надявам  ;D ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #15 -: Юли 17, 2009, 07:25:06 am »
Asla, вервай ми, имаш ли Венера в Овен, Уран не може да я вкара в пътя, както казваш. Напротив, прави я извънредно капризна и ексцентрична, непостоянна в любовта, прахосница. Склонността към конфликти и скандали не е по Венера, тук гледаме позицията и аспектите на Марс. Жените с Венера в Овен не са задължително "спортен тип", сред тях има и много елегантни, дори съм срещала тип "принцеска", макар и рядко.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #16 -: Юли 17, 2009, 08:30:41 am »
Венера във водолей на 1,27* в 12 дом... както е казала Кайли - любов към цялата Вселена, а мъжете хич ги няма  ;D  досега съм имала 2 големи любови, но нещо не се получава... поне според мен водолейската Венера иска свобода и приятелство, а май мъжете не са склонни на това и не могат да си набият в дебелите глави, че една такава Венера като обича истински и е вярна истински....
Вещичка много точно си го казала аз също имам венера във водолей,а и е управител на 5 и 10 дом и мога да кажа,че обичам всичките си приятели но съм и много вярна на мъжете си!Обичам свободата във връзките,но даржа на чесни и коректи отношения!Абе луда работа! ::)
Докато дишаш...надявай се!

*

Helo

« Отговор #17 -: Юли 17, 2009, 09:00:38 am »

Венера в Риби - е готино. Щедри са. Винаги ще те почерпят с шоколадова бонбона. От къде я вадят, не знам, но винаги са готови да почерпят.

Аз пък като Телец с Венера в Телец и Луна в Стрелец крия бонбоните и си ги изяждам сама.  ;D  ;D  8)  :P  :P

А като дете бях на принципа "Всеки да си знае своето" и изобщо, ама изобщо не се сещах когато ям нещо сладко да почерпя другите. Но и не съм искала много от другите да ми дават от своето.

Само на любимия си може да дам. На него ще му дам и цялата кутия с бонбоните. С най-добрата си приятелка може да го разделя наполовина, за да изпитаме взаимно удоволствие, когато сме заедно. Иначе нямам желание да давам нещо мое.

Иначе имам желание да храня уличните кучета и котетнца.
« Последна редакция: Юли 17, 2009, 09:04:47 am от Helo »

« Отговор #18 -: Юли 17, 2009, 09:06:28 am »
    Асла, мила супер си го написала  :).  Имам доста познати и приятелки с Венера в Скорпион. Между тях има и този тип - фатални жени...Но в повечето случаи те самите страдат, винаги при тази Венера има проблеми в любовта. С един мъж в живота - почти е невъзмомжно да останат. Правенето на любов /секс/ им се удава по рождение. Ако ги ядосаш по-добре да не им се мяркаш пред очите, поне за известно време. А моята Венера-Скорпионка ама и тя завалийка....Целият ми живот е любовни уроци...изморена съм, но няма мърдане.
   Тао квадрати - бол, имам си и конфигурация Кама - между Слънце, Венера и СЛВ.
   Двамата, които съм обичала имат Венера в Козирог. Пресметливи са, материалисти, години трябва да минат за да разбереш че те обича...абе всичко дето си го написала е вярно. От тях бижута и парфюми недей очаква. Но виж нещо което ще те стопли може някъв пуловер, а и хубав кожух, ако са го набарали без пари.
    За жените с Венера във Везни, имат неподправен чар...

*

Helo

« Отговор #19 -: Юли 17, 2009, 09:10:38 am »
  Двамата, които съм обичала имат Венера в Козирог. Пресметливи са, материалисти, години трябва да минат за да разбереш че те обича...

Я кажи, как изобщо може да се разбере, че мъж, който има Венера в Козирог те обича? Ти по какво познаваш, че той те храсева?  ::)  :P  ::)