Много хубава тема

Винаги ме е занимавала тази Венера. Води ми се най-силната планета в хороскопа. Управлява 5ти, 6ти и 10ти домове.
Венера ретроградна във Водолей- във 2ри дом, съвпад с Юпитер/упр. на АСЦ/, тригон Плутон /на МЦ/, секстил Нептун, квадрат Марс, секстил Хирон.
Благодаря на Зъболекар за достъпното обяснение. И на Скарлет за диспозитора. При мен това е Уран, който сключва напрегнати аспекти с всичките ми лични планети и Сатурн/тригон/ - може би това ми създава доста проблеми в любовта, освен ретроградността й и квадрата й с Марс.
А как се тълкуват аспектите й с Хирон?
А иначе - имам афинитет към всичко красиво/предмети, обстановка, дрехи, вкл. и красиви жени

- и не, нямам хомосексуални наклонности/. Никак не съм пестелива, напротив. Някъде отдавна бях чела, че съвпада на Венера/Юпитер във 2ри те прави или "богат на хартия", или каквото имаш, то тутакси е изхарчено

. Изключително много ценя доброто възпитание.
Това, което търся в любовта мисля, че е приятелство и нестандартност. Много се плаша от рутината и ако я усетя - бягам...Нали за Венера във Водолей /а и Уран ми е във Везни/ се казва, че най-подходящите й мъже са моряците, защото през повечето време липсват

По отношение на парите - занимавам се с финанси и кредитиране /но тук мисля, се намесва и Луната в Рак в 8ми/