Здравей Гост

Да поговорим за Венера

• 323 Отговора
  • 60563 Прегледи
*

Nebesna

Re:Да поговорим за Венера
« Отговор #220 -: Юли 19, 2009, 04:36:58 pm »
много се радвам на подаръци ,особено ако са по моя вкус ,нали съм Теленце.

При Луна в квадрат с Венера доста трудно може да ти се улучи вкуса, признай си!

*

Helo

« Отговор #221 -: Юли 19, 2009, 04:44:38 pm »
Хело и ти твърдиш ,че не си упорита   ::)  Търсиш си "своето" като типично Теле ,дълбаеш като Скорпион :)

Затова и някои хора от други форуми твърдят, че съм нахална.  :D  ;)
Но не, аз просто съм любознателна и леко настоятелна.  ;D  ;D  :P

Те Телците са любопитни същества.  ;)  ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #222 -: Юли 19, 2009, 04:51:37 pm »
Хело и ти твърдиш ,че не си упорита   ::)  Търсиш си "своето" като типично Теле ,дълбаеш като Скорпион :)

Затова и някои хора от други форуми твърдят, че съм нахална.  :D  ;)
Но не, аз просто съм любознателна и леко настоятелна.  ;D  ;D  :P

Те Телците са любопитни същества.  ;)  ;D

Чак пък нахална...Глупости. :)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #223 -: Юли 19, 2009, 04:56:24 pm »
Дайте някоя друга Венера!Коя не сме оплюли още? ;D

*

aiia

« Отговор #224 -: Юли 19, 2009, 04:57:46 pm »
Лъвската ха-ха. ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #225 -: Юли 19, 2009, 04:59:58 pm »
Лъвската ха-ха. ;D

А..,те са готини!Огън и най-най... ;D Кралят и кралицата на любовта! ;D

*

aiia

« Отговор #226 -: Юли 19, 2009, 05:03:34 pm »
Ами викам да се пренасочим към Марс. Ще вземе да се обиди Марса. :-)))
Темата да е 2 в 1.

Аз скоро имам възврат на Марс. Миналата година април месец имах възврат и бая бушуваха хормоните в мен. Сега около 20 септември се очертава. ТОгава Сатурн и Уран са в почти точна опозиция препокриваща оста ми АСЦ-ДЕСЦ.  ;D Хе-хе тогава имам и Венерин възврат.  ;D
« Последна редакция: Юли 19, 2009, 05:13:52 pm от Asla »

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #227 -: Юли 19, 2009, 05:04:08 pm »
Небесна,признавам си ,така е ,най-сигурно си е аз да си кажа кое и от къде искам,да няма разочарована Венера  :)

Хело ,аз пък си мисля ,че типичния Телец не е толкова любопитен.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #228 -: Юли 19, 2009, 05:05:47 pm »
На мен ми се струва,че Близнаците и Девите са по-любопитни. ;D

*

aiia

« Отговор #229 -: Юли 19, 2009, 05:07:08 pm »
Девите ли... дреме ми на ... кой, къде, кога, защо в колко часа, как, и по каква причина...  ;D

*

veshti4ka

« Отговор #230 -: Юли 19, 2009, 09:02:46 pm »
Темата да е 2 в 1.

Аз скоро имам възврат на Марс. Миналата година април месец имах възврат и бая бушуваха хормоните в мен. Сега около 20 септември се очертава. ТОгава Сатурн и Уран са в почти точна опозиция препокриваща оста ми АСЦ-ДЕСЦ.  ;D Хе-хе тогава имам и Венерин възврат.  ;D

моят Марс току се възвърна барабар с възврата на Лилитката ми  :(  освен, че дигнах на вили и мотовили цялата рода на бившият ми съпруг поради една явна несправедливост, друго не ми се е случило де... поне засега  ;D ;D ;D  а Венерата ми се повърна в началото на годината май беше, ама освен любовта ми към себе си те друго не усетих  ;D ;D ;D

*

elfidka

• 3129
« Отговор #231 -: Юли 19, 2009, 09:16:03 pm »
Лъвската ха-ха. ;D

Та какво казвате за Лъвската ???
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

aiia

« Отговор #232 -: Юли 19, 2009, 09:24:32 pm »
Темата да е 2 в 1.

Аз скоро имам възврат на Марс. Миналата година април месец имах възврат и бая бушуваха хормоните в мен. Сега около 20 септември се очертава. ТОгава Сатурн и Уран са в почти точна опозиция препокриваща оста ми АСЦ-ДЕСЦ.  ;D Хе-хе тогава имам и Венерин възврат.  ;D

моят Марс току се възвърна барабар с възврата на Лилитката ми  :(  освен, че дигнах на вили и мотовили цялата рода на бившият ми съпруг поради една явна несправедливост, друго не ми се е случило де... поне засега  ;D ;D ;D  а Венерата ми се повърна в началото на годината май беше, ама освен любовта ми към себе си те друго не усетих  ;D ;D ;D

Хе-хе. И при мен е било подобно. Миналата година април месец възврат на Марс имах, а Венера тогава  беше в 7 дом/Овен. Ами хирошима и нагазаки беше положението военно.
Но аз имах друго в предвид този път. На 18 септември имам Марсов възврат.  Около тази дата е и венериния възврат. Както  и меркуриев възврат. И това ми стана чудно. В същия този ден 22 септември тр. Сатурн ми е на АСЦ а тр. Уран на ДЕСЦ.

*

Helo

« Отговор #233 -: Юли 19, 2009, 09:25:57 pm »
Нали след Венера щяхме да обсъждаме и Луната! Айде! Правете тема за Луната.  ;D  ;D  ;D

*

malina

« Отговор #234 -: Юли 19, 2009, 09:31:15 pm »

Та какво казвате за Лъвската ???

Моята Венера е в знака Лъв:

Способна съм на силна и продължителна любов, но някак демонстративно, на показ; освен това съм ревнива и понякога и користна в любовта. Влюбена съм във всичко прекрасно, съдя правилно за изкуството, смела съм и имам шанс за високо обществено положение.

Имам драматичен талант, родена съм за артист, ценя изкуството, живописта и скулптурата. Обичам децата. Може би ранен брак.

В любовта съм сърдечна и благородна, предана и вярна.

Нужен ми е герой, с главно Г, истински Принц, когото да обожавам и да му се възхищавам, да се гордея с него.

Не си представям живота без любов, без обожание и внимание. Не търпя да ме игнорират! Обичам усещането, че се отличавам от другите хора и то за добро. Обичам също и романтичните отношения с драматична нотка, нещо ярко и запомнящо се - романтичните и екстравагантни проявления на сърдечна [..]

http://apps.facebook.com/myastrodata/

*

aiia

« Отговор #235 -: Юли 19, 2009, 09:38:53 pm »
М чи да, лъвската Венера не търпи конкуренция ха-ха. ''Абе готина си, ама аз съм по-голяма работа от тебе'' - така казват.
Ревниви са. Ако някой погледне любимия им, скачат и на бой даже.  ;D
Ще минат с гордо вдигната глава прегърнали любимия през гизмето - ама така да ги видят всички.

А това извадих аз от фейсбука за дева.

Моята Венера е в знака Дева:

Аз съм човек, който строго и критично анализира чувствата си. Имам завишени изисквания към партньора си и покрай това не е чудно, ако съм или ако остана стара мома.

Имам вродено чувство на любов към чистотата и подредеността.

Предана съм и вярна на човека, когото обичам, но без излишни емоционални изблици. Не демонстрирам любовта си романтично, задушевно; притеснявам се да показвам прекалено силни чувства. Чувствам се по-уверена, когато правя нещо за любимия човек, създавам нещо за него; готова съм да помагам и да служа, което често ме поставя в подчинено положение (освен, ако няма нещо друго в хороскопа ми, което да работи против това).

Умея да се държа добре в обществото и ако е нужно слагам съответната "маска" - за да прикрия срамежливостта си и комплекса за малоценност. Недооценявам привлекателността си, [..]

*

Mia21

• 2502
« Отговор #236 -: Юли 19, 2009, 09:42:49 pm »
Ех...,ама колко точно са я описали. ;D

Моята Венера е в знака Телец:

Чувствата ми са постоянни и продължителни. В любовта съм вярна, но мога да се държа собственически и да ревнувам в ситуациите, когато увереността ми е подкопана от съмнения. Имам силно развито чувство за осезание, допир, обичам физическата близост с любимия човек, много съм чувствена, но пасивно - обичам да бъда завоювана, а не да съм завоевателка. Естествена еротика. Домът ми е гостоприемен и уютен; обичам разкоша, красотата, комфорта, и покрай всичко изброена е ясно, че парите са важни също.

Би било добре, ако имам професия, свързана с изкуството или пък с обработване на Земята.

В любовта съм вярна и постоянна най-вече, когато чувствам същата топлина и любов от партньора. Много съм сексуална, задължително е любовта към мен да се изразява физически, осезаемо, с докосвания, (еротични) масажи, ласки и милувки.

*

Skarlet

« Отговор #237 -: Юли 19, 2009, 10:01:48 pm »
любовта към мен да се изразява физически, осезаемо, с докосвания, (еротични) масажи, ласки и милувки.

Хаха,това важи и за Марс в Телец.

*

Helo

« Отговор #238 -: Юли 19, 2009, 10:09:54 pm »
Понеже огледалото на Венера е било символ на плодородие от най-древни времена, се твърди, че кръгът върху кръста символизира утроба. Какво мислите за това?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #239 -: Юли 19, 2009, 11:05:23 pm »
любовта към мен да се изразява физически, осезаемо, с докосвания, (еротични) масажи, ласки и милувки.

Хаха,това важи и за Марс в Телец.

И са много добри любовници, стига да не ги домързи.  :P

ПП. Правя си статистики разни аз и излезе, че (с) такива най-много съм (се) имала.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.