Здравей Гост

Да поговорим за Венера

• 323 Отговора
  • 60595 Прегледи
*

Mia21

• 2502
Re:Да поговорим за Венера
« Отговор #260 -: Юли 20, 2009, 09:08:53 pm »
Квадратът на Марсовете е много войнстващ аспект. Кръстосват се шпаги и всеки се стреми да надделее. Борбата се дължи това, че двамата имат различна представа за начина, по който се вършат нещата: "Това ли искаш? Ей сега ще ти покажа как става?!" Мой приятел споделя, че имал гадже с такъв инетраспект на марсовете. Той тъкмо бил готов за действие (по неговия си начин), когато тя изненадващо става и излиза от стаята и му прекъсва ентусиазма. Сексът само временно уталожва насъбралото се напрежение. Други мои познати (мъже), независимо един от друг го определят като "лют секс".

За куинсконса на Марсовете, от личен опит мога да споделя, че създава неудовлетворение, поради разминаване в нагласите. Когато единият е на гребена на вълната, другият още не е готов да хване прилива: "Ту му млякото горещо, ту пък друго нещо!". Тука трябват кандърми. Само, че в нашия случай имаше огледални съвпади на Марс със Сатурн в Риби и Везни, съответно (в куинсконс помежду си). Та Сатурн си свърши работата да ни задържи заедно дълго време.

А опозициите на Марсовете за какво говорят.В случая Марс в Лъв и Марс във Водолей?

« Отговор #261 -: Септември 19, 2009, 07:51:00 pm »
Кой как я чувства?
Къде се намира в картата ви - знак, дом и как я усещате?
Какви аспекти получава от другите планети?
Ами ако ви е неаспектирана? Липсва ли ви любовта или ви идва вповече?  ;D
Всичко което се сетите, пишете ....
Венера освен класически сигнификатор на любовта, отговаря май и за финансовите въпроси... Как сте с бизнеса? А с финансите?  ;D
Вече съм писала но пак ще кажа моята е в Скорпион съвпад с Марс
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

mamma_mia

« Отговор #262 -: Септември 19, 2009, 08:05:20 pm »
Мързела от венера ли идва?
В момента транзитната венера ми прави тригон с юпитер,имам този аспект и в натала ???

*

missKapriz

« Отговор #263 -: Септември 19, 2009, 08:20:08 pm »
Цитат
Мързела от венера ли идва?
Това е мн интересен въпрос ;DАко е вярно то Венера в Лъв трябва да е най-мързеливата-Венера-мързел +Лъв-леност ;Dпредставям си котка на слънце ;D

*

crazy_666_999

« Отговор #264 -: Септември 19, 2009, 08:27:19 pm »
Mоята венерка е в близнаци в съвпад с асцедента ми и с хирон(което междувпрочем не ная какво значи)...В полусекстил със слънцето,тригон с марс...И най интересното...опозиция с сатурн и с уран също :-XТая със сатурн важи на 100 процента за мен...за съжаление >:(Май съм доста хладен човек и се страхувам от сериозните отношения...Същото се отнася и до урана ???Абе пълна скръб съм...Ако допусна някого до себе си правя всичко възможно да разваля всичко ???Хубавото на венерката ми е че съм творчески настроен човек...Обичам изкуството и май имам известен талант :-[Но да не се хваля сама :)

« Отговор #265 -: Септември 20, 2009, 09:11:52 am »
        Мързела идва от хармоничния аспект на Венерата с Юпитер  :P.

*

aldonea

• *
  • 116
  • Любов, нежност,хармония
« Отговор #266 -: Септември 20, 2009, 11:30:04 am »
 :) Ако приемем ЮПИТЕР за ДЯДО КОЛЕДА ( раздава от където мине). То ВЕНЕРА може да се нарече ДЯДО КОЛЕДА ДЖУНИЪР ;D (също прави доста подаръци) Та в този ред на мисли сигурно при добро разположение може и почивка да подари  ;)  А какво ли ми е подготвила на мен защото моята ВЕНЕРА  е в ТЕЛЕЦ?
Даже когато много боли, продължавай да вярваш, че има някой който те ОБИЧА!

*

Uran

• 6041
« Отговор #267 -: Септември 20, 2009, 11:36:47 am »
:) Ако приемем ЮПИТЕР за ДЯДО КОЛЕДА ( раздава от където мине). То ВЕНЕРА може да се нарече ДЯДО КОЛЕДА ДЖУНИЪР ;D (също прави доста подаръци) Та в този ред на мисли сигурно при добро разположение може и почивка да подари  ;)  А какво ли ми е подготвила на мен защото моята ВЕНЕРА  е в ТЕЛЕЦ?
В хармоничен аспект с Юпитер може и повече килца. :)Може и парички, че Венерата в телец си е доста материална.  ;D ;D Прекаляване било с почивки, хапване, материални придобивки.

*

mamma_mia

« Отговор #268 -: Септември 20, 2009, 12:02:10 pm »
В хармоничен аспект с Юпитер може и повече килца. :)Може и парички, че Венерата в телец си е доста материална.  ;D ;D Прекаляване било с почивки, хапване, материални придобивки.
Явно е така :) И моята е в телец в тригон с юпитер в козирог.
Ох много ми се лежи,нищо не ми се прави(въпреки че си следвам задълженията).Но пък наистина хапвам добре(за съжаление).....и все ми се лежи и спи :-[
И при транзитите в момента е така.
Е пари нямам,но дано изскочат от някъде.

*

aldonea

• *
  • 116
  • Любов, нежност,хармония
« Отговор #269 -: Септември 20, 2009, 08:19:40 pm »
 :) Всъщност съм РАК асц. БЛИЗНАЦИ Сатурн се намира в Козирог 8-ми дом, Юпитер(също в 8-ми дом) е веднага след Сатурн на границата на Козирог и Водолей(повече във Водолей), Луна в 6-ти дом в Стрелец , Венера както знаете е в Телец 12-ти дом.  :) Това са местата на някои планети в хороскопа ми, но нямам проблем с килограмите и спя значително по-малко(около 6 часа в денонощие) Та може и да не е само Венера виновна за килограмите ни или желанието за повече сън? Вие как мислите? :)
Даже когато много боли, продължавай да вярваш, че има някой който те ОБИЧА!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #270 -: Септември 23, 2009, 12:29:54 am »
Ще се опитам подред да изредя Венера във всички знаци според мои лични наблюдения.
Ще напиша положителни и отрицателни черти. Разгледах днес 200 карти сигурно.

Венера в Близнаци - Много говорят ей. Това са латерни. Отблъскват мъжете с многото приказки. Двулични са. Винаги имат и още някой настрани. Комплексарки. Иначе са общителни, контактни. Винаги успяват да постигнат това което искат. Пробивни са - което е хубаво де. Ако искате нещо да се узнае от целия град, просто го споделете с притежател на Венера в Близнаци.  ;)
въобще не е пробивна тази венера!тя винаги е с двама ,защото никога не може да пробие сама или с един!
 При съвпад с Меркурий са безпардонни. Избива ги на агресия - скрита агресия, разбира се. Действат подмолно с хъс. Но като цяло са справедливи. Само не ги настъпвай, ще изкарат всички оръжия.
твърде срамежливи. Ако и Сатурн е наблизо са хладни, сдържани, пресметливи направо са  стиснати. Скръндзи.-

това изобщо не е истина!егоисти са , прекалено меркантилни и глупави,плахи и страхотни комплексари.коментирам стелиум и точен съвпад на венера сатурн ,меркурий и луна!нямам думи.

Венера в Козирог - Божеееее тука е голям зор, да докажеш любовта. Може и години да минат, чак тогава да повярва. За чувства и емоции няма да говорим. Те не го умеят. Студени са и горди. Железни нерви трябват, за да бъдат свалени тия госпожици. Но ако влюбеният изкара последен модел мерцедес, може и да го огрее.
Студената принцеса хлъцва при вида на луксозни вещи и имущество. Но пак няма да вложи чувства. Просто ще почувства финансова стабилност във връзката.

и тук въобще не съм съгласна!венера е постоянна в чувствата си ,но трудно ги отдава,тя не може да направи компромис с любовта ,тя иска да дава и получава.чувствата и са стабилни и сигурни.
Татяна Дончева - БСП  - ами Венера в Козирог. Както и съвпад на Марс със Сатурн в Козирог получаващ тригон от Плутон в Дева.  ;D Стройте се бързо. Има стелиум във Водолей, после що е перде , е как?!  Луна, Слънце и Меркурий във Водолей са в съвпад, а Нептун го квадратира от Скорпион :D
венера в козирог дава стари моми и вдовство.при нея това е подчертано от водолея....тя е свободна жена ,която се занимава с политика и то на всяка цена.не ми е симпатична...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

mamma_mia

« Отговор #271 -: Септември 23, 2009, 01:57:45 pm »
Смятате ли че тр венера през 2ри дом,може да ми донесе някои малки,но приятни придобивки?
Или да спра да си мечтая, а да се надявам мъжа ми да разтвори кесията? ;D ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #272 -: Септември 23, 2009, 05:56:48 pm »
Смятате ли че тр венера през 2ри дом,може да ми донесе някои малки,но приятни придобивки?
Или да спра да си мечтая, а да се надявам мъжа ми да разтвори кесията? ;D ;D
Ако работиш, може и  да донесе ;D ;D. ;)
Абе....заложи на кесията на съпруга си. ;D ;D ;)

*

mamma_mia

« Отговор #273 -: Септември 23, 2009, 10:46:26 pm »
Вече донесе една придобивка :)
По-нататък ще съобщя за други ::)

*

Марая

• 28287
« Отговор #274 -: Септември 24, 2009, 12:25:23 am »
Вече донесе една придобивка :)
По-нататък ще съобщя за други ::)

задължителни са придобивките по венера . :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #275 -: Септември 24, 2009, 12:30:00 pm »
Аз съм на летището в Будапеща, чакаща самолета за Париж, а Венера ми минава през МЦ.  ::)

*

Марая

• 28287
« Отговор #276 -: Септември 24, 2009, 12:36:57 pm »
Аз съм на летището в Будапеща, чакаща самолета за Париж, а Венера ми минава през МЦ.  ::)
сериозно ли? :o :)
браво на теб!радвам се!венера през мц?!поогледай се  :),поослушай се!знаеш ли ,какво може да ти донесе във въздуха :)
и още нещо , ти там май имаше слв и плутон! :)късмет!и поздрави на айфеловата кула! :) ;)

*

mamma_mia

« Отговор #277 -: Септември 24, 2009, 12:41:52 pm »
Блазя ти :) :) :)Искрено се радвам че отиваш в Париж.А била ли си преди това?
АЗ бях там края на 2002 началото на 2003 общо 2 месеца,и благодаря на Бога,че ме изпрати да видя този град :)
А от мен поздрави на Нотр Дам.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #278 -: Септември 24, 2009, 12:58:32 pm »
Никога не съм била преди това. Сега отиваме с щерката и гаджето и за 4 дена и после 2 в Будапеща.
Още отдавна сме го планирали, иначе с тоя инсулт на баща ми нямаше да идем.

АН ми обърна внимание на Венерата на МЦ, иначе аз, затисната от толкова гадни транзити, нямаше и да я мерна.

« Отговор #279 -: Септември 24, 2009, 01:02:41 pm »
   Eeeх Кайли, видя ли, че и на твойта улица изгря слънце. Радвай се на миговете там и дано бъдеш удовлетворена и пълна с положителни емоции! :)