Здравей Гост

Луната ...

• 221 Отговора
  • 33177 Прегледи
*

123

• *
  • 230
Re:Луната ...
« Отговор #220 -: Март 06, 2011, 09:55:38 am »
Гледахте ли Скарлет по телевизията?

http://bnt.bg/bg/productions/92/edition/12419/jenite_15_fevruari_2011

Мерси! Сега ще гледам! ;D

И от мен - мерси за линка. Гледах, то не само Скарлет даваха, но като цяло предаването беше доста интересно. Неща, които ми направиха впечатление - най-много ме впечатли репортажа за Принцеса Даяна - това, че е родена по Лунно затъмнение май казаха, омъжила се е пак при Лунно ..., родила е единият си син при такова, и съответно си е заминала от този свят - при Лунно затъмнение ... (може и да бъркам, но това запомних на прима виста) Дали става въпрос за големия й син, чиято карта пуснахте скоро, и който щеше да се жени май по пълнолуние? Или става въпрос за малкия ... Както и да е, утре може да поразгледам картите, то там ще си пише.

Засегнаха темите с децата ... това винаги съм го знаела, че всяко дете е различно, както и си знам, че моето е с Луна в БЛЗ (в 12-ти дом). То така или иначе не спира да говори  ;D и постоянно звъним телефони насам и натам ... така, че мисля не съм го ограничавала в това. Единствено може би някакви по сериозни разговори с мен, може би му липсват за сега, но още е малък - на април ще направи 5.

А относно картите ... днес Тадж беше публикувал/а карта на човек със "заключен" знак ... и някои хора си направиха малко смешка с това, което писах ..., но според мен си има такава връзка родител-дете, която се отразява и в картите. Примерно аз имам остта БЛЗ-СТР (6-11дом), като куспидите и на двата дома попадат в тези знаци, в смисъл и К5 и К6 са ми БЛЗ и К11 и К12 са в СТР. При детето ми това се повтаря само, че остта вече е (1-7дом) - АСЦ-ДСЦ. Родена съм по пълнолуние, а съм родила малко преди Новолуние (тука пак може да бъркам, понеже тези фази така и не ги схванах...), но АСЦ на детенце излиза точно на моя К5. Всичко е толкова навързано, обвързано и неслучайно, че ... не е истина просто.

И относно предстоящото пълнолуние ... Възлите СТР-БЛЗ, които на мен ще ми затиснат Мерка (6-12дом обаче), на него (сина ми) ще му се паднат върху наталната опозиция Марс-Плутон (1-7дом)... Най-много да поиска аз да съм му майка най-накрая (щото до сега все баба си харесваше повече от мен, а тя между другото Майка е с Марс БЛЗ ...) или пък тотално ще се откаже от мен и ще иска да живее при баба си  ;)

Ехх, само ако разбирах от астрология .... живота ми щеше да е песен  :rolf:
« Последна редакция: Март 06, 2011, 11:04:18 am от 123 »
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

*

123

• *
  • 230
Re:Луната ...
« Отговор #221 -: Март 06, 2011, 11:05:26 am »
Ами,ти си показала един косъм от картата,а се виждат ундурнайсе квадратури към тази Луна. Кажи й да работи повече с мъже,не с жени.  ::)

Това си го присвоявам и за мен, ако може  ;D. Немога да се разбирам с жени и това е, колкото и да се мъча ...
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...