Здравей Гост

Луната ...

• 221 Отговора
  • 33052 Прегледи
Re:Луната ...
« Отговор #200 -: Август 19, 2009, 06:42:16 pm »
Аз пък съм чувала, че  съвпадът на Лилит с Луната дава ''мръсна уста''. Индивида с такъв аспект кот' каже става.. внимавайте с такива хора.  ???
 ;D

Ми на мен Лилит ми е в опозиция на Луната, пък виж ме ква съм кротушка  ;D Аз имам и Меркурий в Скорпион и затова мисля, че всъщност той е този, който надделява в комуникацията ми.

Лилит не съм я наблюдавала в голям детайл, както и не си падам по много кармичните теории.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

veshti4ka

« Отговор #201 -: Август 19, 2009, 07:05:00 pm »
Ми добре, как се преработва тогава?

ей тоз въпрос най-много го мразя. за всеки е строго индивидуално и различно. един човек трябва да преживее нещо и да ОСЪЗНАЕ нещо, а друг само да осъзнае и т.н., но при всички случаи си е гадничко....

така, че ако го имаш - САМА трябва да разбереш какво да правиш - когато му дойде времето ще разбереш! не се опитвай сега да осъзнаеш и научиш всичко и да бързаш кат пуле пред майка си  ;D  ....

за всяко нещо си има време и за всяко време си има по нещо  :P

*

veshti4ka

« Отговор #202 -: Август 19, 2009, 07:11:45 pm »
Ами аз се чудя дали пък тази среща с това момиче не е по Лилит и дали има връзка с преработката. И затова попитах.
И разбрах, че ми засилва Луната в Дева - може пък затова да ме обявяваш за нетърпимо мрънкало :P

ама ти да не се съешаваш с нея, че нейната Лилит да ти активира твойто мрънкало бре? я по-добре си виж къде ти е Лилитката в момента и какво ти аспектира  ;D

*

veshti4ka

« Отговор #203 -: Август 19, 2009, 07:17:22 pm »
хаха, не, нямам никаква представа къде е нейната Лилит, моята е в много точен съвпад с Луната.

ахааааааааа явно аз съм разбрала неправилно.  ми те ти го на откъде ти идва дяволското мрънкане ... радвай се, че не ти избива на друго място поне засега, нищо че мрънкането може да ти докара и пердах някъде  8)

« Отговор #204 -: Август 19, 2009, 07:32:32 pm »
Абе не ми е чак дяволско мрънкането, айде стига.

Аз също не намирам, че си мрънкало. Ама ти като казваш "мрънкало съм, мрънкало съм", е другите кво да ти кажа освен "ми, мрънкало  си".

« Отговор #205 -: Август 23, 2009, 09:22:37 am »
Мерси много :) На мен много повече ми харесва тълкуването на съвпада като влечение към окултното :)
ми щом ти харесва, отработвай си го така и останалото , дето го пише за този съвпад няма да ти се случи :)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #206 -: Август 23, 2009, 11:56:30 am »
Мерси много :) На мен много повече ми харесва тълкуването на съвпада като влечение към окултното :)

Да, но влечението ти към окултното не е достатъчно само, защото бива обяснено със съвпад на Лилит с Луна. Ти сама казваш, че не искаш да обръшаш внимание на "лошита новини" в астрологията. Не може да те влече влече окултното и едновременно с това да те интересува само "приветливата" част от астрологията.  ;)

С това искам още веднъж да кажа, да не се захласвате от книжното обяснеие на аспектите.  :)

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #207 -: Август 24, 2009, 11:26:03 pm »
Как бих тълкувал луната в домовете на кратко.

Луна в 1-ви дом - Емоционалният борец
Аз се чувствам най-добре, когато мога да правя в дома си каквото си поискам, както и когато успея да наложа нуждите си! Онези, които успеят да ви привлекат в леглото си, ще бъдат страстно обгрижени и ще се чувстват както при майка си.

Луна във 2-ри дом - Нужди за осигуряване и наслаждение
Аз се чувствам най-добре, когато приходите и банковата ми сметка отговарят на моите нужди, когато в дома ми има достатъчно блага, и когато ме ценят заради загрижеността ми! Онзи, който легне с Вас в леглото, ще се почувства като вкусен сладкиш, облизан бавно и с наслада от Вас.

Луна в 3-ти дом - Нужда от разговори - коремният оратор
Аз се чувствам най-добре, когато мога да говоря за своите нужди и за тези на семейството ми, както и когато нуждите ми са зачетени от семейството и близките ми. „Аз мисля каквото чувствам и чувствам каквото мисля“. Онзи, който легне с Вас в леглото, ще почувства ръцете и думите Ви като балсам за душата си.

Луна в 4-ти дом - Нужда от загриженост в семейството и в леглото
Аз се чувствам най-добре, когато моите нужди в къщи са задоволени, когато съм приет от родителите си и от моя доверен кръг, и когато нуждите на семейството ми са задоволени! Онзи, който легне в леглото с Вас, ще бъде майчински обгрижен и ще се чувства като върху гърдата на майка си.

Луна в 5-ти дом - Нужда от игри и развлечения
Аз се чувствам най-добре, когато си играя с чувството за удоволствие и съм в центъра на вниманието в къщи, когато ежедневно имам възможности за игри и развлечения в семейството и живота ми! Който попадне в леглото с Вас, ще бъде разглезен от страсти и настроения и ще се чувства като малко дете при майка си.

Луна в 6-ти дом - Нужда за ред в семейството и в „леглото” на психоанализата
Аз се чувствам най-добре, когато имам домашна работа, когато мога да извършвам услуги в къщи и в ежедневието, и когато в дома ми всичко е в ред! Който легне с Вас в подреденото Ви легло, ще бъди грижливо и старателно обслужен.

Луна в 7-ми дом - Обича да се грижи майчински и да бъде майчински обгрижен
Аз се чувствам най-добре, когато съм обгрижен от семейството и от близките си, когато партньорът ми се чувства задоволен чрез моето готварско изкуство и моите майчински грижи и когато другите зачитат моите нужди! Който Ви обича истински, непременно задоволява нуждите ви и се грижи майчински за Вас.

Луна в 8-ми дом - Краен стремеж за признание на нуждите
Аз се чувствам най-добре, когато моите нужди във връзката ми са задоволени, както и когато съм под натиск, тъй като само тогава усещам принудите и мога да се освобождавам от тях. Чувствам се добре най-вече, когато съм завладян от дълбоки сексуални чувства в леглото! Който легне с Вас в леглото ще бъде завладян от усещането за редуване на топъл и студен душ в сексуалните чувства и емоции.

Луна в 9-ти дом - Нужда от знания и пътуване
Аз се чувствам най-добре, когато корема ми е пълен, когато мога да пътувам и моите нужди за знания са задоволени, както и когато хората от моето семейство и доверения ми кръг вярват в мен! А който има щастието да легне в едно легло с Вас, ще бъде задоволен и ще се чувства щастлив като в рая.

Луна в 10-ти дом - Нужда от признание в професията и в леглото
Аз се чувствам най-добре, когато съм изпълнил задълженията си, както в семейството, така и в професията си и това ме кара да се чувствам признат и нужен! Който легне с Вас в леглото, ще бъде основно и майчински обгрижен, но само ако си е изпълнил задълженията – в противен случай остава на сухо.

Луна в 11-тидом - Нужда от свобода и съвместни игри
Аз се чувствам най-добре, когато имам свобода както за съвместни игри и развлечения, така и за моите приятели. Когато имам чувството, че в семейния ми живот всички прозорци и врати са отворени за мен! Който легне с Вас в леглото, ще бъде окриляван от нови изненади за игри и развлечения.

Луна в 12-ти дом - Нужда от отмора и спасяване на самотни души
Аз се чувствам най-добре, когато имам спокойствие в дома си, когато имам възможност да спасявам отчаяни и тъжни души, и когато моите близки хора изпълняват очакванията ми! А на който легне с Вас в леглото, ще му помогнете да закърми нуждите си, за да заспи с удоволствие.
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #208 -: Август 25, 2009, 01:06:16 am »

Луна в 5-ти дом - Нужда от игри и развлечения
Аз се чувствам най-добре, когато си играя с чувството за удоволствие и съм в центъра на вниманието в къщи, когато ежедневно имам възможности за игри и развлечения в семейството и живота ми! Който попадне в леглото с Вас, ще бъде разглезен от страсти и настроения и ще се чувства като малко дете при майка си.

Луна в 6-ти дом - Нужда за ред в семейството и в „леглото” на психоанализата
Аз се чувствам най-добре, когато имам домашна работа, когато мога да извършвам услуги в къщи и в ежедневието, и когато в дома ми всичко е в ред! Който легне с Вас в подреденото Ви легло, ще бъди грижливо и старателно обслужен.

повече от точно за луната в 5-ти. мойта обаче уж е в 6-ти , но аз се припознавам с описанието за луната в 5-ти. :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #209 -: Август 25, 2009, 01:25:15 am »
Много странни интерпретации  ??? Това ще да е някаква ретро Уранова логика дето не мога да я хвана  ;D
Абе то хубаво Луната упр 4 дом на дома и респективно мястото където спим-леглото,но не знаех че това се приравнява и до кекса (той може да се изпече навсякъде ),пък още повече дома да дава качества на Луната -за това са знаците...

Иначе е забавно  ;D

Луна в 10-ти дом - Нужда от признание в професията и в леглото
 Който легне с Вас в леглото, ще бъде основно и майчински обгрижен, но само ако си е изпълнил задълженията – в противен случай остава на сухо.

Е сега остава и да разбера кои са тези задължения  ??? ::) ;D

Не съм прочел още всичките,но 11 дом защо е дом на съвместните игри и развлечения-защото е 7ми от 5ти ли?  ???

*

Nebesna

« Отговор #210 -: Август 25, 2009, 01:26:23 am »
Цитат
Луна във 2-ри дом - Нужди за осигуряване и наслаждение
Аз се чувствам най-добре, когато приходите и банковата ми сметка отговарят на моите нужди, когато в дома ми има достатъчно блага, и когато ме ценят заради загрижеността ми! Онзи, който легне с Вас в леглото, ще се почувства като вкусен сладкиш, облизан бавно и с наслада от Вас.

;D ;D ;D

Верно е, че понякога настроението ми зависи от финансовото ми състояние, обаче все пак Луната ми е във Водолей, а ние мразим ограниченията, в това число и финансовите. А това с облизването много не ми стана ясно. И защо всичко се върти около леглото, пак не ми стана ясно.

Все пак има някои попадения, постарал/а си се.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #211 -: Август 25, 2009, 12:17:55 pm »

Луна в 4-ти дом - Нужда от загриженост в семейството и в леглото
Аз се чувствам най-добре, когато моите нужди в къщи са задоволени, когато съм приет от родителите си и от моя доверен кръг, и когато нуждите на семейството ми са задоволени! Онзи, който легне в леглото с Вас, ще бъде майчински обгрижен и ще се чувства като върху гърдата на майка си.

Всичко е абсолютно вярно, с изключение на описанието в леглото.... ;D
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

veshti4ka

« Отговор #212 -: Август 25, 2009, 12:41:52 pm »

не е задължително да кърмиш гаджето си постоянно и реално, макар че- какво лошо?!!  ;D ;D

е ако го правиш поне и кроасанче му купувай да си закусва сутрин човека  ;D ;D ;D ;D ;D

« Отговор #213 -: Август 25, 2009, 02:02:39 pm »
Луна в 9-ти дом - Нужда от знания и пътуване
Аз се чувствам най-добре, когато корема ми е пълен, когато мога да пътувам и моите нужди за знания са задоволени, както и когато хората от моето семейство и доверения ми кръг вярват в мен! А който има щастието да легне в едно легло с Вас, ще бъде задоволен и ще се чувства щастлив като в рая.

;) И що в рая - щото ще бъде емоционално, сексуално и интелектуално удовлетворен. Хеехе - не знам, но имама такава Луна, забравила съм да питам дали са щастливи като в рая когато са в едно легло с мен - Пропуск голям. Следващия път ще попитам  ;D.

*

veshti4ka

« Отговор #214 -: Септември 29, 2009, 05:13:41 pm »
абе хора забележете на каква Луна попаднах. много интересна позиция - Селена се явява мидпойнт на Лилит и Луна. в момента Марс транзитира отгоре им - минава ги поединично  ;D  
това е част от картата на приятелка, която из тия дни все на метлата си лети - нервна е до безобразие та чак не се трае...

имате ли идеи за отработка на такава Лунна /всички луни в това число/ позиция  ???  и което е по-странно Лилит е в точен съвпад с МС. това ми е много странно, защото за сефте се сблъсквам с такова нещо  :-[

*

Skarlet

« Отговор #215 -: Септември 29, 2009, 05:21:26 pm »
Ами,ти си показала един косъм от картата,а се виждат ундурнайсе квадратури към тази Луна. Кажи й да работи повече с мъже,не с жени.  ::)

*

Nebesna

« Отговор #216 -: Септември 29, 2009, 06:27:06 pm »
Не залагай на Селена като мидпойнт. Не се ли научихте, че орбитата и е много ексцентрична и средната позиция на Селена може значително да се отличава от действителната? Няма точни ефемериди на Селена. Виж Лилит е друга бира.

А колкото до Луната, освен 2-те квадратури ми се струва още, че има 2 секстила и 2 тригона, а това донякъде компенсира нещата относно жените ?

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #217 -: Септември 29, 2009, 06:36:31 pm »
абе хора забележете на каква Луна попаднах. много интересна позиция - Селена се явява мидпойнт на Лилит и Луна. в момента Марс транзитира отгоре им - минава ги поединично  ;D  
това е част от картата на приятелка, която из тия дни все на метлата си лети - нервна е до безобразие та чак не се трае...

имате ли идеи за отработка на такава Лунна /всички луни в това число/ позиция  ???  и което е по-странно Лилит е в точен съвпад с МС. това ми е много странно, защото за сефте се сблъсквам с такова нещо  :-[

Леле Вещичке, Марса ми е кацнал върху Луната и то в трети дом.Тези дни не съм на себе си.Не ме свърта на едно място и съм доста гневна.Хич не обичам там да ми се разкарва Марса... :-[

*

Марая

• 28287
« Отговор #218 -: Септември 30, 2009, 02:19:03 am »

Леле Вещичке, Марса ми е кацнал върху Луната и то в трети дом.Тези дни не съм на себе си.Не ме свърта на едно място и съм доста гневна.Хич не обичам там да ми се разкарва Марса... :-[

ти внимавай ,ако шофираш ;). и по-спокойно!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #219 -: Март 06, 2011, 06:19:03 am »
Гледахте ли Скарлет по телевизията?

http://bnt.bg/bg/productions/92/edition/12419/jenite_15_fevruari_2011

Мерси! Сега ще гледам! ;D