Как бих тълкувал луната в домовете на кратко.
Луна в 1-ви дом - Емоционалният борец
Аз се чувствам най-добре, когато мога да правя в дома си каквото си поискам, както и когато успея да наложа нуждите си! Онези, които успеят да ви привлекат в леглото си, ще бъдат страстно обгрижени и ще се чувстват както при майка си.
Луна във 2-ри дом - Нужди за осигуряване и наслаждение
Аз се чувствам най-добре, когато приходите и банковата ми сметка отговарят на моите нужди, когато в дома ми има достатъчно блага, и когато ме ценят заради загрижеността ми! Онзи, който легне с Вас в леглото, ще се почувства като вкусен сладкиш, облизан бавно и с наслада от Вас.
Луна в 3-ти дом - Нужда от разговори - коремният оратор
Аз се чувствам най-добре, когато мога да говоря за своите нужди и за тези на семейството ми, както и когато нуждите ми са зачетени от семейството и близките ми. „Аз мисля каквото чувствам и чувствам каквото мисля“. Онзи, който легне с Вас в леглото, ще почувства ръцете и думите Ви като балсам за душата си.
Луна в 4-ти дом - Нужда от загриженост в семейството и в леглото
Аз се чувствам най-добре, когато моите нужди в къщи са задоволени, когато съм приет от родителите си и от моя доверен кръг, и когато нуждите на семейството ми са задоволени! Онзи, който легне в леглото с Вас, ще бъде майчински обгрижен и ще се чувства като върху гърдата на майка си.
Луна в 5-ти дом - Нужда от игри и развлечения
Аз се чувствам най-добре, когато си играя с чувството за удоволствие и съм в центъра на вниманието в къщи, когато ежедневно имам възможности за игри и развлечения в семейството и живота ми! Който попадне в леглото с Вас, ще бъде разглезен от страсти и настроения и ще се чувства като малко дете при майка си.
Луна в 6-ти дом - Нужда за ред в семейството и в „леглото” на психоанализата
Аз се чувствам най-добре, когато имам домашна работа, когато мога да извършвам услуги в къщи и в ежедневието, и когато в дома ми всичко е в ред! Който легне с Вас в подреденото Ви легло, ще бъди грижливо и старателно обслужен.
Луна в 7-ми дом - Обича да се грижи майчински и да бъде майчински обгрижен
Аз се чувствам най-добре, когато съм обгрижен от семейството и от близките си, когато партньорът ми се чувства задоволен чрез моето готварско изкуство и моите майчински грижи и когато другите зачитат моите нужди! Който Ви обича истински, непременно задоволява нуждите ви и се грижи майчински за Вас.
Луна в 8-ми дом - Краен стремеж за признание на нуждите
Аз се чувствам най-добре, когато моите нужди във връзката ми са задоволени, както и когато съм под натиск, тъй като само тогава усещам принудите и мога да се освобождавам от тях. Чувствам се добре най-вече, когато съм завладян от дълбоки сексуални чувства в леглото! Който легне с Вас в леглото ще бъде завладян от усещането за редуване на топъл и студен душ в сексуалните чувства и емоции.
Луна в 9-ти дом - Нужда от знания и пътуване
Аз се чувствам най-добре, когато корема ми е пълен, когато мога да пътувам и моите нужди за знания са задоволени, както и когато хората от моето семейство и доверения ми кръг вярват в мен! А който има щастието да легне в едно легло с Вас, ще бъде задоволен и ще се чувства щастлив като в рая.
Луна в 10-ти дом - Нужда от признание в професията и в леглото
Аз се чувствам най-добре, когато съм изпълнил задълженията си, както в семейството, така и в професията си и това ме кара да се чувствам признат и нужен! Който легне с Вас в леглото, ще бъде основно и майчински обгрижен, но само ако си е изпълнил задълженията – в противен случай остава на сухо.
Луна в 11-тидом - Нужда от свобода и съвместни игри
Аз се чувствам най-добре, когато имам свобода както за съвместни игри и развлечения, така и за моите приятели. Когато имам чувството, че в семейния ми живот всички прозорци и врати са отворени за мен! Който легне с Вас в леглото, ще бъде окриляван от нови изненади за игри и развлечения.
Луна в 12-ти дом - Нужда от отмора и спасяване на самотни души
Аз се чувствам най-добре, когато имам спокойствие в дома си, когато имам възможност да спасявам отчаяни и тъжни души, и когато моите близки хора изпълняват очакванията ми! А на който легне с Вас в леглото, ще му помогнете да закърми нуждите си, за да заспи с удоволствие.