Здравей Гост

Луната ...

• 221 Отговора
  • 33128 Прегледи
*

aiia

Re:Луната ...
« Отговор #60 -: Юли 20, 2009, 10:11:02 pm »
Небесна, да допуснем, говорим хипотетично... ако разбере и се увери че мъжът й изневерява, дали тя е склонна на компромис??
Питам защото, за мен Раците са най-непреклонни в това отношение.
Крайно чувствителни и е нарушена собствената им територия. Трудно ми е да повярвам, че би простил изневеря.

*

Skarlet

« Отговор #61 -: Юли 20, 2009, 10:11:54 pm »
Скарлет, говорим за изневеря? Ако хванеш мъжа си с друга жена у леглото, ще простиш ли?
 Виж какво,мъжа ми в легло не мога да хвана,защото е мъж който първо уважава себе си,после ме обича. Дори и да кръшне,ще го направи умно. Така че,въпроса ти не е много на място.Иначе,ще хвана хубосницата и ще измете всички стълби от 5-я до 1-я етаж и здрава кост няма да й оставя.

*

Helo

« Отговор #62 -: Юли 20, 2009, 10:13:41 pm »
Скарлет, говорим за изневеря? Ако хванеш мъжа си с друга жена у леглото, ще простиш ли?
 Виж какво,мъжа ми в легло не мога да хвана,защото е мъж който първо уважава себе си,после ме обича. Дори и да кръшне,ще го направи умно. Така че,въпроса ти не е много на място.Иначе,ще хвана хубосницата и ще измете всички стълби от 5-я до 1-я етаж и здрава кост няма да й оставя.

А, тя виновна, а мъжа не?

*

aiia

« Отговор #63 -: Юли 20, 2009, 10:14:17 pm »

Оф оф, не можахме да се разберем. Прие всичко много буквално. Попитах теб защото друг Рак тука не познавам.
Виж, забрави. Няма значение.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #64 -: Юли 20, 2009, 10:15:30 pm »
Едва ли Лъвът ще прости. Той е горделив преди всичко. Не знам колко е благороден, но не търпи конкуренция и е крайно ревнив. Има силно развито собственическо чувство както е и Рака.  За Скорпион няма да говорим.
Стрелци и Водолей както и Близнаци, това са според мен най-фриволните знаци.

Лъвът е горд,но и благороден,широко скроен.Ако изневеряващ се върне и падне в краката на една Лъвица с думите,че тя е най-красивата,най-желаната и въобще е жената на живота му,убедена съм,че ще му прости.Само трябва да ги погалиш по гривата. ;D

*

Skarlet

« Отговор #65 -: Юли 20, 2009, 10:15:36 pm »
Небесна, да допуснем, говорим хипотетично... ако разбере и се увери че мъжът й изневерява, дали тя е склонна на компромис??
Питам защото, за мен Раците са най-непреклонни в това отношение.
Крайно чувствителни и е нарушена собствената им територия. Трудно ми е да повярвам, че би простил изневеря.

Извинявай,но си твърде далеч от подобни взаимоотношения,за да разбереш какво мога и какво не мога.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #66 -: Юли 20, 2009, 10:16:12 pm »
И аз съм на същото мнение.
Луна в Лъв и Скорпион едва ли ще прости.
Луна в Рак дори ако прости, едва ли ще забрави...
Луна в Овен според мен също трудно ще приеме изневярата, представям си как ще се разфучи...  :-[

По-скоро Луна в Близнаци, Дева, Стрелец и Водолей би го приела.
Луна в Дева обаче ще те съсипе от мрънкане.
Ако Луната е в твърд аспект със Сатурн (съвпад, квадрат, опозиция), ще има да ти мели на главата, докато свят светува. Такива Луни много трудно се откопчват от негативните спомени, особено ако са свързани с отхвърляне.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Skarlet

« Отговор #67 -: Юли 20, 2009, 10:17:28 pm »
Оф оф, не можахме да се разберем. Прие всичко много буквално. Попитах теб защото друг Рак тука не познавам.

Ти хем искаш да си го представя,хем да не го приемам буквално.Как искаш,мила,да го поема?  :P

*

aiia

« Отговор #68 -: Юли 20, 2009, 10:18:24 pm »
И аз съм на същото мнение.
Луна в Лъв и Скорпион едва ли ще прости.
Луна в Рак дори ако прости, едва ли ще забрави...
Луна в Овен според мен също трудно ще приеме изневярата, представям си как ще се разфучи...  :-[

По-скоро Луна в Близнаци, Дева, Стрелец и Водолей би го приела.
Луна в Дева обаче ще те съсипе от мрънкане.
Ако Луната е в твърд аспект със Сатурн (съвпад, квадрат, опозиция), ще има да ти мели на главата, докато свят светува. Такива Луни много трудно се откопчват от негативните спомени, особено ако са свързани с отхвърляне.

Подкрепям!!!

Аз с моята Луна във Водолей, бих простила изневеря. Даже не бих си правила труда да връщам мръсното. Просто ще му дам да разбере каква ужасна грешка е направил и ще го накарам да бъде много гузен.

*

aiia

« Отговор #69 -: Юли 20, 2009, 10:20:14 pm »

Ти хем искаш да си го представя,хем да не го приемам буквално.Как искаш,мила,да го поема?  :P

Исках да изходиш като представител на зодия Рак / Слънце в Рак/, а не като съпруга на мъжа ти. Как да е.

А с тази Овча Луна, не се учудих като каза как ще я оскубеш.  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #70 -: Юли 20, 2009, 10:20:56 pm »
Не си струва да отвръщаш на изневярата на партньора с изневяра, защото никога не знаеш какъв автогол можеш да си забиеш по този начин...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Skarlet

« Отговор #71 -: Юли 20, 2009, 10:23:03 pm »
Вече отдавна съм надраснала и надскочила подобни емоции.От всичко до сега научих,че дори да ревнуваш,полза няма.Колкото повече свобода давам,толкова повече любов получавам.Не мисля,че има нещо,което не мога да простя.Вярно е,няма да забравя никога,но няма да натяквам.С натякване пак не се печели.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #72 -: Юли 20, 2009, 10:23:38 pm »
Не мисля,че се различихме много в мненията си,освен за Лъва.Това дали ще и мине или не на Луната в Рак, не беше въпроса.Важното е,че ще му прости.
Те са хора,които биха направили всичко в името на семейството.

*

aiia

« Отговор #73 -: Юли 20, 2009, 10:23:51 pm »
Самата аз съм била любовница.  ;D Знам какво е от тази страна на барикадата. Ами... няма вече понятие ''верен до гроб''. Всички мъже кръшкат. А любовница съм била само че на НЕженен мъж, просто обвързан по някакъв начин. Връзката не е била тайна, понеже се появяваме навсякъде заедно. 
Макар че ако приема да се омъжа един ден, ще бъда вярна. Но на разни гадженца вярна не мога да бъда.

*

Nebesna

« Отговор #74 -: Юли 20, 2009, 10:24:50 pm »
Аз съм двоен Водолей и не прощавам. Помня мноооого дълго и винаги ще намеря повод да го натякна. Слава Богу не ми се е налагало, щото мъжът ми не ми е изневерявал за 15 години брак.

А какво ще кажете за постоянните изневери?
Майка ми е Лъв (Луна в Овен) и живя с един мъж, който постоянно се размотаваше с любовници. Тя ту го гонеше, ту го прибираше, и любовниците му го търсеха в къщи. Ей такъв тормоз не мога да понеса. Да върви на м*ната си. Никого не задържам при себе си. Що ще ми къса нервите? Аз заслужавам много повече.

Един Водолей трудно издържа на психически тормоз, все едно да му отнемеш свободата.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #75 -: Юли 20, 2009, 10:27:13 pm »
Ау, сега се сетих нещо...
Навремето една моя близка имаше приятел със Слънце в Скорпион и Луна в Овен. Наистина притежаваше пословична ревност, но самият той си го мяташе насам-натам без изобщо да му пука... Имаше Луна в Овен в 8 дом в точна опозиция с Венера. Иначе нея я съсипваше от ревност и съмнения. Много им се чудя на такива мъже. Хем лизал от меда, хем с претенции партньорката да му бъде вярна като куче.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #76 -: Юли 20, 2009, 10:27:57 pm »
Не следя за какво си говорите, но днес се навършват 40 години от стъпването на Луната....или където и да са стъпили  ;D  ;D  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Skarlet

« Отговор #77 -: Юли 20, 2009, 10:28:14 pm »
 Трябва да ти кажа,че не е само от Овчата Луна.Марс-а в Телец като се разяри,става още по-страшно.Няма да забравя като тийнейджърка една циганка беше нападнала сестра ми,която е Овен.Беше я била. Дойде си в къщи и плачеше.Че като я намерих,че като я развъртях.......няма да ти казвам какво направих с нея,че ме е срам.От тогава ми викаха в квартала Марга-джудото. ;D

*

Nebesna

« Отговор #78 -: Юли 20, 2009, 10:29:41 pm »
 Трябва да ти кажа,че не е само от Овчата Луна.Марс-а в Телец като се разяри,става още по-страшно.Няма да забравя като тийнейджърка една циганка беше нападнала сестра ми,която е Овен.Беше я била. Дойде си в къщи и плачеше.Че като я намерих,че като я развъртях.......няма да ти казвам какво направих с нея,че ме е срам.От тогава ми викаха в квартала Марга-джудото. ;D

Че умрем от смех! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

aiia

« Отговор #79 -: Юли 20, 2009, 10:29:53 pm »

Подкрепям!!!

Аз с моята Луна във Водолей, бих простила изневеря. Даже не бих си правила труда да връщам мръсното. Просто ще му дам да разбере каква ужасна грешка е направил и ще го накарам да бъде много гузен.

...че това прошка ли е към човек на който държиш и обичаш ? Ако въпросния господин сам не прецени и съжали искрено за постъпката си, какъв е смисъла да му се натяква че е направиш грешка. Безгрешни хора няма.

Няма да му натяквам, ще стане много отегчително.
Просто ще му покажа, че струвам много повече от ''другата''. И че онова е било моментно увлечение. Бих го направила, само ако наистина държа на този човек, иначе не бих се хабила :-)))
Почнем ли да се правим на обидени, спрем ли да говорим става по-зле.