Но като че ли жените сме по-склонни да си усложняваме живота с триъгълници, опитвайки се да запазим и отношенията с постоянния партньор, и с "другия", в който често се случва да сме хлътнали... Мъжът хлътне ли, отсича от раз, т.е. не е склонен дълго да се самоизтезава, а взема решение с коя да остане и точка. Освен ако бракът му отдавна не се е превърнал в отворен, т.е. нищо повече от формалност.
Ха, едно откровено мнение, че досега само слушах как мъжете изневерявали. Аз като гледам край мен омъжените жени повече изневеряват.
Незнам, но браковете в днешно време са толкова фиктивни, че чак ми се повдига.
Небесна, изключително се радвам, когато чуя за наличието на подобни чисти отношения цели 15 години, е разбира се само ти си знаеш какво е било, но все пак ... основното заради, което сте се събрали, да бъдете заедно двойка, а не да ви се криви врата встрани, сте се придържали към него. Много ми се иска да вярвам, че е възможно. Аз като един идеалист.
По темата - моята Луна е в Лъв, но с тоя квадрат на Уран е много дива, жизнена и щура на идеи. В 9 дом е, по това си приличаме с някой тук, който пита за това положение.