Здравей Гост

Луната ...

• 221 Отговора
  • 33153 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:Луната ...
« Отговор #120 -: Юли 21, 2009, 11:27:00 am »
Но като че ли жените сме по-склонни да си усложняваме живота с триъгълници, опитвайки се да запазим и отношенията с постоянния партньор, и с "другия", в който често се случва да сме хлътнали... Мъжът хлътне ли, отсича от раз, т.е. не е склонен дълго да се самоизтезава, а взема решение с коя да остане и точка. Освен ако бракът му отдавна не се е превърнал в отворен, т.е. нищо повече от формалност.

Ха, едно откровено мнение, че досега само слушах как мъжете изневерявали. Аз като гледам край мен омъжените жени повече изневеряват.  ;D  :P
Незнам, но браковете в днешно време са толкова фиктивни, че чак ми се повдига.

Небесна, изключително се радвам, когато чуя за наличието на подобни чисти отношения цели 15 години, е разбира се само ти си знаеш какво е било, но все пак ... основното заради, което сте се събрали, да бъдете заедно двойка, а не да ви се криви врата встрани, сте се придържали към него. Много ми се иска да вярвам, че е възможно. Аз като един идеалист.

По темата - моята Луна е в Лъв, но с тоя квадрат на Уран е много дива, жизнена и щура на идеи. В 9 дом е, по това си приличаме с някой тук, който пита за това положение.  :)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #121 -: Юли 21, 2009, 01:23:44 pm »
12 дом все пак е домът на Нептун,а Меркурий се свързва с говора.Същото може да даде и Меркурий в 9 дом.Там са сънищата и виденията-в дома на Юпитер.

Имам приятел който бълнува все още,над 35 години е-с изгр Луна в Овен,Меркурий в 9 дом, съвпад на Слънце/Нептун в Стрелец в 8 дом в квадрат с Марс в Риби в 12.Така и упр на АСЦ е в 12 дом.

*

Uran

• 6041
« Отговор #122 -: Юли 21, 2009, 01:38:02 pm »
12 дом все пак е домът на Нептун,а Меркурий се свързва с говора.Същото може да даде и Меркурий в 9 дом.Там са сънищата и виденията-в дома на Юпитер.

Имам приятел който бълнува все още,над 35 години е-с изгр Луна в Овен,Меркурий в 9 дом, съвпад на Слънце/Нептун в Стрелец в 8 дом в квадрат с Марс в Риби в 12.Така и упр на АСЦ е в 12 дом.
Дъщеря ми има Меркурий в 9 дом, който е почти неаспектиран. Има само един тригон със Сатурн .
Може от този Мерк да дудне насън. :)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #123 -: Юли 21, 2009, 02:09:22 pm »
По темата - моята Луна е в Лъв, но с тоя квадрат на Уран е много дива, жизнена и щура на идеи. В 9 дом е, по това си приличаме с някой тук, който пита за това положение.  :)

Питам,питам,ама в последно време май никой не ме отразява. :D

*

Skarlet

« Отговор #124 -: Юли 21, 2009, 02:30:18 pm »

Дъщеря ми има Меркурий в 9 дом, който е почти неаспектиран. Има само един тригон със Сатурн .
Може от този Мерк да дудне насън. :)

Ми,моя Меркурий също е в 9 дом/а управлява и 12/,та затова го казвам със сигурност.Но моя добре е аспектиран-съвпад със Слънце,Венера и МЦ/откъм 9 дом/,при това ретро.И може да ви се стори невероятно,но днес ме хвана малко страх.Имам чувството,че са ми се отворили като ями всички чакри.От вчера цял ден правя изследвания за минали събития-мои,на известни личности/най-вече за тяхната смърт/ по метода със Слънчевите затъмнения и Новолуния.Изумих се от това,което видях и ме хвана шубето кво ни чака,ако наистина убият Обама.Но няма да задълбавам тази тема,че ще ме биете.  ;D

« Отговор #125 -: Юли 21, 2009, 04:47:12 pm »
Тръгнахме от Луната та стигнахме до Меркурий ;D
Моята Луна е на асц откъм 12 дом,има напрегнати аспекти с Меркурий и Юпитер.Но друга ми беше мисълта,имам много странната способност да усещам мислите на хората,които стоят пред мен.Много е неприятно.

*

Asol

• 4140
« Отговор #126 -: Юли 21, 2009, 04:55:04 pm »

Покрай питането и написването му може да ти "светне"  и отговора да изскочи отнякъде  :P

*

Mia21

• 2502
« Отговор #127 -: Юли 21, 2009, 05:21:19 pm »

Покрай питането и написването му може да ти "светне"  и отговора да изскочи отнякъде  :P

Отговорът изскача,ама не съм сигурна.Там е проблемът.

*

Uran

• 6041
« Отговор #128 -: Юли 21, 2009, 05:53:58 pm »
По темата - моята Луна е в Лъв, но с тоя квадрат на Уран е много дива, жизнена и щура на идеи. В 9 дом е, по това си приличаме с някой тук, който пита за това положение.  :)

Mia, и моята е в лъв, но в 1 дом. И асц. ми е лъв. Луничката е опозе на Мерк и Слънце и е част от тау квадрат с Марс.
Всичко, което сте написали за Луната в лъв е вярно, но за мен мога да добавя- беше вярно до 20-шна възраст.
Тези преработки ми прецакаха констелациите по натал. :) ;) ;D

*

Nebesna

« Отговор #129 -: Юли 21, 2009, 05:56:19 pm »

Покрай питането и написването му може да ти "светне"  и отговора да изскочи отнякъде  :P

Отговорът изскача,ама не съм сигурна.Там е проблемът.

Ми, ти сама си каза "не ми се пътува!" Сигурно е от квадратурата на Луната със Слънце и Меркурий. Последният е господар на 4-ти дом.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #130 -: Юли 21, 2009, 08:14:43 pm »
Не знаех текста на тази песен до сега,това особено ме впечатли от него:

Луна,ти искаш да бъдеш майка,
но ти не ще намериш любовта,
която да те направи жена.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #131 -: Юли 21, 2009, 10:20:21 pm »
Ами това е много вярно, всяко момиче се нуждае от любов, която да я направи жена, както и всеки мъж има нужда от любовта, която да го накара да се трансформира в мъж.
п.с. Не всяка любов, може да трансформира
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #132 -: Юли 22, 2009, 01:52:35 am »
Да, няма нищо по-прекрасно от това да ни споходи безкрайния трансформър :))) Когато ингинга и янгинга заговорят в едно :))) И се събуждат и заспиват заедно в безбрежни синхронизми :))) Чудничко ! :)) ОМММ :)))
както е казал поета "Satori must be something just the same" :))

Привет!

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #133 -: Юли 22, 2009, 01:38:47 pm »
Относно безсънието- имам Луна в Дева в квадратура със Сатурн и Нептун. Цял живот страдам от безсъние и от претовсрена нервна система. Още от дете не спях в детската градина и разбира се имах проблеми.
Иначе тази позиция на Луната е изцяло валидна за мен- обичам реда( ама моя собствен, както аз го разбирам); много съм критична към всичко. Относно мъжете- искам всичко и на секундата. Като млада бях май по-търпелива към тях , но с годините изобщо не цепя басма на никого. Ако преценя, че нещо не ми изнася - стискаме си ръцете и "довиждане". Разбирам, че това е малко крайно,  но това е защото аз рядко забелязвам някого,а когато се влюбя съм всеотдайна и  наистина вярвам в голямата любов.
А за изневерите- трудно, да не кажа никога не бих простила такова нещо, защото когато  веднъж чашата се счупи, после колкото и да събираш парченцата, тя повече никога не звъни.
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

veshti4ka

« Отговор #134 -: Юли 22, 2009, 02:25:20 pm »
и аз да се оплача от безсънието  :(  прогресивната Луна ми е в съвпад с наталния Уран и от два месеца насам /явно преди точния съвпад/ ме е налегнало едно никакво спане. преди спях като умрял пън, а сега спя неспокойно и нощем обикалям като таласъм из къщи  :'(  направо не ме свърта да спя, а иначе ми се спи постоянно... ужасно е...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #135 -: Юли 22, 2009, 03:07:16 pm »
О, да мен Уран ми действа така, не ме свърта, кипя от енергия, а в същото време изтощението е голямо.

По принцип си спя като котките, където легна там заспивам и трябва гръм да тресне, че да стана. Ни телефони чувам, ни нищо, пък от известен период нещата леко се объркаха ... ама ще се оправят, няма все да вали, я.  :) 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #136 -: Юли 22, 2009, 06:05:40 pm »
Принципно е така, но познавам жени с Луна в Дева, които са били нечестни и неетични в отношенията си с партньора. Същото важи и за Венера в Дева.
Тук се абстрахираме от всички причини и следствия. Мисълта ми е, че винаги може да се намерят изключения, общовалидни формулировки няма.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #137 -: Юли 22, 2009, 09:09:03 pm »
Да, моята Венера в Близнаци действително е ма-а-алко склонна поглеждане встрани, но на мен много силно ми влияе Сатурн в точен съвпад с Асц, макар и да е в Близнаци.В момента в който усетя, че човекът срещу мен ме лъже, независимо за какво,се разочаровам и съм  безкомпромисна.А какво бихте казали за мъж с Луна в Дева? Аз съм срещала такива  префинени  мощеници с тази позиция, че съм се чудела как е възможно това?!

*

Mia21

• 2502
« Отговор #138 -: Юли 22, 2009, 09:18:05 pm »
Да, моята Венера в Близнаци действително е ма-а-алко склонна поглеждане встрани, но на мен много силно ми влияе Сатурн в точен съвпад с Асц, макар и да е в Близнаци.В момента в който усетя, че човекът срещу мен ме лъже, независимо за какво,се разочаровам и съм  безкомпромисна.А какво бихте казали за мъж с Луна в Дева? Аз съм срещала такива  префинени  мощеници с тази позиция, че съм се чудела как е възможно това?!

Аз пък,защо съм си мислела до сега,за хората с Венера в Близнаци,че са склонни да поддържат две връзки едновременно,а не постоянно да търсят нещо друго?!Сигурно пак нещо съм в грешка. ;) :)

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #139 -: Юли 22, 2009, 09:34:25 pm »
Така е, не е лъжа. Мен само Сатурн на Асц. ме възпира от глупости. Защото с паралелните връзчици се забавляваш до време,а после става играчка-плачка :-[