Здравей Гост

негативни нощни посещения

• 47 Отговора
  • 16966 Прегледи
*

veshti4ka

Re:негативни нощни посещения
« Отговор #20 -: Юли 29, 2009, 07:50:29 am »
бе не беееееееее  ;D ;D ;D  то и сукубите и инкубите ти доставят удоволствие, но при тях няма да питат искаш ли не искаш ли - давааааай, фърлят се ургулешката направо и ти смъкват енергетиката на нулата, а при астралните духове е на принципа на привличането и лекия флирт което си е в рамките на нормалното  ;D  абе нещо такова беше разликата м/у тях, но понеже нямам много опит та се опитвам и аз да си изясня нещата по-обективно  ;D ;D ;D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #21 -: Юли 29, 2009, 12:22:59 pm »
черната сянка. И са ми разказвали как някаква тъмна сила нахлува в стаята и ги притиска...

Преди време това се случи на брат ми (вече съм казвал за това,но го казвам за тези които преди не са били във форума).Беше си цял цикъл-случи се над 5 пъти,съвпадаше с периода когато Сатурн му транзитираше няколко пъти на АСЦ-влизайки и излизайки от 12 дом.Брат ми не се занимава с езотерика и т.н.,мисля и че не е особено емпатиен и чувствителен,колкото е една хармонична личност. Та какво се случва-появява се именно черна сянка докато спи,тя го парализира и той не може да мръдне, почва да го души,брат ми започва да вика на сън,но понякога няма дори и сили за това.Чак аз се стряскам като съм го чувал.Интересното е,че сянката го преследваше-защото няколко месеца след като това започна,брат ми влезе в казармата и това му се случваше дори и там.Даже ми сподели,че там дори веднъж чул как като се борил със сянката,тя побягнала и и чул стъпките.Т.е. това вероятно е астралното тяло на някой човек (сянката си била и с такава форма)  ??? Положението беше много сериозно,до степен брат ми да ме пита дали да ходи на психолог.Дадох му тогава едни камъни,разни ритуалчета и транзита мина на Сатурн и това вече не се е случвало.

Сатурн на АСЦ и специално в заден съвпад от към 12 дом може да свали защитата на тялото за чужди влияния.Същото е и Сатурн в напрегнат аспект със Нептун-това съм го виждал вече доста пъти.Тогава хората освен към физическа и психическа слабост,са отворени към негативни астрални влияния,негативни енергии от всякакъв вид.Септември ме чака такъв транзит (Сатурн квадрат Нептун от 1 към 4 ) и не ми се мисли( по принцип е дискомфортен аспект,не че е задължително да ме нападат,имам сравнително силна защита за да не се притеснявам), само се успокоявам че ще мине бързо и няма да го повтори  :-\

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #22 -: Юни 24, 2010, 08:10:03 am »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 22, 2013, 11:08:15 pm от kris »

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #23 -: Юни 24, 2010, 08:20:00 am »
« Последна редакция: Декември 22, 2013, 11:07:15 pm от kris »

*

holanda

« Отговор #24 -: Юни 24, 2010, 08:23:22 am »
Хора вие сте за екзорсизъм направо
:85: :85: :85:

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #25 -: Юни 24, 2010, 08:28:17 am »
« Последна редакция: Декември 22, 2013, 11:07:06 pm от kris »

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #26 -: Юни 24, 2010, 08:34:05 am »
« Последна редакция: Декември 22, 2013, 11:07:21 pm от kris »

*

holanda

« Отговор #27 -: Юни 24, 2010, 08:37:20 am »
Вуйна ми имаше такива "посещения".. в стаята си докато е спала с вуйчо ми преди повече от 15 години..
Малки, приличали на коптори високи около метър, като дяволчета, разхождали се в стаята.. тя се събудила от присъствието им..  :-X
това си е за екzорсизъм вече.. :P 

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #28 -: Юни 24, 2010, 08:58:45 am »
« Последна редакция: Декември 22, 2013, 11:07:30 pm от kris »

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #29 -: Юни 24, 2010, 09:33:26 pm »
В моето семейство се случи няколко пъти...Вещата, като дойде да спи у дома има странни сънища...Въобщеееее, всички сме за психото ;D
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Helo

« Отговор #30 -: Юни 25, 2010, 12:41:38 am »
И аз понякога нощем имам усещане за чуждо присъствие и понякога леко ми се струва, че разни неща преминават през стаята - като черни или бели магливи образи или сенки, но не се и съсредоточавам върху тях, защото ме е страх. Наиситна се надявам никога да не видя подобни неща и да нямам халюцинации. Но друг е въпросът защо нас хората ни е страх да погледнем в очите това, което бегло преминава пред тях?

Чудя се дали този страх, който явно е характерен за много хора, страх от тъмното, да останеш сам в тъмното, не се дължи на страх да останеш насаме със себе си и да изследваш собствените си тъмни дъблини? Лесно е през деня, когато си зает с много мисли и дела, но нощем оставаш съвсем сам със себе си ... и Вселената. А това може да е плашещо за много голяма част от хората, поради някои причини.  ;)

Или пък става въпрос за реални същества?

Или и двете?

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #31 -: Юни 25, 2010, 12:43:37 am »
« Последна редакция: Декември 22, 2013, 11:28:39 pm от kris »

*

Helo

« Отговор #32 -: Юни 25, 2010, 12:51:37 am »
Нощем, когато останем насаме със себе си се плашим от преминаващите сенки. Но дали нещото, от което се плашим не е срещата със собствената ни Сянка? Тя дреме във всеки един от нас и търси начин да се прояви. През деня е силно съзнанието, критичността, следването на установените от обществото и хората около нас модели, на които се подчиняваме. Нощем сме сами и се отпускаме. И тогава упорито отказваме да се срещнем с това, което можем да видим. Но дали не се плашим от себе си или само от други същества?  ;)

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #33 -: Юни 25, 2010, 05:38:45 am »
Нощем, когато останем насаме със себе си се плашим от преминаващите сенки. Но дали нещото, от което се плашим не е срещата със собствената ни Сянка? Тя дреме във всеки един от нас и търси начин да се прояви. През деня е силно съзнанието, критичността, следването на установените от обществото и хората около нас модели, на които се подчиняваме. Нощем сме сами и се отпускаме. И тогава упорито отказваме да се срещнем с това, което можем да видим. Но дали не се плашим от себе си или само от други същества?  ;)
Че кой е казал,че нас ни е страх-))))...
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

tool

« Отговор #34 -: Юли 06, 2010, 09:48:13 am »

Че кой е казал,че нас ни е страх-))))...

:P

Тъй ми, и мен не ме е стах. Онази вечер усетих негативно присъствие, беше нещо като в просъница, щото много ясно чувах един комар да се върти около мен. В момента, в който 'получих информация', че е зле настроено към мен, се сетих за едно правило в бойните изкуства: нападението е най-добрата защита! .. и атакувах първа. Голям бой се бихме ..  ;D

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #35 -: Юли 06, 2010, 09:51:17 am »
« Последна редакция: Декември 23, 2013, 12:32:20 pm от kris »

*

tool

« Отговор #36 -: Юли 06, 2010, 10:18:05 am »
нападението е най-добрата защита!
Винг-Чун  ;)

ааа даа, явно от винг-чуна ми е останало .. щот в айкидо обикновено чакахме некой друг да даде атаката ..   :P

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #37 -: Юли 06, 2010, 10:36:44 am »
« Последна редакция: Декември 23, 2013, 12:39:03 pm от kris »

*

holanda

« Отговор #38 -: Юли 06, 2010, 10:40:37 am »
:P

Тъй ми, и мен не ме е стах. Онази вечер усетих негативно присъствие, беше нещо като в просъница, щото много ясно чувах един комар да се върти около мен. В момента, в който 'получих информация', че е зле настроено към мен, се сетих за едно правило в бойните изкуства: нападението е най-добрата защита! .. и атакувах първа. Голям бой се бихме ..  ;D
;D ;D ;D ;D :rolf: :rolf:
равностойна  битка ще да е била

*

tool

« Отговор #39 -: Юли 06, 2010, 02:56:11 pm »

;D ;D ;D ;D :rolf: :rolf:
равностойна  битка ще да е била

хехе .. ами не съвсем .. докато аз го налагах с всички сили, онова нещо само ми се присмиваше .. опитах да го разкарам с мисловна енергия, ма пак не ми се получи .. така установих, че не е моя фантазия .. ще трябва да потърся някакво по- ефективно бойно изкуство ..  ;D