Нека всеки от нас каже как му се отразява Сатурн първо в зависимост ат дома, в който е разположен и след това в зависимост от аспектите, които сключва с другите планети.
Не знам как ще ти помогне това, но ще се включа в "споделено" 
Сатурн ми е в 7ми дом в Близнаци, във взаимна рецепция с Упр на 7ми, секстил Марс в 4-5ти, тригон Уран в 10ти и квадрат с Плутон на МС откъм 9ти и не на последно място съвпад с Южен възел, управлява 2ри дом
Както можеш да се досетиш от написаното нямам и не съм имала брак

Ще ми помогне то. Как иначе да разбера дали работи някой аспект и как, ако аз го нямам и няма кой да каже как се чувства при този аспект.
Да, разбирам!На мен Сатурн ми е в опозиция с Венерата, която е в 7-ми дом и положението е същото.

Но мисля, че сигурно няма по-лоша позиция от това Сатурн да ти попадне в 1-ви дом. Ще се радвам, ако тези, които имат Сатурн в 1-ви дом разкажат как той им влияе.

Сега и аз да споделя малко. На мен Сатурн и Марс са ми в съвпад, ама не мисля, че това ми дава кой знае каква агресия. Тази позиция уж давала работливост. Е, ама аз съм от по-мързеливите.

Обаче тази позиция давала и противопоставяне. Ей това много го умея и отвътре ми идва да се противопоставям и все да противореча на мнението на хората.

Някой като каже нещо, аз все намирам разумни доводи да изтъкна, че по-скоро противоположното е вярно.

Марс в съвпад със Сатурн давала и добри стратези, хора, които планират добре. Ама аз не правя кой знае какви планове. Обикновено се нося по течението, защото така или иначе, немалка част от плановете ми се провалят. Какъв е смисълът тогава да планирам? Нали знаете "Ако искаш да разсмееш Господ, кажи му, че си имаш планове".

Сатурн ми прави и секстил с Юпитер. Наистина ми дава известна любов към знанията. За такива хора казват, че са добре информирани. Обаче и за тази позиция се казва, че дава на хората добри умения да планират, а ето че аз не забелязвам такова нещо при мен. Поне не и в ежедневието си. Дава и здрав разум. Мисля, че го имам.