Здравей Гост

Сатурн

• 507 Отговора
  • 84618 Прегледи
*

virgo

• *
  • 456
Re: Сатурн
« Отговор #500 -: Септември 29, 2011, 11:50:31 am »
Да, възлите -ами гледам, че имам тригон възел венера по времето в, което той е решил да гледа вече в друга посока.

*

Uran

• 6041
« Отговор #501 -: Септември 29, 2011, 03:19:43 pm »
Тази гад ли пак ми скапа синусите? :-X :-X :-X
От 2 дена не мога да гледам от глава.

« Отговор #502 -: Октомври 02, 2011, 11:39:16 pm »
Какво ще кажете за Сатурн в 11 дом, в компанията на Слънце, един детрониран Меркурий и разбира се Уран ( как ли пък не да се намърда там :)))... И тези четиримата си правят компания....хахахахха :)))) Any ideas?

« Отговор #503 -: Октомври 03, 2011, 02:06:11 pm »
като го гледам сатурна  :-\ скоро ще направи савпад с наталния уран който е на 1гр.в скорпион 8 дом.в наталната карта имат аспект по между си 150гр.сатурн е в 5 дом рак а урана 1гр.скорпион 8 дом.питам се какво ли пак ще стане просто не ми се мисли дано да бъде нещо по приемливо като добро защото такава люлка напоследък ме е залюляла че вече едва дишам от трудности.който може да каже какво става при такива транзити и аспект съвпад да пише и евентуално каде ще удари и какви последствия ще последват? :o :o :o
гледай акъла на другите сами да си открият грешките но си върви по-своя път!!!

*

Stella

• 7765
« Отговор #504 -: Февруари 01, 2012, 06:55:36 pm »
Готино сайтче с хумористични интерпретации на Сатурн, при това изключително верни:

http://www.funzodiac.com/astro/planets/saturn.htm
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #505 -: Февруари 02, 2012, 07:56:04 am »
Някой има ли опит с транзитен сатурн в съвпад с натален уран? Точният съвпад ми предстои съвсем скоро, а няколко месеца по-късно, сатурн като стане ретро пак ще се разходи по същия път. :unsure:

Ще споделиш ли случи ли се нещо? При мен сега е така и съвпадът е във втори дом, като сатурн в натала е в 10-ти и е господар на 5-ти, а Уран е господар на 6-ти. Въпреки че сериозно мисля за финансите си, ограничени са, но тоя сатурн върху уран материализира идеите и мечтите ми и сякаш ми показва, че може и с малко пари да се случват нещата  :blink:
The only distance is that which we create!

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #506 -: Февруари 03, 2012, 02:11:03 pm »
Някой има ли опит с транзитен сатурн в съвпад с натален уран? Точният съвпад ми предстои съвсем скоро, а няколко месеца по-късно, сатурн като стане ретро пак ще се разходи по същия път. :unsure:

Ще споделиш ли случи ли се нещо? При мен сега е така и съвпадът е във втори дом, като сатурн в натала е в 10-ти и е господар на 5-ти, а Уран е господар на 6-ти. Въпреки че сериозно мисля за финансите си, ограничени са, но тоя сатурн върху уран материализира идеите и мечтите ми и сякаш ми показва, че може и с малко пари да се случват нещата  :blink:
Подкрепям те напълно eaglet при мен Сатурн по същия начин е в 10 дом -в Близнаци и е господар на 5-ти и Уран е във 2 във Везни -господар на 6 -средствата са по-ограничени от преди ,но ги има все пак ,а когато беше точния съвпад при мен имаше малко притеснение относно работата докато дочакам да ми се поднови договора ,но всичко се оправи..
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

mail

• *
  • 233
Re:Сатурн
« Отговор #507 -: Март 26, 2013, 03:54:37 pm »
Нека всеки от нас каже как му се отразява Сатурн първо в зависимост ат дома, в който е разположен и след това в зависимост от аспектите, които сключва с другите планети.

Но мисля, че сигурно няма по-лоша позиция от това Сатурн да ти попадне в 1-ви дом. Ще се радвам, ако тези, които имат Сатурн в 1-ви дом разкажат как той им влияе.  ::)

Моя сатурн е в 1 дом с асцедент козирог съм /ACS съвпад нептун/ аспектите ми които прави сатурн са полуквадрат със слънце/11 дом стрелец/ тригон луна /телец 4 дом / и опозиция с хирон /7 дом рак /
прегледах темата и ми стана интересно защо е чак пък толкова лоша тази позиция на сатурн в 1 дом ,но така и не видях отговор...
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca: