Някой има ли опит с транзитен сатурн в съвпад с натален уран? Точният съвпад ми предстои съвсем скоро, а няколко месеца по-късно, сатурн като стане ретро пак ще се разходи по същия път. :unsure:
Цитат на: iva22 в Септември 28, 2011, 05:50:05 pmНякой има ли опит с транзитен сатурн в съвпад с натален уран? Точният съвпад ми предстои съвсем скоро, а няколко месеца по-късно, сатурн като стане ретро пак ще се разходи по същия път. :unsure:Ще споделиш ли случи ли се нещо? При мен сега е така и съвпадът е във втори дом, като сатурн в натала е в 10-ти и е господар на 5-ти, а Уран е господар на 6-ти. Въпреки че сериозно мисля за финансите си, ограничени са, но тоя сатурн върху уран материализира идеите и мечтите ми и сякаш ми показва, че може и с малко пари да се случват нещата :blink:
Цитат на: abroad в Юли 25, 2009, 08:18:57 amЦитат на: Helo в Юли 25, 2009, 07:17:47 amНека всеки от нас каже как му се отразява Сатурн първо в зависимост ат дома, в който е разположен и след това в зависимост от аспектите, които сключва с другите планети.Но мисля, че сигурно няма по-лоша позиция от това Сатурн да ти попадне в 1-ви дом. Ще се радвам, ако тези, които имат Сатурн в 1-ви дом разкажат как той им влияе.
Цитат на: Helo в Юли 25, 2009, 07:17:47 amНека всеки от нас каже как му се отразява Сатурн първо в зависимост ат дома, в който е разположен и след това в зависимост от аспектите, които сключва с другите планети.
Нека всеки от нас каже как му се отразява Сатурн първо в зависимост ат дома, в който е разположен и след това в зависимост от аспектите, които сключва с другите планети.