Торони, забелязах, че имаме сходни карти - като домове, явно сме на една възраст, аз също съм Близнаци, при мен Уран и Плутон са в 5дом, Сатурн - 12дом...И при мен се е случвало някоя среща, на която първоначално не съм обърнала внимание, а в следващите 24 часа тотално да е преобърнала живота ми.... И години съм чакала за да дойде момента, в който ще получа обезщетението си. Такава една кармична /а и съдбоносна/ се задейства, в момент, в който транзитен Сатурн е бил на Луната ми - 1992г. - а в синастрията с този мъж имахме огледален съвпад между Сатурн и Луна....Та семето на промените се пося ....и стана то квото стана...за много кратък период....що мъка, що драма, що любов изживях. Тръгнах си, но още повече омотах конците....След 10г. раздяла отново живота ни събира, просто той ми протегна ръка, а аз я поех - бях безнадеждно влюбена в друг, но не виждах бъдеще, а и това ми беше гаранция, че отново няма да се влюбя в предишния, че тази любов ще ме пази, от разрушителното му действие. Но...явно съм заслужавала награда, защото си я получих. Имах любов, имах работа, възможност да стъпя на крака и свобода...Върнах се от гурбет и любовта, която мислех че е невъзможна, младия момък се появи в живота ми. Но не защото искаше любовта ми, а приятелството с мен. Е тя е дълга и широка....Опитвам се просто да обясня по какъв начин ама то материала е за цял роман....На повечето неща съм намерила отговор, но не и удовлетворение... Само ми се губи, тази кармична връзка - мъжът от когото имам дете, който изчезна безследно, когато бях в 5-ия месец бременна- за какво се появи...Единствения отговор, който си давам е че трябвало да родя това дете, че то е моя съдба...Та с последния господин в синастрията имаме - моя Лилит в точен съвпад с негов Плутон и негова Лилит в точен съвпад с моя Марс, както и съвпад на моята Луна и неговия Сатурн...