Здравей Гост

Кармичните връзки

• 58 Отговора
  • 13618 Прегледи
Re:Кармичните връзки
« Отговор #20 -: Август 15, 2009, 07:44:08 am »
Какво правите когато видите, че двама души са свързани кармично? Ясно ви е че ще се мъчат. Изобщо има ли излизане от такава връзка? Какво ги съветвате? Да си простят всичко, което са си причинили един на друг и да се разделят като приятели или? Какво мислите? ???

Когато връзките са кармични, било то за добро или за лошо не може да се излезе от тази ситуация, докато и двамата не разрешат въпросите, заради които са се събрали. Понякога трудно разбираме и достигаме до причините, които са ни събрали с даден човек. Минава много време, което може да се окаже и твърде мъчително за едната или двете страни. Но когато пъзела се нареди в главата ни нещата стават по-лесни. Не помня да съм се разделила с някого, дори и да съм го искала много, без да съм си научила уроците от човека.
Аз имам силно Скорпинско влияние и за мене кармичните възки са провокатор  за личностна трансформация.В повечето случаи много болезнена.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

missKapriz

« Отговор #21 -: Август 15, 2009, 08:35:00 am »
Аз пък така и не мога да разбера по какво се съди,че една връзка е кармична :'(-заложено е от аспектите между две карти или е усещане?Много се пише,верно,ама пак не ми е ясно-ако може някой търпелииииво да ми обясни като на блондинка :P В смисъл кои са аспектите-ако те са "виновниците"Или каквато е там причината...

« Отговор #22 -: Август 15, 2009, 09:10:47 am »
      Честно казано доста ме вълнува кармичната астрология...Че връзката е кармична - първото е усещането...А после многото години в точене на разрешаване на някакъв мним проблем за околните, а за теб от огромно значение...Когато нишките с такива хора се скъсат, в повечето случаи не си това, което си бил преди...Те идват за да ни променят...Но загубата на тези хора, преживяваме много болезнено /говоря за себе си/. Като усещане, /поне при мен/ сякаш изтръгват сърцето ти. Друг път ако нишката не е скъсана при по-фрустиращи събития, усещаш как нещо я придърпва и пак болка в сърцето....Та, раздяла като приятели, не вярвам...Всеки отнася по нещо от другия в себе си...И трябва да надмогнеш болката и прозреш, причината поради която ти се е случило всичко това....тогава можеш да простиш и да вървиш без да се обръщаш назад...След време вече можеш да станеш приятел....

*

Nebesna

« Отговор #23 -: Август 15, 2009, 11:57:28 am »
Май ти си го яла... ;D ;D ;D
Моят Марс и сега е стиснат за гушата,та не може да шава много-много,ама пък си го връщам с квадратурата на Слънцето ми към неговото и Луната му.. ;DЕдно такова дърлене и тънкообиждане за няма нищо от моя страна и ревност от негова поддържа огъня жив..Още ми е веселко от Юпитера,но усещам,че тепърва ще става напечено..То синастрия ли е,да я опишеш.. ;D

Напротив! Няма откъсване и за двамата, докато не си научим кармичните уроци. Аз реших, че съм приключила с уроците, въпреки неговото желание да запази статуквото, такова каквото е. Още и още като ме види му омекват краката и имам усещането, че нищо не е приключвало изобщо....обаче сега аз се контролирам по-добре.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #24 -: Август 15, 2009, 03:20:50 pm »
А кой какво може да ми каже, за съвпад на лилитките и при двамата / говорим за отношения родител-дете/ ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

missKapriz

« Отговор #25 -: Август 15, 2009, 04:10:30 pm »
Когато си живял дълго с някого естествено е да приемеш трудно раздялата,но причината си мисля,че е в навика-трудно е да свикнеш с промяната .А и мисълта,че този някой,който те е наранил и огорчил,на когото си посветила мисли ,чувства,време...ще бъде "шестицата от тотото" за някоя друга,че може да е щастлив без теб и въпреки теб....Каква карма,какви 5 лева???Не се зачертват лесно 5,10,15 години съвместен живот,спомени,преживявания.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #26 -: Август 15, 2009, 06:38:58 pm »
Не е до времето,според мен.С един човек може да си бил броени седмици и пак да остави съществена и незабравима следа в живота ти за разлика от лежерните и спокойни 5 години,изживяни с друг..Когато има карма,хич не ми е до отчет какво и колко съм дала ,а и не приемам като навик живота с такъв човек..И обиди понасяш,и разни други неща,щото нещо неистово те дърпа натам и си сляп и глух за всичко останало.В един момент дори не можеш да се контролираш.На мен  много ми коства прекратяването на една такава връзка,някак на етапи става,уж за по-безболезнено..Но понякога се оказва дълга агония..

*

missKapriz

« Отговор #27 -: Август 15, 2009, 07:52:03 pm »
          Мисля,че е до времето :)Колкото и бурна да е една краткотрайна връзка не може да остави същата следа като една дълга и изпълнена с хиляди общи моменти.То може би щом е била дълга значи е имало защо да е така,имало е карма?! :-\И именно страха от агонията ,мисля,ни пречи да прекратим една емоционално изчерпана връзка-страх дали ще успеем да забравим,дали ще имаме нова,по-хармонична,дали няма да се натресем от трън та на глог...Това е според мен,което ни прави трудно да се "отървем "от някого

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #28 -: Август 15, 2009, 08:01:07 pm »
Не е до времето.
На мен ми беше достатъчна една няколко месеца и напълно платоническа любов, за да ми остави необратими поврати, над 10 годишна напълно жива през цялото време следа и бавно отърсване след тия 10 години.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #29 -: Август 15, 2009, 08:48:02 pm »
Няколко кратки месеца ме хвърлиха в страховити драми за година напред... Искам да кажа, че има хора, с които дори краткото прекарано съвместно време оставя такива следи, че дълго след това не знаеш ти ли си това; не си ли ти; на кой точно свят се намираш и се бориш ежедневно за глътка въздух, за да се почувстваш по-добре; да усетиш че си жив. 
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #30 -: Август 15, 2009, 09:50:36 pm »
Хилядите щастливи мигове понякога с радост бих заменила само за един с определен човек.
Едва ли всяка връзка в живота ни е кармична..Понякога сме само с някого заради удобството и уюта ,които ни осигурява във всеки един смисъл.И тук се влагат чуства,но са на друго ниво..За себе си съм забелязала,че след всяка разтърсваща  връзка ми трябва друга като уютен пристан,в който да намериш себе си..Понякога се закотвяш там с години,докато дойде времето за следващ екшън.. ;D
« Последна редакция: Август 15, 2009, 10:25:17 pm от Mims »

« Отговор #31 -: Август 16, 2009, 08:45:45 am »
   Е тук е вече момента да разграничим връзките, по смисъла за карма - всяка връзка е кармична. Тогава тези, за които говорим освен че са кармични, те са съдбоносни...Защото с някои връзки разрешаваме някоя натрупана карма, прощаваме и продължаваме напред...Докато при други каквото и да правим не можем да се отърсим, трупаме нова карма...и по този начин отношенията се прехвърлят в бъдещето. По тази логика, те стават наша съдба...Не знам успях ли да се изразя разбираемо.   ::)

*

Helo

« Отговор #32 -: Август 16, 2009, 12:35:26 pm »
На мен транзитният Сатурн ми е в 11-ти дом. Благодарение на него имах кармична връзка и нови, макар и кратки приятелства с едни хора. Общуването ми с тях промени насоката на мисленето ми и дори насоката на живота ми. Преди това не знаех какво точно искам, а това което исках да постигна ми изглеждаше далечно и труднопостижимо. Но, благодарение на приятелството си с тях, съвсем неусетно и докато много се забавлявах промених мисленето си и натрупах знания и други неща, които ми помогнаха и ме правят по-щастлива.

Много съм благодарна на Сатурн за това.  :)

Просто няма как връзката ми с тези хора да не е била кармична!

Но, от друга страна, има ли връзки, които не са кармични? Срещаме се с различни хора и взаимодействието ни с тях ни учи на разни неща. Това оформя характера ни и отношението ни към света и хората.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #33 -: Август 16, 2009, 01:09:09 pm »
намесата на лилит с лична планета , а и не само е един от най-тежките кармични уроци.
съвпад на възлите с планета на другия , особено луна и сатурн - немам дууууммммииии. >:(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

missKapriz

« Отговор #34 -: Август 16, 2009, 01:54:42 pm »
В Астрото коя настройка трябва да е активна,за да ми даде таблицата с аспектите при синастрия,или поне да ми изписва градусите на позициите на планетите

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #35 -: Август 16, 2009, 03:41:45 pm »
   Е тук е вече момента да разграничим връзките, по смисъла за карма - всяка връзка е кармична. Тогава тези, за които говорим освен че са кармични, те са съдбоносни...Защото с някои връзки разрешаваме някоя натрупана карма, прощаваме и продължаваме напред...Докато при други каквото и да правим не можем да се отърсим, трупаме нова карма...и по този начин отношенията се прехвърлят в бъдещето. По тази логика, те стават наша съдба...Не знам успях ли да се изразя разбираемо.   ::)

Напълно разбираемо си се изразила. От личен опит съм забелязала, че , ако от даден човек не съм си научила урока, впоследствие  живота ме връща отново и отново към подобна ситуазия, дори и в лицето на друг човек.

« Отговор #36 -: Август 16, 2009, 10:48:53 pm »
   Торони, забелязах, че имаме сходни карти - като домове, явно сме на една възраст, аз също съм Близнаци, при мен Уран и Плутон са в 5дом, Сатурн - 12дом...И при мен се е случвало някоя среща, на която първоначално не съм обърнала внимание, а в следващите 24 часа тотално да е преобърнала живота ми.... И години съм чакала за да дойде момента, в който ще получа обезщетението си. Такава една кармична /а и съдбоносна/ се задейства, в момент, в който транзитен Сатурн е бил на Луната ми - 1992г. - а в синастрията с този мъж имахме огледален съвпад между Сатурн и Луна....Та семето на промените се пося ....и стана то квото стана...за много кратък период....що мъка, що драма, що любов изживях. Тръгнах си, но още повече омотах конците....След 10г. раздяла отново живота ни събира, просто той ми протегна ръка, а аз я поех - бях безнадеждно влюбена в друг, но не виждах бъдеще, а и това ми беше гаранция, че отново няма да се влюбя в предишния, че тази любов ще ме пази, от разрушителното му действие.  Но...явно съм заслужавала награда, защото си я получих. Имах любов, имах работа, възможност да стъпя на крака и свобода...Върнах се от гурбет и любовта, която мислех че е невъзможна, младия момък се появи в живота ми. Но не защото искаше любовта ми, а приятелството с мен. Е тя е дълга и широка....Опитвам се просто да обясня по какъв начин ама то материала е за цял роман....На повечето неща съм намерила отговор, но не и удовлетворение... Само ми се губи, тази кармична връзка - мъжът от когото имам дете, който изчезна безследно, когато бях в 5-ия месец бременна- за какво се появи...Единствения отговор, който си давам е че трябвало да родя това дете, че то е моя съдба...Та с последния господин в синастрията имаме - моя Лилит в точен съвпад с негов Плутон и негова Лилит в точен съвпад с моя Марс, както и съвпад на моята Луна и неговия Сатурн...

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #37 -: Август 17, 2009, 11:33:59 am »
   Торони, забелязах, че имаме сходни карти - като домове, явно сме на една възраст, аз също съм Близнаци, при мен Уран и Плутон са в 5дом, Сатурн - 12дом...И при мен се е случвало някоя среща, на която първоначално не съм обърнала внимание, а в следващите 24 часа тотално да е преобърнала живота ми.... И години съм чакала за да дойде момента, в който ще получа обезщетението си. Такава една кармична /а и съдбоносна/ се задейства, в момент, в който транзитен Сатурн е бил на Луната ми - 1992г. - а в синастрията с този мъж имахме огледален съвпад между Сатурн и Луна....Та семето на промените се пося ....и стана то квото стана...за много кратък период....що мъка, що драма, що любов изживях. Тръгнах си, но още повече омотах конците....След 10г. раздяла отново живота ни събира, просто той ми протегна ръка, а аз я поех - бях безнадеждно влюбена в друг, но не виждах бъдеще, а и това ми беше гаранция, че отново няма да се влюбя в предишния, че тази любов ще ме пази, от разрушителното му действие.  Но...явно съм заслужавала награда, защото си я получих. Имах любов, имах работа, възможност да стъпя на крака и свобода...Върнах се от гурбет и любовта, която мислех че е невъзможна, младия момък се появи в живота ми. Но не защото искаше любовта ми, а приятелството с мен. Е тя е дълга и широка....Опитвам се просто да обясня по какъв начин ама то материала е за цял роман....На повечето неща съм намерила отговор, но не и удовлетворение... Само ми се губи, тази кармична връзка - мъжът от когото имам дете, който изчезна безследно, когато бях в 5-ия месец бременна- за какво се появи...Единствения отговор, който си давам е че трябвало да родя това дете, че то е моя съдба...Та с последния господин в синастрията имаме - моя Лилит в точен съвпад с негов Плутон и негова Лилит в точен съвпад с моя Марс, както и съвпад на моята Луна и неговия Сатурн...

Ако си на 37 г. сме ма една възраст. ... :)Наистина нещата, които ми описваш накратко са си за роман.Особенно  с изчезналия баща на детето ти.. С последния човек аспектите изглеждат доста съдбовни. Струва ми се , че , ако се разровиш по-надълбоко в миналото ще откриеш още интересни неща за себе си. (Ако искаш)  :)

« Отговор #38 -: Август 17, 2009, 12:17:29 pm »
   Е, малко съм се объркала, от това че Уран ти е в V дом, защото и при мен е там във Везни, както и Плутон, макар че е в последните градуси на Девата, защото и моят Асцедент е Близнаци, а МС - водолей. А иначе съм 39г. Кво имаш предвид да се разровя по-дълбоко... :-\

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #39 -: Август 17, 2009, 12:53:17 pm »
Ами и аз съм със същите астрологични показатели  :). За ровенето имах предвид да продължиш да търсиш отговорите на неразрешените въпроси от миналото, защото те ще продължат да те вълнуват.