Голяма смехотерапия , с чувство за хумор по Стрелец ! Не спрях да се смея!
Небесна, само ти кажа, че твоята Водолейска натура е толкова силна, че чак моята Луна в Скорпион, извлече информация. Веднъж сънувах, че в света е настанала глобална криза, но успях някак си да попадна на някакъв път , наоколо имаше дървета, както и огромни по вид плодове и зеленчуци. Мястото се явяваше нещо като ОАЗИС, и изведнъж от нищото , чувам в съня си :"НЕБЕСНА",само това. Тогава разбрах, че явно имаш силно проявен знак Водолей, за да получа такава информация на сън.
Съвсем наскоро една жена ме помоли за един лев, че не и стигали парите за аптеката, и аз й казвам : "Ами имам само пет лева", а тя ми отвръща: "Аз мога да ви върна". Бърка в джоба и вади в шепата си не знам колко на брой по един лев, и това се случи на Нептунова сряда. " Пак състрадателност, пак те мамят

Да Ви разкажа и аз една , две истории
Случай номер 1- Нептун/шести дом.
Бях студентка в гр. Велико Търново, а моите приятелки тогава, живееха много близо до моята квартира, само на 3 мин, и така една вечер след като се прибирах от едно събиране , някъде около 12 часа, сама посред нощ, до мен изведнъж от нищото се появи една хърбава загубена немска овчарка. Нептунианското ми състрадание някак си надделя, и започнах да й говоря:
"Слушай кво, ако дойдеш с мен до квартирата, ще ядеш , ако не оставаш гладна". Тя пък взе , че ме разбра, и тръгна с мен, и ето стигнахме заветния блок, влязохме, качихме се по стълбите, но оттук нататък ни чакаха пет етажа. Пред мен стоеше немска овчарка, която с големи увещания влезе във входа и се качи по стълбите, ами сега как да я закарам до петия етаж, много ме мързеше да се качвам пеша, и пак почнах със словесните мантри: " Слушай кво, влизай в асансьора, туй са пет етажа, 12 часа посред нощ е, не ми се качва пеш. Помисли си, ако си много гладна, горе има за ядене, сега за един асансьор ли си, ако не си......."
И тя взе , че влезе, пусти глад.
Добре, че моята съквартирантка се беше прибрала при майка си същия уикенд, и така с известни усилия, пристигнахме в апартамента, поканих я учтиво да влезе, съответно отивам право при хладилника, за моя изненада, беше почти празен, но успях да изнамеря една създърма, която наскоро бях получила от колета на мама. Нахраних я, ами сега ? "Съжалявам", съвсем миличко започнах аз, "Обаче,ти представяш ли да останеш да спиш тук, и утре като се прибере съквартирантката в какъв ужас ще изпадне". Само си представете , влизате в квартирата си , и ви посреща голяма щърбава немска овчарка

С голяма мъка на сърцето и казах, че трябва да си ходи. Тя ме погледна с навлажнени очи и си тръгна, на другия пак дойде,беше запомнила и етажа и апартамента по миризмата.
Случай номер 2: по едноименната автобиография на Инти, или "Как Нептун може да забърка Марс в непристойни работи"
Ще пътувам до Бургас, и ми казват на от информация, че влака се сменя, и трябва да сляза на едно село Михайлово, малко преди Стара Загора. Пристигаме в заветното село, и аз слизам, и чакам. Обаче как се седи на едно място ,и то на селска гара, при това трябваше доста да се чака. И аз си казах, абе я аз да се разкарам до селския мегдан, барем си купя нещо за ядене. Взех си един сладолед, и нещеш ли на излизане от магазина, гледам пред мен на поляната едни хубави жребци, седят и си пасат. Отидох да погаля едното конче, не можах да се стърпя. След малко излиза стопанина на животните, и се заприказвахме, беше стар на възраст, нисък на ръст, и на пръв поглед изглеждаше много дружелюбен. Попитах дали не мога да си измия ръцете в двора му, от чиста хигиниенична гледна точка, и той каза няма проблем. Влизаме в двора , а той ме води направо в къщата, хем да съм си измиела ръцете, хем да ме почерпи конузак, беше някъде по Великден. Слизаме на сутерена, знаете как са строени на село къщите, и той се разтършува за козунак, и изведнъж, като ме прасна Сатурн и реалността, че чак откачих. Викам си, то бива наивност, и добродушие, ама знаеш ли го тоя дядка какъв му е акъла аджеба, ами ако не ми мисли доброто. Вече бях силно притеснена и започнах да се оглеждам за нож ( тогава още не знаех , че имам Марс в осми дом в квадрат със Сатурн ).
Дядото ме почерпи с козунак, изпрати ме по живо по здраво, пък аз за малко да го .......
Край !