Здравей Гост

Кощунство ..

• 18 Отговора
  • 4457 Прегледи
*

ga3l

Кощунство ..
« -: Август 01, 2009, 08:56:13 am »
Сънувах, че с някакъв непознат правя секс в църква ..   :-X   Беше ми изключително неприятно, а като се събудих още повече .. Някой има ли идея как да го тълкувам ?!   :'(
« Последна редакция: Август 02, 2009, 10:28:40 am от ga3l »

*

veshti4ka

Re:Кощунство ..
« Отговор #1 -: Август 01, 2009, 09:16:16 am »
хъммм това ми звучи като тотална провокация - но дали към себе си или към околните  :-\ 

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #2 -: Август 01, 2009, 01:21:14 pm »
Странно наистина,но то подсъзнанието няма граници и норми .Зависи с какво ти свързваш църквата-дали е убежище за вярата ти, свято място или просто символизира тялото ти (истинският храм на божественото).Секса показва че се свързваш с нещо или някой на много интимно вътрешно ниво (в храм),без да си го искала или просто ти е неприятно от това,че някой навлиза в иначе затворено за друго място в душата ти без да е бил канен  ??? Може и да е нещо свързано с религиозни въпроси.Абе знам ли ,давам само идеи.
Може и нищо да не значи,а просто да си правила астрален кекс  ;D

Зъболекаря къде е да помага ?  :D :)

*

ga3l

« Отговор #3 -: Август 01, 2009, 06:07:43 pm »
Вещичке, какво имаш предвид провокация?! Че се самопровокирам ли?!   :P  Интересно!  

Синухе
, много интересни идеи ми даваш за тълкуването на този сън. Чувството ми към всички религиозни храмове и в частност църквите е много специално, а от няколко години насам /след една странна случка, която имах в църква/ граничи със страхопочитание. Дълбоко в себе си съм приела религиозните храмове за свещено място и може би затова чувството от този сън беше толкова неприятно. Силната отрицателна емоция ми попречи да преценя дали това е поредният сън с безсмислено съдържание или както казваш астрален кекс ..   :P

*

Helo

« Отговор #4 -: Август 01, 2009, 06:10:29 pm »
Дали не ти се иска да правиш секс с някого или да го направиш по по-специален начин, на по-специално място или с човек, с когото ти се иска, но смяташ, че не трябва? Искаш, но не трябва? Има ли такова нещо?  ::)  ;D

Разбира се, това може да не се отнася изобщо до секса, а до това да искаш нещо, което не трябва или което смяташ за светотатство.  ::)
« Последна редакция: Август 01, 2009, 06:24:57 pm от Helo »

*

veshti4ka

« Отговор #5 -: Август 01, 2009, 06:31:27 pm »
Гали, ами принципно почти за всеки човек църквата е нещо свято. факта, че си правила секс и то с непознат и то в църква - това са все "забранени" неща.  неведоми са пътищата на подсъзнанието - ако приемем това за неоспорим факт и ако изключим секса с астрална същност, то извода за мен е един - подсъзнанието ти те провокира по някакъв начин за нещо, което е добре за теб да го направиш, но съзнанието ти пречи...  въпреки че откакто започнах да чета езотерика за мен вече църквите не са това което са били преди и ако изходим от факта, че Бог проповядва любов - то секса там е нещо нормално  ;D ;D ;D

тааааа затова първата дума, която ми дойде на ума след като ти прочетох съня беше провокация  ;)

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #6 -: Август 01, 2009, 06:57:10 pm »
въпреки че откакто започнах да чета езотерика за мен вече църквите не са това което са били преди и ако изходим от факта, че Бог проповядва любов - то секса там е нещо нормално  ;D ;D ;D

Мен ме сърбеше езика да кажа това още в началото,по отношение на заглавието на темата,че не би следвало да е кощунство...ама си замълчах  :P
Ако църквата е символният храм на бога,а тялото е реалният храм-то правенето на любов в негов храм трябва да е висшо действие на богослужене щом като се има предвид,че най-първата природа и закон на Бога е любовта (единството).Разбира се секса без любов е кощунство както за истинският храм-тялото, така и за църквичката  ;)

*

ga3l

« Отговор #7 -: Август 01, 2009, 08:09:43 pm »
Ехеее., вие ме изкарахте светица с тоя сън ..   ;D

Дали не ти се иска да правиш секс с някого или да го направиш по по-специален начин, на по-специално място или с човек, с когото ти се иска, но смяташ, че не трябва? Искаш, но не трябва? Има ли такова нещо?  ::)  ;D

Ми точно това е странното, че по отношение на секса нямам предрасъдъци и неща, които искам да направя, пък смятам че не трябва .. Това, което искам да направя - го правя., за да не ми остава в ума .. И така ..   :)

.. подсъзнанието ти те провокира по някакъв начин за нещо, което е добре за теб да го направиш, но съзнанието ти пречи...  

Хм., това е интересно наистина., само дето изобщо не мога да си стигна до това нещо, което се опитва да ме провокира  ..  :-\

Мен ме сърбеше езика да кажа това още в началото,по отношение на заглавието на темата,че не би следвало да е кощунство...ама си замълчах  :P

Ок, Ок,  ще му сложа кавички ..  :P

Цитат
Ако църквата е символният храм на бога,а тялото е реалният храм-то правенето на любов в негов храм трябва да е висшо действие на богослужене щом като се има предвид,че най-първата природа и закон на Бога е любовта (единството).Разбира се секса без любов е кощунство както за истинският храм-тялото, така и за църквичката  ;)
Може да съм сънувала и даоска алхимия ..  :P  Остава само да разгадая защо чувството беше неприятно ..  :-\   Все пак това би ме довело най-малкото до просветление ..  :P

Цитат
Разбира се секса без любов е кощунство както за истинският храм-тялото, така и за църквичката  ;)

Точно така, не успях да го разпозная този човек и за мен си беше секс без любов ..   :-\

« Последна редакция: Август 01, 2009, 08:14:35 pm от ga3l »

*

veshti4ka

« Отговор #8 -: Август 01, 2009, 08:33:39 pm »
Хм., това е интересно наистина., само дето изобщо не мога да си стигна до това нещо, което се опитва да ме провокира  ..  :-\

а дали не са някакви чувства дълбоко покрити вътре в теб, които е крайно време да декларираш пред света... няма значение дали са към даден човек или нещо друго... било ти е неприятно, защото искаш да си ги криеш вътре в себе си...

просто си разсъждавам  :P

*

ga3l

« Отговор #9 -: Август 01, 2009, 08:49:45 pm »
а дали не са някакви чувства дълбоко покрити вътре в теб, които е крайно време да декларираш пред света... няма значение дали са към даден човек или нещо друго... било ти е неприятно, защото искаш да си ги криеш вътре в себе си...

просто си разсъждавам  :P

Имах такива чувства, но ги декларирах вече ..  :P   И мисля, че вече съм освободна от тях ..   Хм, май не ми е приятно да си крия разни неща.., предпочитам да си казвам всичко фейс ту фейс ..  :P

*

veshti4ka

Re:'Кощунство' ..
« Отговор #10 -: Август 01, 2009, 08:57:21 pm »
еееееееееееее Гали, не гледай толкоз отгоре - потърси по-навътре в себе си какво още криеш  ;)  може да изскочи и нещо друго  :P

просто в момента нищо друго не ми идва на ума  ::)

*

ga3l

« Отговор #11 -: Август 01, 2009, 09:19:03 pm »
Да, така е., ще потърся по-дълбоко.  :-[  Тази вечер преди да заспя ще си го задам като конкретен въпрос. Не знам дали сте го опитвали това, но сутринта винаги има точен отговор ..  :-\

*

iris_n

• *
  • 208
« Отговор #12 -: Август 01, 2009, 09:35:23 pm »
Здрасти Гал, почти нямам време да влизам в сайта- страшно заета съм.
Странен сън наистина, помисли си какво е това нещо, което искаш много, но не признаваш на себе си, че го искаш! Може там да е разковничето :)

*

ga3l

« Отговор #13 -: Август 01, 2009, 09:42:03 pm »
Охо., привет iris_n   :),

ами тази вечер мисля да се подложа на един кръстосан разпит и да видим кой - кого ..  :P

Надявам се при теб да са наред нещата и да сте си подобрили отношенията с шефа ..  :)

*

iris_n

• *
  • 208
« Отговор #14 -: Август 02, 2009, 08:26:36 am »
Мила Гал, чудя се все още какво да правя. Трябва да ми дадете рецепта как да превъзмогна това, което се случва. Нещата са следните: шефът е толкова ужасен, че всеки ден крещи с кански викове по някой. Ако го попиташ нещо, защо си го попитал и го занимаваш с глупости; ако не го попиташ и действаш сам, защо не си го питал?И в двата случая крещи с пълно гърло около 20 мин и огласява цялата сграда. Гледаш как после някой плаче след голямата кавга и се чудиш, абе аз какво правя тук? Хората там не се задържат много (бързо се отказват), а и той почти всеки ден е уволнил някого. Чисто психически всичко това много ме натоварва и не ходя на работа с желание, а със страх и напрежение. Как да не обръщам внимание на това, което става около мен, не мога, не съм непокист човек.Дразни ме това, че по всяко време той е в състояние да вдигне скандал дори за нищо - например какво има в една от кутиите сложени най-отгоре на гардероба,  как така не знам ( че аз да не тършувам я), за ей такива глупости също вдига скандали, ако преди това е ядосан и започва да търси с какво да се заяде!
Лошото е, че всичко това започна да вреди на съня ми (будя се по няколко пъти през ноща да не би да не чуя часовника сутрин, защото ако закъснееш, ще бъдеш уволнен, закъсненията са недопустими)... Мога да разправям и какви ли още неща за него като например неговите укори, че не съм тренирала нищо като малка, как е възможно, какви са тия мои родители, които не са ме карали да тренирам нещо,това значело че съм нямала олимпийски дух, както и нормална походка. Не съм вървяла като човек, който е тренирал нещо, а като човек който   нищо не е тренирал. Ама аз не обичзм да спортувам, просто не съм такъв човек...Как съм режела парчетата месо, режела съм си по 3-4, а трябва да режа само 1 по 1... И това е голям проблем за него! И какво ли още не... да не говорим, че сме като в Биг Брадър- навсякъде има камери дори и в коридорчето на тоалетната. Кажете как да преодолея всичко това и да се правя, че не ми пука и наистина да не ми пука като крещи....
« Последна редакция: Август 02, 2009, 08:32:11 am от iris_n »

*

Helo

« Отговор #15 -: Август 02, 2009, 10:03:03 am »
да не говорим, че сме като в Биг Брадър- навсякъде има камери дори и в коридорчето на тоалетната.

А дали няма и в тоалетната?  8) Не търсиш ли обяви за нова работа?

*

iris_n

• *
  • 208
« Отговор #16 -: Август 02, 2009, 10:05:49 am »
Добър въпрос, Хело! Може и да има, но да е прикрита  ;D
То не е смешно, трагично е!
В момента тукпочти всички предприятия са затворени, няма работа!
Там е проблемът! Не че няма да се озъртам за нещо друго!

*

ga3l

« Отговор #17 -: Август 02, 2009, 10:28:12 am »
Ох., каква рецепта да ти дам. Разбирам те напълно- и аз имах такъв шеф на последната ми работа. Някой като му скофти настроението /най-често бившата му жена/ си го изкарва на всички, включително и на бедните, нищо неподозиращи клиенти. Сега като се сещам ме напушва на смях, но си беше изключително преживяване за мен. Този човек успя да извлече неподозиран потенциал от мен.  :P  Аз също съм много чувствителна и много ми пада тонуса от подобни идиотщини. Първите няколко пъти си премълчавах, обаче като видях че това няма да реши проблема, започнах и аз да крещя. И то крещя като на случаен човек, към който нямам никакъв респект. Пфф., ми като не го кефя - да ме уволнява, голям праз. Но на него не му стискаше да ме уволни и така. Като започнах и аз да беснея, той започна да размисля по-малко и да внимава вече какво, как и пред кого ще ми каже. Дето има една приказка: На зло куче - дебела тояга!   ;D
Но така като гледам, моя е бил цвете пред твоя. Това вече наистина не се търпи. Аз бях започнала да развивам и някакви психосоматични заболявания, свързани с органичната непоносимост която развих към този човек. Но то и да не е психосоматично заболяване, ако не предприемеш нещо ще си повредиш нервната система. Мисля, че трябва да действаш в някаква посока, но в каква точно ти ще си решиш.  :)    Дано да се нареди всичко най-безболезнено.   Успех!

*

iris_n

• *
  • 208
« Отговор #18 -: Август 02, 2009, 06:54:58 pm »
:) Благодаря ти, Гал. Ще ми е нужен много късмет !!!