Здравей Гост

ПОРОЦИ

• 97 Отговора
  • 12770 Прегледи
*

Helo

Re:ПОРОЦИ
« Отговор #20 -: Януари 24, 2010, 10:10:54 pm »
Цитат
другото което приемам като формула е нептун/луна-особенно съвпада.
Явно това е класика,защото няколко пъти са ме питали дали имам проблеми с алкохол и опиати заради този съвпад ;D За щастие нямам,ама хич,даже изпитвам страх от лекарства.Мисля,че и Хелото го има този съвпад,Рая също,а май и Лили-да споделят и те

Засега нямам проблеми с алкохола.  :P

Във форума има няколко човека, които имат такъв съвпад, но не помня кои.

Но като малка имах една от Нептуновите илюзии - гледах много телевизия. И така, докато не открих Интернета. :P

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #21 -: Януари 24, 2010, 10:11:01 pm »
Цитат
другото което приемам като формула е нептун/луна-особенно съвпада.
Явно това е класика,защото няколко пъти са ме питали дали имам проблеми с алкохол и опиати заради този съвпад ;D За щастие нямам,ама хич,даже изпитвам страх от лекарства.

е това е отработен аспект ,който вместо да се прояви в алкохолизъм е намерил пътя си в друга посока.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #22 -: Януари 24, 2010, 10:15:51 pm »
Мисля, че раненанта Луна от Плутон е склонна да проявява зависимости, защото това е автоагресия и е на подсъзнателно ниво.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #23 -: Януари 24, 2010, 10:24:46 pm »
Мисля, че раненанта Луна от Плутон е склонна да проявява зависимости, защото това е автоагресия и е на подсъзнателно ниво.

и аз мисля ,че това е един досто комплициран аспект за луната. но ако има и някой марс ранен от луна , плутон или слънце и ....стой та гледай ко става.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #24 -: Януари 24, 2010, 10:25:20 pm »
Мисля,че и Хелото го има този съвпад,Рая също,а май и Лили-да споделят и те

Луната ми няма никакъв аспект с Нептун. С Нептун в края на първи дом съм и Марс на ИЦ в нептунов знак, но чак за алкохолизъм или каквато и да било друга зависимост при мен не може да става и дума, поне засега.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

« Отговор #25 -: Януари 24, 2010, 10:30:48 pm »
Объркала съм се,Лили.
Имам позната със съвпад Луна/Плутон в Дева,5 дом,опозиция Юпитер-чак алкохолик не е,но седне ли с едно-две не минава,и има лошо пиянство

*

sunrain

• 6710
« Отговор #26 -: Януари 24, 2010, 10:35:09 pm »
Аз имам добро пиянство, ставам като котенце, мъркам и се хиля като ряпа.  ;D

Обаче да ви кажа алкохола опасно ме привлича и затова гледам да внимавам. Както казва баща ми - в нашия род вода не се пие.   :blink: :blink: :blink:  Е аз вода пия, де и то много.  :P

Затова много бягам от други зависимости, защото си знам рисковете и предразположеността в картата.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

abroad

« Отговор #27 -: Януари 24, 2010, 10:45:19 pm »
Имам приятел с квадрат на Плутон към Луна и опозиция Слънце, което е в 8 ми дом Овен - дори към цигарите не можа да се пристрасти..
А, да - и не вярва в астрологията ;D ;D

*

Nebesna

« Отговор #28 -: Януари 24, 2010, 10:53:48 pm »
Там  е , ама само в тази карта. Търсим повтаряемост, чрез която да извлечем закономерности.

там е работата ,че ти го виждаш в тая само.
а ,аз съвпада на нептун и марс в много карти на зависими от алкохола.

Виж сега Марая! Ако искаш да покажеш нещо - качи карти! Форумците не са длъжни да ти вярват само защото ТИ КАЗВАШ ТОВА.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #29 -: Януари 24, 2010, 10:54:46 pm »
И аз съм така, дори не можах да се науча да пуша.
Имам водна Луна в 8 дом в квадрат с Плутон и Слънце в опозиция с Плутон, АС Скорпион.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #30 -: Януари 24, 2010, 10:55:51 pm »
И аз съм така, дори не можах да се науча да пуша.
Имам водна Луна в 8 дом в квадрат с Плутон и Слънце в опозиция с Плутон, АС Скорпион.

Изучавала съм карти на алкохолици, които познавам лично. Интересното е, че аспектът, който се повтаря е Луна опозиция Плутон, а не квадратура.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #31 -: Януари 24, 2010, 10:57:15 pm »
Да, в този контекст опозицията се споменава като по-проблематичен аспект от квадратурата.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #32 -: Януари 24, 2010, 11:00:28 pm »
Там  е , ама само в тази карта. Търсим повтаряемост, чрез която да извлечем закономерности.

там е работата ,че ти го виждаш в тая само.
а ,аз съвпада на нептун и марс в много карти на зависими от алкохола.

Виж сега Марая! Ако искаш да покажеш нещо - качи карти! Форумците не са длъжни да ти вярват само защото ТИ КАЗВАШ ТОВА.
нали знаеш как се оправям с картите ;D ;D
казвам си впечатленията ,НЕ КАРАМ НИКОЙ ДА МИ ВЯРВА!
но ,ако искаш виж:
24.10.1982 сандански мъж 9:56мин.

*

Nebesna

« Отговор #33 -: Януари 24, 2010, 11:02:40 pm »
Аз пък искам да съберем база данни и да видим кои аспекти се повтарят. Така твърденията ще са подплатени с истински примери.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #34 -: Януари 24, 2010, 11:15:04 pm »

Луна в съвпад с Кету във втори дом може да даде алкохолна зависимост и склонност към интоксикации. Марс, който управлява знака на Лагна, попада в същия знак, макар че няма точен съвпад.
Интимните му връзки също са проблематични... Това е на прима виста, без да разглеждам картата му.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #35 -: Януари 24, 2010, 11:19:46 pm »

Луна в съвпад с Кету във втори дом може да даде алкохолна зависимост и склонност към интоксикации. Марс, който управлява знака на Лагна, попада в същия знак, макар че няма точен съвпад.
Интимните му връзки също са проблематични... Това е на прима виста, без да разглеждам картата му.

лили ,доколкото разбирам освен ти и кая ,другите сме поскарани с "термините" от индийската.
бих искала да те помоля да направиш един речник в темата -индийска актрология ,с оглед  на разбираемостта от останалите. ;)
и понеже знам ,че гледаш и западната карта ,какво ти направи впечатление по нея? ;)

*

Helo

« Отговор #36 -: Януари 24, 2010, 11:23:12 pm »

лили ,доколкото разбирам освен ти и кая ,другите сме поскарани с "термините" от индийската.
бих искала да те помоля да направиш един речник в темата -индийска актрология ,с оглед  на разбираемостта от останалите. ;)
и понеже знам ,че гледаш и западната карта ,какво ти направи впечатление по нея? ;)

Аз само от четенето тук запомних, че Ланга е асцендент, а Кету ЮЛВ.

Една ваша познайница е писала за индийската астрология:

http://www.galyastro.com/articles.php

*

Марая

• 28287
« Отговор #37 -: Януари 24, 2010, 11:31:51 pm »
говорим за астрология ,значи трябва да знаем за какво става дума , за да участваме в разговора. :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #38 -: Януари 24, 2010, 11:42:34 pm »
Мчи малко ли пъти съм споменавала какво е Лагна, Раху и Кету? Доколкото си спомням, за всяко нещо давам обяснение в скоби и кавички. Друг е въпросът, ако някой е чел, но не помни.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #39 -: Януари 24, 2010, 11:47:40 pm »
Мчи малко ли пъти съм споменавала какво е Лагна, Раху и Кету? Доколкото си спомням, за всяко нещо давам обяснение в скоби и кавички. Друг е въпросът, ако някой е чел, но не помни.  :blink:

:85: :85: :85: , ако бяха само тия добре ,ама имаме даша ,маша ,антърдаша и.......кво?
това дето го цитираш за хуботчето и опашката е ясно ,лагна асц , а как е дсц?
как е мц,иц? ;D ;D ;D ;D