Цитатдругото което приемам като формула е нептун/луна-особенно съвпада.Явно това е класика,защото няколко пъти са ме питали дали имам проблеми с алкохол и опиати заради този съвпад За щастие нямам,ама хич,даже изпитвам страх от лекарства.Мисля,че и Хелото го има този съвпад,Рая също,а май и Лили-да споделят и те
другото което приемам като формула е нептун/луна-особенно съвпада.
Цитатдругото което приемам като формула е нептун/луна-особенно съвпада.Явно това е класика,защото няколко пъти са ме питали дали имам проблеми с алкохол и опиати заради този съвпад За щастие нямам,ама хич,даже изпитвам страх от лекарства.
Мисля, че раненанта Луна от Плутон е склонна да проявява зависимости, защото това е автоагресия и е на подсъзнателно ниво.
Мисля,че и Хелото го има този съвпад,Рая също,а май и Лили-да споделят и те
Цитат на: Небесна в Януари 24, 2010, 10:00:34 pmТам е , ама само в тази карта. Търсим повтаряемост, чрез която да извлечем закономерности.там е работата ,че ти го виждаш в тая само.а ,аз съвпада на нептун и марс в много карти на зависими от алкохола.
Там е , ама само в тази карта. Търсим повтаряемост, чрез която да извлечем закономерности.
И аз съм така, дори не можах да се науча да пуша.Имам водна Луна в 8 дом в квадрат с Плутон и Слънце в опозиция с Плутон, АС Скорпион.
Цитат на: Марая в Януари 24, 2010, 10:06:24 pmЦитат на: Небесна в Януари 24, 2010, 10:00:34 pmТам е , ама само в тази карта. Търсим повтаряемост, чрез която да извлечем закономерности.там е работата ,че ти го виждаш в тая само.а ,аз съвпада на нептун и марс в много карти на зависими от алкохола.Виж сега Марая! Ако искаш да покажеш нещо - качи карти! Форумците не са длъжни да ти вярват само защото ТИ КАЗВАШ ТОВА.
24.10.1982 сандански мъж 9:56мин.
Цитат на: Марая в Януари 24, 2010, 11:00:28 pm24.10.1982 сандански мъж 9:56мин.Луна в съвпад с Кету във втори дом може да даде алкохолна зависимост и склонност към интоксикации. Марс, който управлява знака на Лагна, попада в същия знак, макар че няма точен съвпад.Интимните му връзки също са проблематични... Това е на прима виста, без да разглеждам картата му.
Цитат на: Lillie в Януари 24, 2010, 11:15:04 pmЦитат на: Марая в Януари 24, 2010, 11:00:28 pm24.10.1982 сандански мъж 9:56мин.Луна в съвпад с Кету във втори дом може да даде алкохолна зависимост и склонност към интоксикации. Марс, който управлява знака на Лагна, попада в същия знак, макар че няма точен съвпад.Интимните му връзки също са проблематични... Това е на прима виста, без да разглеждам картата му.лили ,доколкото разбирам освен ти и кая ,другите сме поскарани с "термините" от индийската.бих искала да те помоля да направиш един речник в темата -индийска актрология ,с оглед на разбираемостта от останалите. и понеже знам ,че гледаш и западната карта ,какво ти направи впечатление по нея?
Мчи малко ли пъти съм споменавала какво е Лагна, Раху и Кету? Доколкото си спомням, за всяко нещо давам обяснение в скоби и кавички. Друг е въпросът, ако някой е чел, но не помни. :blink: