Здравей Гост

моля ви помогнете ми да разтълкувамм съня си

• 3 Отговора
  • 1874 Прегледи
В съня си бах в родната къща бях затворена и неможех да избягам защото черната магия беше се появила като черна котка която не ме пускаше да изляза от там,опитвах се много пъти но не можех крещях ама не ме чуваха,накрая в съня ми се появи мой близък приятел които ме издърпа от вкъщи от прозореца и се събудих.

*

ga3l

Re:моля ви помогнете ми да разтълкувамм съня си
« Отговор #1 -: Август 07, 2009, 10:14:45 am »
Хм, а сещаш ли се за някой, който иска да прекрати отношенията си с теб?!  :-\

*

Helo

« Отговор #2 -: Август 07, 2009, 10:53:02 am »
Аз мисля, че хората сънуват лоши неща, свързани с дома им от детството, защото имат някакви лоши спомени от онези години. Но тези спомени не са непременно свързани с онова място - обикновено то носи хубави спомени. Но хората не сънуват онези места, които са им причинили негативни емоции, а само къщата от детството, като израз на нещо, останло от онези години. Поне така си мисля. И аз също преди сънувах разни чудовища, които ме преследваха в къщата на баба ми на село. А оттам са най-хубавите ми спомени. Но има нещо, останало от детството, което все още е останало като травма. Освен това, може би сегашните проблеми на човека - вътрешните проблеми, са свързани по някакъв начин с проблемите от миналото, с които вътрешно не сме успели да се справим напълно, макар да сме ги изтикали и да сме се постарали да ги забравим.

Ето и едно професионално тълкуване:

Къщата обикновено представлява психологическото или физическото място, което обитаваме, нашата личност.  Това, което се случва в къщата представлява това, което се случва в нашето тяло или в нашият ум в ежедневието ни. Различните части на къщата могат да представляват различните области на нашата психика. Когато човек се връща в старата си къща, това означава връщане към познати ситуации, но с нови възможности. Когато къщата е непозната става вапрос за неизследвани области или възможности на личността, ново пътешествие за изследване на нашата собствена личност или трябва да се справим с някакъв психологичен проблем.
« Последна редакция: Август 07, 2009, 04:38:54 pm от Helo »

« Отговор #3 -: Август 07, 2009, 04:01:00 pm »
благодаря за изчерпателните отгвори ;) :)