Мерси, Вижън, не се извинявай, точно напротив, замисляш ме, човек има нужда и от външна помощ. На това, което ти правиш, аз му казвам процесинг.

С въпроси и отговори се изясняват неяснотите, за да може човек да върви напред.
Сега ще ти кажа защо чужденец - защото от студентски години го усетих, а сега още повече. Даже оня ден го казах на щерка ми.
Българите са два типа - или са утрепани от живота. Или са селски тарикати, мошеници или мутри.
Срещала съм всякакви. Но почтени заможни българи в България не съм. А познавам доста народ, и професията ми беше такава, че в момента нали съм я замразила. В недвижимите имоти имаш поне шанс да срещнеш половин България и то тая, която все що годе има някой лев.
И с мъже други съм се срещала, просто дал господ, вода газя.
Едновременно заможен и почтен българин не съм срещнала. Може да има тук там някой, ама игла в купа сено. Онова спокойствие, което излъчва един чужденец, българин го няма, те са изнервени -или се борят за оцеляване, или се борят ...за оцеляване. Или за единия хляб, или бягат от куршуми.
И чужденци съм срещала, и българи съм срещала, умиротворението и спокойствието на чужденците българите го нямат.
Ето затуй.
Имам нужда от психологична смяна на климата.
Преди 10-ина години имах един кандидат жених от САЩ, богат беше, спокоен беше, интелигентен беше. Тогава познат ми каза-че ти кво ще правиш там, то там няма ни Софийска вода, ни парно да се бориш с тях, ни неуредици в държавата, ще ти е скучно. Прав беше, въпреки че по други причини не заминах.
Е, сега съм точно на тоя акъл, искам да живея в уредена държава, писна ми от борби, изтощих се и се изхабих.
Ето защо.