Здравей Гост

Въпрос относно венера и плутон

• 122 Отговора
  • 22590 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re:Въпрос относно венера и плутон
« Отговор #80 -: Януари 31, 2010, 01:56:03 pm »
Мерси, Вижън, не се извинявай, точно напротив, замисляш ме, човек има нужда и от външна помощ. На това, което ти правиш, аз му казвам процесинг.  ;)
С въпроси и отговори се изясняват неяснотите, за да може човек да върви напред.
Сега ще ти кажа защо чужденец - защото от студентски години го усетих, а сега още повече. Даже оня ден го казах на щерка ми.
Българите са два типа - или са утрепани от живота. Или са селски тарикати, мошеници или мутри.
Срещала съм всякакви. Но почтени заможни българи в България не съм. А познавам доста народ, и професията ми беше такава, че в момента нали съм я замразила. В недвижимите имоти имаш поне шанс да срещнеш половин България и то тая, която все що годе има някой лев.
И с мъже други съм се срещала, просто дал господ, вода газя.
Едновременно заможен и почтен българин не съм срещнала. Може да има тук там някой, ама игла в купа сено. Онова спокойствие, което излъчва един чужденец, българин го няма, те са изнервени -или се борят за оцеляване, или се борят ...за оцеляване. Или за единия хляб, или бягат от куршуми.
И чужденци съм срещала, и българи съм срещала, умиротворението и спокойствието на чужденците българите го нямат.
Ето затуй.
Имам нужда от психологична смяна на климата.
Преди 10-ина години имах един кандидат жених от САЩ, богат беше, спокоен беше, интелигентен беше. Тогава познат ми каза-че ти кво ще правиш там, то там няма ни Софийска вода, ни парно да се бориш с тях, ни неуредици в държавата, ще ти е скучно. Прав беше, въпреки че по други причини не заминах.
Е, сега съм точно на тоя акъл, искам да живея в уредена държава, писна ми от борби, изтощих се и се изхабих.
Ето защо.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #81 -: Януари 31, 2010, 02:03:04 pm »
Каили, ти в Бг ли живееш ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

kaily

• 5145
« Отговор #82 -: Януари 31, 2010, 02:14:57 pm »
Цитат
значи мисля, че те разбрах, търсиш вътрешното усещане, затова ми каза наскоро, че това е основното в магията..и сега трябва да разбереш свързано ли е това усещане въобще с мъж или не, и ако е да- кой е този мъж, явно момента е назрял чувствително
Вътрешното усещане е основният мотив, който ни движи през живота.
А кой ще е мъжът май няма значение, стига да отговаря на вътрешното ми усещане. Емоционален, физически, ментален, психически и духовен комфорт. Един заможен чужденец и добър човек е с един куршум всички зайци. Един българин е просто умножаване на нещастието, двама утрепани от реалността не правят един щастлив.
Да, в България живея. Уви.

*

Divna

« Отговор #83 -: Януари 31, 2010, 02:30:51 pm »
Кайли, имаш ли заложено в наталната си картата да живееш в чужбина? Ако на там те тегли, защо все още не си го направила?
Не мога да правя изказвания за чужденците като цяло, защото освен българските мъже, мога да кажа, че добре познавам манталитета на руснаци, поляци, араби, французи и канадци (както англофони така и франкофони).
Руснаците и арабите като мислене, действия и т.н. се доближават до българските мъже. Виж културата на французите и канадците е много по-различна. Те умеят да респектират много една жена. Отношението им към жените е различно. Аз като българка за пръв път се почувствах истинска "принцеса" сред мъжете чужденци. И няма значение дали тези мъже са ти колеги, интимни партньори или просто познати. Но нека не забравяме също, че навсякъде има изключения. Говоря за средностатистическия мъж като цяло. Ако мислиш обаче да имаш брак с чужденец там ще останеш разочарована. Можете да сте постоянно заедно, да живеете на семейни начала, но за узаконена връзка (брак) и дума да не става. Тук вече ще си много разочарована, ако това са ти очакванията.
« Последна редакция: Март 29, 2010, 05:26:40 am от Divna »

*

kaily

• 5145
« Отговор #84 -: Януари 31, 2010, 02:49:38 pm »
Преди 10 години омъжих една комшийка за англичанин, още си живеят, добре си живеят и тя го тормози, не той нея.
Сестра ми е омъжена за грък, добре си живеят.
пу пу пу да не чуе дяволът
Така че не виждам разочарование в случая. Под чужденец естествено разбирам възпитан западен джентълмен, не руснак алкаша или арабин. То това се подразбира.
А дали имам заложен - ми имам, все пак Луна в 4 е управител на 9, Нептун в 12, управител на 4.
Защо досега не - защото досега не ми се е искало. Човек си минава през различни отсечки рлез жизнения път и за всяко нещо си има време под небето.

Тоя въпрос защо досега не ми е много интересен и ми се струва типично български, същото е и положението с работата - а защо досега не си направил това или онова, щом не си, значи не си могъл...ми човек насочва вниманието си към различни участъци на реалността в зависимост от това, което му е дадено, писано или в зависимост от развитието му. Всичко ни е дадено от самото начало, времето преразпределя само нашето внимание.
Не е било настъпило времето със съответното качество.
Отговори дал господ.

На вас не ви ли се иска след 20 години преход да живеете нормално, спокойно, сигурно и комфортно в уредена държава с мъж-джентълмен, който да умее да ви прави дами?
Доскоро това беше последното нещо, което ми се искаше, исках интересен мъж, който да ми създава емоции, исках борба, държавата ми я подсигуряваше многократно повече и т.н.

Може пък най-накрая да съм си проработила Венерата, която да ме е снабдила с усещане за красота, хармония, благоденствие, което усещане преди това ми е липсвало. През Венерата ми мина транзитен Уран, Нептун, прогресивно слънце, омесили са я.
И накрая Слънце ми е съуправител на девети -интерсептиран лъв в девети. Е, на двата управителя на девети - слънце и луна много случки им се случиха в последните години, може да са активирали туй онуй.

*

Divna

« Отговор #85 -: Януари 31, 2010, 03:11:05 pm »
Съгласна съм с теб Кайли. В живота винаги е така. Минаваш през определени етапи и така съзряваш. В началото започваш да разсъждаваш, т.е. да мислиш върху определения въпрос, който те интересува, след което започваш да го коментираш, т.е. да го споделяш с останалите, а тази реакция сама по себе си говори, че ти вече си взела решение, и последният, третият етап е тогава, когато започваш да действаш. Според мен нещата при теб доста са назрели и ти си готова да предприемеш нужното, за да промениш живота си. Вече си взела решението. Който и каквото и да ти каже, ти си знаеш отговора. И това е най-хубавото, защото именно така ти ще постигнеш това което желаеш. А защо съм убедена в това? Защото те правокирах с един въпрос, за да разбера в коя фаза си (а ти го изтълкува, че е български). Не ми се обиждай  ;).
А между другото на мен също Луна ми управлява 9 дом и Слънцето е съуправител.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #86 -: Март 28, 2010, 01:49:36 pm »
Да, а моята рачешка Венера...  :blink: Любов за цял живот и отдаденост иска тя.
 Но в същото време това е квадратура и все се питам какво се иска от мен, за да не се дърпам от даденостите.

Вещичка, по принцип това положение прави жената магнетична и страстна и е нормално мъжете трудно да й устояват.  ;) И толкоз "пипер" значи има и в тригона, доколкото разбирам. Щом Плутон е замесен...

Издирих подходяща тема. Тук малко съм писала, но то къде ли не съм за тоя аспект. Хело, бъди по-конкретна. Така изолиран един аспект от моята карта какво инфо да дирим? А помниш ли, че веднъж ти даже ме описваше по него и беше точна. А, сега, де, къде ли сме го писали това. Та и пак ме питаш, ей сега се сетих. Все едни и същи въпроси явно ми задаваш... ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #87 -: Март 28, 2010, 03:12:42 pm »
Ах, тази Венера ....

Май ми е най-аспектираната планета в натала, трябва да видя. За нея, колкото и да пиша, все ще е малко.  :blink:  Първо е в Рак, в 8 дом, в квадрат с Плутон/северен възел, тригон с Уран, куинконс с Нептун, секстил с Меркурий.

Естествено нея държа отговорно виновна за всички драми, сълзи и бури в отношенията, които са знакови и съдбовни,  за вкуса ми към нещата, за прекрасните моменти, любовта към музиката и пеенето в банята /аспект с Нептун  :P/, за отзивчивостта на банките, за желанието ми всичко да бъде изпипано и красиво, за приятелите, които срещнах и ще имам до живот ..... и толкова много неща, които няма как да изброя, а и няма смисъл да отегчавам със себе си. Помага ми и в професията, защото е в контакт и с Меркурий, който при мен играе роля в това отношение.             
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #88 -: Януари 23, 2011, 08:21:15 am »
Темата е изключително интересна.... ;D

http://www.vbox7.com/play:61d802a5
« Последна редакция: Януари 23, 2011, 01:11:22 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

gogo07

• *
  • 244
Re: Въпрос относно венера и плутон
« Отговор #89 -: Септември 17, 2013, 11:27:19 am »
Vij te kakva hubava tema otkrih  :blink:

« Отговор #90 -: Септември 18, 2013, 07:02:04 am »
Моят Плутон е в стелиум с Луна и Лилит в края на втори дом, Везни.Аз съм зодия Скорпион, а сега транзитиращия Плутон през Козирог, пети дом ме ангажира с дъщеря и емоционалните връзки като цяло.Когато Плутон беше на куспидата на пети, а Сатурн премина през наталния Плутон се появи моята шушулка, а емоционалният ми живот направо се взриви.Още се усещат последиците от тези транзити, но сега съм обнадеждена от секстила на Плутон към Слънцето ми, въпреки, че и Сатурн ще застане върху него.Незнам дали не изглежда объркващо, но ако сте ме разбрали, моля коментирайте моята ситуация :)

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #91 -: Октомври 12, 2013, 12:48:02 pm »
Здравейте,
бихте ли ми казали,кога горе долу,ще започна да усещам транзита на плутон тригон венера? :-\

Сега тр плутон е на 9.6гр,а венера ми е на 13.45.
Имате ли идея?

Мерси.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #92 -: Октомври 12, 2013, 01:10:25 pm »
Здравейте,
бихте ли ми казали,кога горе долу,ще започна да усещам транзита на плутон тригон венера? :-\

Имате ли идея?

Мерси.

5* преди точния аспект. Би трябвало да го усещаш.
Направи си транзитна решетка за повече подробности.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #93 -: Октомври 12, 2013, 01:11:34 pm »
Изчакай още няколко градуса. Чака те хубав период. Леко ти завиждам :-[.
Подобряване на финансите и емоционалния живот (имахме сходна домификация).

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #94 -: Октомври 12, 2013, 01:55:54 pm »
Благодаря ви.
Но се получава някакво разминаване между това,което ми казвате :-[
Марая казва,че вече може би е почнал да действа,а ти Уран ми казваш още да чакам......
кой да послушам? :mellow:

Транзитната решетка ,горе долу съм я схванала.Засегнатите домове са 6-10,5-4-11.
Ще се упражня и ще дам подробности.
Но засега май наистина не е е проявил аспекта.Може би другата година към пролетта :-\

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #95 -: Октомври 12, 2013, 02:19:40 pm »
От секстил да се надявам ли на нещо джиджи-биджи?Венера ми е на 12.20 Скорпион.Слв мина отгоре и успоредно с тригон на Хирон и Юпи към нея-нищо!Ни принц,ни просяк,ни лев.Сега Сатурн я оноди,но той по рождение я е яхнал в квадрат-за сега нищо и по-добре.Другия месец СЗ е точно в/у Венера,искам положително проявление,друго не мерси..

*

Yaya

• 2265
« Отговор #96 -: Октомври 12, 2013, 05:00:04 pm »
Здравейте,

Имате ли идея?

Мерси.

5* преди точния аспект. Би трябвало да го усещаш.
Направи си транзитна решетка за повече подробности.

Милки, моята Венера е на 13,17 Телец. Като започна да усещам, ще ти кажа, да се подготвиш и ти. При мен още няма нищо.  :angry:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Lillie

• 30532
« Отговор #97 -: Октомври 12, 2013, 05:17:37 pm »
Сега и Сатурн ви опозира Венерите, транзитният ЮЛВ минава през тях - по принцип не е период, който носи усещане за безгрижие и лекота.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #98 -: Октомври 12, 2013, 05:38:13 pm »
Сега и Сатурн ви опозира Венерите, транзитният ЮЛВ минава през тях - по принцип не е период, който носи усещане за безгрижие и лекота.

Да! На мен ми предстои този аспект Сатурн опозиция натална Венера следващия месец /тогава ще е първият досег на транзита/;

Венера е У7 - очаквам развитие по темите на седми дом... И то по-скоро не "развитие", а конкретизиране, детайлизиране, вкарване във времеви рамки - нали всичко това е Сатурн.
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

Yaya

• 2265
« Отговор #99 -: Октомври 12, 2013, 06:26:46 pm »

О, Лили, ЮЛВ мина!!!! Разтърси ме отново, припомни ми миналото. Само Сатурна сега да мине и около края на ноември мисля да си отдъхна. Имам подозрения, че затъмнението на 3 ноем ще приключи опозицията на Сатурн.... вместо да започне, ще е краят на цикъла. Но да не бързам.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер