Здравейте,
имам един по-особен въпрос.
Преди няколко дни споменах,че тр сатурн ми е току що навлязъл в 3ти дом.
Това се беше случило и миналата година началото на декември.Аз съм риби,а баща ми е дева.Знаем за опозицията сатурн-уран,и колко труден е периода за тях(и не само).
Когато миналата година сатурн все още беше във вторият ми дом аз скъсах взаимоотношения с баща,брат,майка.И няколко месеца ни вопъл ни стон от моя страна,баща ми се смили над мен(над моя проблем) и ми подаде ръка,незнайно защо той реши да ми помогне.Въпросната целебна помощ от негова страна се случи точно когато сатурн влезе в 3ти дом,миналата година декември.От тогава сме в добри взаимоотношения,както трябва да бъде между баща и дъщеря.
Сега почти една година по-късно сатурн пак влезе в 3тият ми дом,но съм притеснена за друго.
Баща ми е възрастен,на 78 год.,с много тежки болести,но на крака.С невероятно силен дух е бил винаги.Но от 2-3 месеца той доста се влоши,загуби своят дух,престоя в няколко болници и в момента пак е. Съкрушен и с лошо предчувствие.
Въпросът ми е следният: В 3ти дом ми е плутон и уран.Но началото на ноември тази година тр.сатурн ще направи точен съвпад с плутон,а нат плутон ми е опозиция със нат слънце.Заради тази натална позиция ,аз винаги съм била в конфликтни и тежки взаимоотношения с баща си.
Мислите ли,че по време на съвпада на тр сатурн с плутон и опозиция нат слънце,може да се случи нещо безвъзвратно с него?
Благодаря.