Здравей Гост

Лична ЗЪБОЛЕКАРСКА

• 590 Отговора
  • 75470 Прегледи
Лична ЗЪБОЛЕКАРСКА
« -: Август 13, 2009, 09:54:38 pm »
Отварям си лична тема . В нея може да задавате всякакви въпроси , а аз  ще отговарям , когато имам време .

Тези дни налетях на един форум , където натрупах толкова отрицателна карма , че мога да вляза в рекордите на Гинес за най-мразен човек .  ???
Сблъсках се с едно мазнене към модератори и редовни членове на форума, а покрай това се зачудих какъв е този процент тук .

П.П така или иначе набрах негативно мнение за себе си  и спря да ми дреме , затова ще си споделя , че форума /тук/ е заприличал на кокошарник и място за лични "творчески глупости" . С въпросната тем внасям своя принос към въпросната тенденция .

*

Helo

Re:Лична ЗЪБОЛЕКАРСКА
« Отговор #1 -: Август 13, 2009, 09:57:46 pm »
Ми то е ясно защо са те намразили от оня форум. Ма нищо, ти си кажи каквото ти е на сърце, че може и да имаме полза от това.  ;D  :o  ;D ;D ;D ;D

И кой е онзи форум, в който се мазнят към модераторите? Това ми е първият въпрос към теб, а после ще има и още.  ::)  ;D

« Отговор #2 -: Август 13, 2009, 10:01:17 pm »
Въпросният форум  не е важен .

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #3 -: Август 13, 2009, 10:01:35 pm »
О форумчето отдавна не прилича на кокошарник,а си е баш такъв  8) ;D Само че има повече кудкудякане от колкото мътене на яйца -т'ва ли е проблема  ::)

Точно така-нИдей вървя срещу течението,давай да се следва тенденцията да видим до къде може още... Оф и без това тук напоследък е скука,давай насам малко огън ако ще и да пари  :P

А по въпроса с отрицателната карма-ми нИдей рИва-това дето си го осъзнал вече няма как да ти тежи в багажа  ;)

*

Helo

« Отговор #4 -: Август 13, 2009, 10:03:24 pm »
Ще се придържам към темата.

Кажи кои книги за тълкуване на сънища си чел, че лично ме интересува. Не се стискай! ;D

« Отговор #5 -: Август 13, 2009, 10:04:18 pm »
Това ми се вижда странно, цяла година пиша тук и не съм забелязала да си конфликтен.  С какво ги предизвика? А моя личен въпрос си го зададох в темата за транзити- ако искаш , кажи и твоето мнение, става въпрос за аспектите на прогресивна Луна към натални планети ( в случая Венера и Марс).

« Отговор #6 -: Август 13, 2009, 10:05:06 pm »
Спря да ми дреме от негативната карма ,а сега се чудя как да натрупам още .

« Отговор #7 -: Август 13, 2009, 10:07:11 pm »

Кажи кои книги за тълкуване на сънища си чел, че лично ме интересува. Не се стискай! ;D
Не се стискам.
От съновниците съм уважил този на Фройд , а останалото е практика .

« Отговор #8 -: Август 13, 2009, 10:08:58 pm »
Все пак, когато става въпрос за хора със  сериозни познания по астрология, в този форум има няколко такива. Затова не се отказвам да влизам и да чета, па макар и понякога общи приказки. Но и в това си има чар.Иначе как щях да прочета каченото от Синухе за аспектите. Не знаех, че 51* е фатален аспект и с прискърбие установих, че между моята Венера и Сатурн аспекта е ТОЧНО този :'(

*

Helo

« Отговор #9 -: Август 13, 2009, 10:09:19 pm »

Не се стискам.

Айде бе! За Фройд всичко е секс, фалуси и женски полови органи. При теб не забелязвам тенденция да тълкуваш нещата по този начин. Не ти вярвам!

« Отговор #10 -: Август 13, 2009, 10:11:07 pm »
Това ми се вижда странно, цяла година пиша тук и не съм забелязала да си конфликтен.  С какво ги предизвика? А моя личен въпрос си го зададох в темата за транзити- ако искаш , кажи и твоето мнение, става въпрос за аспектите на прогресивна Луна към натални планети ( в случая Венера и Марс).
Ами ,то и там не съм конфликтен , а съвсем кротък човечец .
Какви с аспектите ?

*

missKapriz

« Отговор #11 -: Август 13, 2009, 10:11:25 pm »
Аз пък мисля,че от всички форуми с Астрологични теми,тук най-много се говори за астрология-с примери и факти,и най-малко прилича на кокошкарник,каквото и послание да носи този етикет.
Моя въпрос към теб е наистина ли си зъболекар ;D.Хехехе-кудкудякам си просто
А сега сериозно-как се тълкува солара,когато с.Асц съвпада с нат Дсц и съответно обратното.а МЦ е в точен съвпад с Нептун-соларен

*

Kaya

• 2893
« Отговор #12 -: Август 13, 2009, 10:15:35 pm »
 фалОс  и  понятието секс при Фройд не се изчерпва с маневри напред-назад; бтв. Хело, обърни внимание,че трудовете на Фройд са  Теория, основаваща се на психо-физиологична основа (четенето на изглеждащо изтърканите теми не вреди)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #13 -: Август 13, 2009, 10:16:57 pm »
Все пак, когато става въпрос за хора със  сериозни познания по астрология, в този форум има няколко такива. Затова не се отказвам да влизам и да чета, па макар и понякога общи приказки. Но и в това си има чар.Иначе как щях да прочета каченото от Синухе за аспектите. Не знаех, че 51* е фатален аспект и с прискърбие установих, че между моята Венера и Сатурн аспекта е ТОЧНО този :'(
По -съществените неща излизат при мажорните аспекти . Първо наблегни на тяхното влияние , а после задълбавай в минорните . Въможно е някой транзиит да е отключил дадено събитие , което да възприемаш като фатално и затова да придаваш начение на дребните неща.

« Отговор #14 -: Август 13, 2009, 10:18:01 pm »

Не се стискам.

Айде бе! За Фройд всичко е секс, фалуси и женски полови органи. При теб не забелязвам тенденция да тълкуваш нещата по този начин. Не ти вярвам!
Фройд е много повече от фалоси .

*

Helo

« Отговор #15 -: Август 13, 2009, 10:21:29 pm »
Фройд е много повече от фалоси .

Юнг е много по-добър!

« Отговор #16 -: Август 13, 2009, 10:21:43 pm »
Прогресивната ми Луна( в 5 прог. дом) ще направи съвпад с нат. Венера скоро ( 6 нат. дом, стрелец). Нещо с прогресиите не съм много навътре в тълкуването. Ама за минорните аспекти нямаше да се притеснявам, ако не бях прочела, че 51* давал фаталност и сякаш нищо не зависи от теб. Мъка ми стана, все пак това са Сат.(8 дом водолей) и Венера( 6 д. стрелец)...

*

Skarlet

« Отговор #17 -: Август 13, 2009, 10:22:57 pm »

А сега сериозно-как се тълкува солара,когато с.Асц съвпада с нат Дсц и съответно обратното.а МЦ е в точен съвпад с Нептун-соларен

Извинявам се,че се бутам в тарапаната,ама ти можеш ли да ми изтълкуваш соларен асц. в 11 дом, МЦ- в 3 и Уран- в 1 дом? Само не ме бийте,молА!  :P Аз лично не мога да изтълкувам това откъслечно нещо от така сложните солар с натал,че и с домовете барабар.

« Отговор #18 -: Август 13, 2009, 10:23:05 pm »
Сблъсках се с едно мазнене към модератори и редовни членове на форума, а покрай това се зачудих какъв е този процент тук .

Ние пък тук си те обичкаме
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Skarlet

« Отговор #19 -: Август 13, 2009, 10:24:50 pm »
Отварям си лична тема . В нея може да задавате всякакви въпроси , а аз  ще отговарям , когато имам време .

Добре си ни дошъл,Док! Хак ти е,като ходиш по чуждо.  ;D Аз имам един въпрос- добре ли си?  :)