Здравей Гост

Лична ЗЪБОЛЕКАРСКА

• 590 Отговора
  • 75474 Прегледи
Re:Лична ЗЪБОЛЕКАРСКА
« Отговор #580 -: Януари 17, 2010, 03:08:13 pm »
Хе , хе ......... нещо ме сърбят ръцете , но ще ида на кафене , па после ще дойда пак .

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #581 -: Януари 17, 2010, 03:36:00 pm »
Момичета мили !

По-добро лекарство за разтоварване на нервата не можах да намеря . Към края на годината така ме беше стегнала капата , а сега съм като новороден .

Я , да ви поразсмея с нещо , което четох тия дни . Момент да го открия в папките .

А какво ти е оправданието за преди края на годината.  :blink:
Бях стигнал до някакво нулево състояние . Чувствах се изчерпан , а като няма какво да кажеш е по-добре да мълчиш .

Добре дошъл!!! Играеш ли  Фармвил във Фейсбук? Садиш, копаеш, доиш крави и т.н. Много е успокояващо. :29:
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #582 -: Януари 17, 2010, 04:17:48 pm »

Добре дошъл!!! Играеш ли  Фармвил във Фейсбук? Садиш, копаеш, доиш крави и т.н. Много е успокояващо. :29:
[/quote]

Моята сестра също ми каза онзи ден, че я играе тази игра.

:57:

Скарах й се, а също така и напомних, че няма нужда да я играе тази игра след като на село си има такова риалити с едни дръвчета, с едни такива мотики осми номер :93: и лятото расте една такава треваааа, че може денонощно да си копа там и да си играе.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #583 -: Януари 17, 2010, 04:30:34 pm »
 ;D ;D ;D
Преди два месеца играех "Фармвил"–а.Стигнах до 21 ниво и ми трябваше минимум час на ден да се дзверя в екрана ,за да издоя,прекопая,насадя..Голяма зарибявка беше в началото,но когато се превърна в досадно задължение,Марса ми не издържа... ;D
Моите дружки вече са на 40-то ниво и са склонни да си оставят мъжете гладни и къщите в безпорядък,само да не изтърват реколтата.. ;DНо те са с ретро Марсове.. ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #584 -: Януари 17, 2010, 04:33:15 pm »
Леле, това се казва да имаш много свободно време.  :57:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #585 -: Януари 17, 2010, 05:04:32 pm »
Хич не ги разбирам аз тия работи ... ама да ме убиеш не бих се залепила за някви такива игри.  ;D
Имам известно присрастяване към нета, понякога вися повече, отколкото преди и би трябвало, но заедно с това върша други неща или работя, но да седна с такива безмислени акции не мога да си представя просто.  :blink: Мен поначало дълго време на стола не ме свърта, после ако няма няква идея хич не ме търси.  :P Между другото не съм фен и на фейсбук и така и не можаха да ме убедят да се регна там, какъв е смисъла да клюкариш по цял ден в повечето случаи с разни непознати, пък уж били познати или клуб по общи интереси, ала-бала. Предпочитам си форума, някак по-друго ми е.  :blink:       
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #586 -: Януари 17, 2010, 05:37:21 pm »
Играя в "Имперски герой"  и наистина е много пристрастяващо .
Във фейса градинките ми дойдоха скучновати . 

*

Lillie

• 30532
« Отговор #587 -: Януари 17, 2010, 05:59:59 pm »
И аз нямам регистрация във фейсбука, но като гледам що народ се е зарибил да запълва свободното си време там... Напоследък дори да початя в скайпа за мен е лукс, пиша си с един-двама души сравнително рядко. Иначе като се отплесна, целият ми ден заминава и никаква работа не успявам да свърша, няма смисъл.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #588 -: Декември 29, 2010, 09:51:17 pm »
Док ,  :unsure: Къде си? :-\

Много ми трябваш ..., за мъничко.....
Ако се появиш...драсни на лични...кога и къде да си отправя въпроса.... ;D ;D :25:

Честита Коледа :kissd:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #589 -: Април 06, 2011, 01:07:08 am »
Оки Доки, де си бре талибан такъв? дан са възнесе скоропостижно без да ни уведомиш  :angry: 

хади бре овньо - покажи си рогцата малко у форумо, че ни домъчня за тебе  :-[ 

или па дан са ожени и жената да ти е скрила компютъра  :o

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Stella

• 7765
« Отговор #590 -: Април 06, 2011, 01:15:44 am »
Оки Доки, де си бре талибан такъв? дан са възнесе скоропостижно без да ни уведомиш  :angry:  

хади бре овньо - покажи си рогцата малко у форумо, че ни домъчня за тебе  :-[  

или па дан са ожени и жената да ти е скрила компютъра  :o

Тресе го кардиналната криза, Овньото! Сигурно не го свърта на едно място. :ariess: :41:
Горкото Овенче... :cry3:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥