Здравей Гост

Лична ЗЪБОЛЕКАРСКА

• 590 Отговора
  • 75452 Прегледи
Re:Лична ЗЪБОЛЕКАРСКА
« Отговор #560 -: Януари 15, 2010, 09:54:10 pm »
Привет на всички !

Много веселие през тая година и сбъдване на съкровенни желания !
Блудната овца се появи , но май пак ще изчезвам  ;D.

При мен всичко е в старите релси , няма любовни тръпки  . Зарибен играч съм на онлайн игри , та покрай тая краста не мога да бодна нос в атрологията .

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #561 -: Януари 15, 2010, 09:55:54 pm »
Я глей ти, кой цъфна.
 :88:
Липсваш ни много, често те споменаваме, как смееш да предпочетеш безмозъчни студени метални бездушни игри пред цял харем красиви, умни, любящи и просветлени жени?  :33: :41:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #562 -: Януари 15, 2010, 10:00:38 pm »
Блудната овца се появи , но май пак ще изчезвам  ;D.

Ооооо, кой се появи, не мога да повярвам на очите си!  :clap:

Липсваше ни, минавай по-често оттук.  :25:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #563 -: Януари 15, 2010, 10:07:32 pm »
Я глей ти, кой цъфна.
 :88:
Липсваш ни много, често те споменаваме, как смееш да предпочетеш безмозъчни студени метални бездушни игри пред цял харем красиви, умни, любящи и просветлени жени?  :33: :41:

хаха ........ изживявам се като имперски герой . Нещо ме е прихванало вдетиняването , ма не е за разправяне . Обогатих си речника с тинейджърски  термини и съм направо Обиец , научих се  да къртя мивки , да крафтвам , да гоня тиери,левъли  и  т. н  ;D ;D ;D

Така "яко" разтоварвам от ежедневието и създавам интернационални контакти .
Научих се да чатя с гугъл като шампион .

*

Nebesna

« Отговор #564 -: Януари 15, 2010, 10:08:52 pm »
Здравей, Док!
За мен това не е оправдание.
Ще трябва да ти разгледаме транзитите, за да видим
на какво се дължи това твое пристрастяване.
Аааа-ма-ха! Я!

« Отговор #565 -: Януари 15, 2010, 10:13:47 pm »
 Момичета мили !

По-добро лекарство за разтоварване на нервата не можах да намеря . Към края на годината така ме беше стегнала капата , а сега съм като новороден .

Я , да ви поразсмея с нещо , което четох тия дни . Момент да го открия в папките .

« Отговор #566 -: Януари 15, 2010, 10:14:21 pm »
брей, този плутон в козирог ко направи с овните, върна ги в първи клас, днес само ме карат да се хващам за главата и то на слънчево затъмнение...

ха, честито и на теб, аз си викам,като цъфна темата от небитието, край заковаха го
Зъболекарчето, сигур ща са похвали я с бракуване , толкова се сватосваха тук онлайн
той пък станал инфантил ,боже много мъка по таз земя, боже :72: :41: :57:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #567 -: Януари 15, 2010, 10:15:15 pm »
Кратък курс по обща култура

В последно време културата на българина става все по-обща. Тенденцията е в следващите
5-10 години тя да изчезне напълно, но дотогава все пак ще се наложи да поназнайваме нещичко,
за да не се изложим, когато попаднем в смесена компания. Особено важно в един светски
разговор е да сте компетентни за най-значимите обществени събития – коя зодия е Преслава,
къде е пил снощи Валери Божинов и кога ще е поредната сватба на Софи Маринова и Дачо,
че се изнервихме вече.

По тези теми всички разговарящи са добре подготвени и лафът върви леко. Но може да се
случи в компанията да има любознателна кандидат-студентка, която иска да се информира
по някакъв проблем, свързан с академичното й бъдеще. Например: колко са планетите в
Слънчевата система, кой е открил Америка, или кой е авторът на “Опълченците на Шипка”.
Подобни въпроси създават жестоко интелектуално напрежение в събеседниците. Те изискват
широки енциклопедични познания, каквито повечето хора нямат. Това е шанс за вас да блеснете,
като пуснете тежката артилерия на своята ерудиция. Достатъчно е да изкажете следните безспорни
тези:

Литература
Иван Вазов е автор на “Под игото”, а Алеко Константинов на “Бай Ганьо” или обратното.
Разликата между двамата е, че Вазов не е убит, а Алеко е убит и е хижа на Витоша.
Шекспир е англичанин, а Паулу Коелю не е. Паулу Коелю определено е по-добър
писател от Шекспир, защото отговаря на много въпроси и казва много житейски истини,
а Шекспир на нищо не отговаря и не ти казва никакви истини.
Хари Потър е магьосник, а Д’Артанян е мускетар и ако съдим по името му е арменец.

Българска история
Българската държава е създадена отдавна. Била е под турско робство и виновен
за това е Ахмед Доган. Като не живеят в България, откъде-накъде ще ми гласуват.
Имало е златен век по времето на цар Симеон, преди да му реституират горите.

Азбуката е написана от Кирил и Методий и се казва кирилица (или май беше методиевица?).
В нея липсват буквите “4” и “6”, което означава, че нашите предци не са можели да напишат
думата “4ере6ка”, бахти загубената азбука.
Ботев и Левски са били революционери, а единият от двамата е бил поет.
В момента са футболни отбори и Ботев за малко щеше да изпадне. Митю вън завинаги!

Световна история
В Египет е имало пирамиди, фараони и балъци за милиони. А в Рим е имало императори – Цезар,
Нерон, Калигула. Те вероятно са слушали чалга, защото днес повечето чалготеки са кръстени на
тяхно име. Колумб е открил Америка, а Джордж Буш-младши почти я закри.

География
Земното кълбо е общо-взето кръгло. Континентите са няколко. Европа, Африка и некви други.
Има и океани и морета, които са пълни предимно с вода. Най-известните морета са Слънчев
бряг и Кушадасъ. Най-големият връх е Еверест, преди възродителния процес се е казвал
Джомолунгма. Париж е столица на.. една от държавите, след малко ще се сетя коя. В Париж
продават страхотни обувки, една приятелка си е взела оттам много сладурски сандалки
само за 120 евро, представяш ли си?

Естествени науки
Човекът е произлязъл от маймуната, а в момента тече обратният процес. По едно време е
имало и динозаври, но те са измрели от скука, защото попфолкът още не е бил открит.
Сред най-важните открития за човечеството са колелото и топлата вода – оттам идва
изразът “ти откри топлата вода”. Сега учените са направили някакъв Голям Адронен
Колайдер, който или ще избухне или няма да избухне, но тия неща принципно не са хубави.
Напоследък се появи глобално затопляне, но въпреки това парното поскъпва.

Икономика
Живеем във времена на световна финансова криза, което означава, че всичко в мола или
ще поскъпне или ще поевтинее. Хората ще загубят или спестяванията си, или работата си,
а някои ще загубят и живота си. Китайците ще стават все по-силни икономически, ще тръгнат
от Илиянци и постепенно ще завладеят целия свят. Оттам идва изразът “номерът на китайката”.
Ще става все по-лошо. И за всичко, както винаги, са виновни евреите.

Космонавтика
Първият космонавт е Юрий Гагарин (или Юрий Галев). Но той всъщност
не е първият, защото преди него в космоса е летяла някаква кучка.
Така е то, кучките винаги се вреждат първи.

Музика
По принцип Моцарт е голям композитор, но Тони Стораро направо кърти мивки.
Егати пауъра. Операта е много хубаво нещо, тя е до паметника на Стамболийски.
Българската попмузика е в небивал възход и разбива всички чартове в MTV. Вярно,
Мадона не е лоша певица, има чат-пат некви хитове, но все пак Графа е спечелил
много повече музикални награди от нея.

Както виждате, общата култура не е нещо непостижимо. Научете наизуст гореизложената
информация и ще бъдете признат за изключителен ерудит в светските среди, за човек
от категорията “бахти колко е умен тоя пич, не е истина просто”.
Успех!

« Отговор #568 -: Януари 15, 2010, 10:15:56 pm »
Момичета мили !

По-добро лекарство за разтоварване на нервата не можах да намеря . Към края на годината така ме беше стегнала капата , а сега съм като новороден .

Я , да ви поразсмея с нещо , което четох тия дни . Момент да го открия в папките .

А какво ти е оправданието за преди края на годината.  :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

abroad

« Отговор #569 -: Януари 15, 2010, 10:16:50 pm »
ЕЕЕЕ, свеж полъх ;D
Ти чакаше затъмнението и директния меркурий ли
Хубава година и на теб :49:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #570 -: Януари 15, 2010, 10:17:55 pm »
Споко, Стреличке, има време и да го бракуваме. Предстои му съвсем скоро юпитерово завръщане на АС, в съвпад с Венерка там.  :P Ама тя Луната му е виновна, как срамежливо се крие в 12 дом заедно с Лилитка.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #571 -: Януари 15, 2010, 10:19:33 pm »
брей, този плутон в козирог ко направи с овните, върна ги в първи клас, днес само ме карат да се хващам за главата и то на слънчево затъмнение...

ха, честито и на теб, аз си викам,като цъфна темата от небитието, край заковаха го
Зъболекарчето, сигур ща са похвали я с бракуване , толкова се сватосваха тук онлайн
той пък станал  ,боже много мъка по таз земя, боже :72: :41: :57:
:19: :93:

« Отговор #572 -: Януари 15, 2010, 10:24:50 pm »
Момичета мили !

А какво ти е оправданието за преди края на годината.  :blink:
Бях стигнал до някакво нулево състояние . Чувствах се изчерпан , а като няма какво да кажеш е по-добре да мълчиш .

« Отговор #573 -: Януари 15, 2010, 10:29:46 pm »
Споко, Стреличке, има време и да го бракуваме. Предстои му съвсем скоро юпитерово завръщане на АС, в съвпад с Венерка там.  :P Ама тя Луната му е виновна, как срамежливо се крие в 12 дом заедно с Лилитка.  ;D
бе ти глей го юпитера ще се изниже за има няма 6 месеца от рибите, кога ще се запознават- опознават и играта свършила, щом юпитера е минал праз луната и е суша,
хвали се ,че разпускал с геймърчетата, че го стегнала капата,ще стяга ами кат не си вземе жена та тя да го стяга :57:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #574 -: Януари 16, 2010, 02:40:15 am »
оооо Доки, дръглив овен такъв, ти се завърна бе чадо  :88: :93:

не та беше срам да изчезнеш за толкова време  :angry:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Asol

• 4140
« Отговор #575 -: Януари 16, 2010, 07:03:37 am »
Привет и от мен. Мерси за краткия курс по обща култура  :93:  Приятно начало на деня - малко култура и

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #576 -: Януари 16, 2010, 09:02:32 am »
Привет и от мен , Докторе :blink:

Добре дошъл за тази година. :wink2:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #577 -: Януари 16, 2010, 11:27:24 am »
жеските хищници  осиновяват малки агънца не ги схрускват :29:

понеже ми е сефтето в тази тема  ще се обърна лично към теб- много ми харесва аватара ти
« Последна редакция: Януари 16, 2010, 11:39:07 am от Kaya »
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #578 -: Януари 16, 2010, 11:27:46 am »
Зъболекарю, привет!  :blink: Най-после се появи поне да кажеш, че си окей, бяхме се притеснили! Първо реших, че те е завъртяла любовта, после пък викам щом не мина да се похвалиш, значи няма да е туй и какво ли не ми хрумна после ... Но Слава Богу - черен гологан не се губи, нали тъй.  ;D
Да си здрав и пълен с енергия през новата година и да срещнеш твоята половинка ти пожелавам от сърце!  :wink2:  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Uran

• 6041
« Отговор #579 -: Януари 16, 2010, 05:43:33 pm »
 Имал си огромна нужда от промяна. :blink: :blink: