Дааам, гледам си сега прогресии и транзити, тр. Юпитер точно днес ми е на Луната в точен съвпад, а ЮЛВ е в точен съвпад е в съвпад с днешното Слънце. Прогресивното ми Слънце, а и дирекционното ми е на 18.52 гр. във Водолей, значи скоро ще има съвпад с Юпитер. Ще докладвам за всичко, което се случва около мен....Отделно че тр.ЮЛВ минава през Парс Фортуната ми тия дни. Значи някакво събитие, което се корени в миналото ще дойде на дневен ред и ще бъде разрешено сполучливо в моя полза. Та, явно във връзка с всички тези транзити напоследък осъзнавам, в живота ми имам свободен избор, както и имам свободата да решавам....Имам си "ангели-хранители" /мъже/ от всички страни, единия ми обеща, да пазя детето, а той ще го гледа - от бременността ми до сега - ни вест ни кост...Другия, от нищо да не се страхувам, че той бил зад мен като врата, само че в момента, в който се облегнах на вратата, паднах....Третия, че ако имам нужда от помощ, ще довтаса...прекалено съм горда за да се моля за помощ...и последния, че винаги когато поискам ще е до мен, а всеки път досега когато го поисквах, него го нямаше, бягаше....Но явно самата мисъл да ми помагат и подкрепят, ми помага.....Да се надявам, че освен във физически план /килограми/ Юпитер ще ми помогне и в друг план....