Здравей Гост

СТАЦИОНАРНИЯ ЮПИТЕР през 2009

• 192 Отговора
  • 25671 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:СТАЦИОНАРНИЯ ЮПИТЕР през 2009
« Отговор #60 -: Август 16, 2009, 06:05:00 pm »
Символични дирекции има ли в астрокома?  :o

да!има!четвърта позиция след прогресивния чарт.заедно с солар и прогресий и натал. :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #61 -: Август 16, 2009, 06:21:06 pm »
ъъъъ я пак?   :-X

*

Asol

• 4140
« Отговор #62 -: Август 16, 2009, 06:37:19 pm »
Символични дирекции има ли в астрокома?  :o

Solar arc  мисля че са , където са в комбинация с радикс и прогресии.  :)

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #63 -: Август 16, 2009, 06:55:17 pm »
Мерси!  :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #64 -: Август 16, 2009, 08:36:13 pm »
Мерси!  :)

аааа,не с мерси само нема да мине!дай малко инфо с примерчета!молим те! :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #65 -: Август 16, 2009, 09:00:17 pm »
Ми, ето ти Юпитер в секстил с Венера в 10 и какво ...да ходя на фризьор става ли ?  :P  ::) Каква ще е "лупата" според теб?

откъде измисли фризьора и 10-ти.
възползвай се от този аспект-на голямото добро,двете планети в секстил.много обнадеждаващо,дано има някоя квадратурка,че да те подкани да направиш нещо ;D :P

*

Skarlet

« Отговор #66 -: Август 16, 2009, 09:05:34 pm »
Алооооуууу,не се праи на дръж ми шапката,ами кажи кво ша става през март 2010,че няма да мога да заспя.  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #67 -: Август 16, 2009, 09:19:13 pm »
Алооооуууу,не се праи на дръж ми шапката,ами кажи кво ша става през март 2010,че няма да мога да заспя.  :P

виж планетите колежке, ти си мислеща и умна и добър астролог!

*

Марая

• 28287
« Отговор #68 -: Август 16, 2009, 11:35:26 pm »

виж планетите колежке, ти си мислеща и умна и добър астролог!

с удоволствие , но в другата тема ,ще го споделя,тук искам да си говорим за стационарния юпитер , а не за друго!нали може :P :-* :-*

« Отговор #69 -: Август 17, 2009, 10:09:58 am »
   Дааам, гледам си сега прогресии и транзити, тр. Юпитер точно днес ми е на Луната в точен съвпад, а ЮЛВ е в точен съвпад е в съвпад с днешното Слънце. Прогресивното ми Слънце, а и дирекционното ми е на 18.52 гр. във Водолей, значи скоро ще има съвпад с Юпитер. Ще докладвам за всичко, което се случва около мен....Отделно че тр.ЮЛВ минава през Парс Фортуната ми тия дни. Значи някакво събитие, което се корени в миналото ще дойде на дневен ред и ще бъде разрешено сполучливо в моя полза. Та, явно във връзка с всички тези транзити напоследък осъзнавам, в живота ми имам свободен избор, както и имам свободата да решавам....Имам си "ангели-хранители" /мъже/ от всички страни, единия ми обеща, да пазя детето, а той ще го гледа - от бременността ми до сега - ни вест ни кост...Другия, от нищо да не се страхувам, че той бил зад мен като врата, само че в момента, в който се облегнах на вратата, паднах....Третия, че ако имам нужда от помощ, ще довтаса...прекалено съм горда за да се моля за помощ...и последния, че винаги когато поискам ще е до мен, а всеки път досега когато го поисквах, него го нямаше, бягаше....Но явно самата мисъл да ми помагат и подкрепят, ми помага.....Да се надявам, че освен във физически план /килограми/ Юпитер ще ми помогне и в друг план....

*

Марая

• 28287
« Отговор #70 -: Август 17, 2009, 02:21:37 pm »
   Дааам, гледам си сега прогресии и транзити, тр. Юпитер точно днес ми е на Луната в точен съвпад, а ЮЛВ е в точен съвпад е в съвпад с днешното Слънце. Прогресивното ми Слънце, а и дирекционното ми е на 18.52 гр. във Водолей, значи скоро ще има съвпад с Юпитер. Ще докладвам за всичко, което се случва около мен....Отделно че тр.ЮЛВ минава през Парс Фортуната ми тия дни. Значи някакво събитие, което се корени в миналото ще дойде на дневен ред и ще бъде разрешено сполучливо в моя полза. Та, явно във връзка с всички тези транзити напоследък осъзнавам, в живота ми имам свободен избор, както и имам свободата да решавам....Имам си "ангели-хранители" /мъже/ от всички страни, единия ми обеща, да пазя детето, а той ще го гледа - от бременността ми до сега - ни вест ни кост...Другия, от нищо да не се страхувам, че той бил зад мен като врата, само че в момента, в който се облегнах на вратата, паднах....Третия, че ако имам нужда от помощ, ще довтаса...прекалено съм горда за да се моля за помощ...и последния, че винаги когато поискам ще е до мен, а всеки път досега когато го поисквах, него го нямаше, бягаше....Но явно самата мисъл да ми помагат и подкрепят, ми помага.....Да се надявам, че освен във физически план /килограми/ Юпитер ще ми помогне и в друг план....

освобождаването е по уран ,не е по юпитер :).аспектите на уран носят точно това!виж си урана къде е!?

« Отговор #71 -: Август 17, 2009, 04:14:53 pm »
    Имах предвид, че при сходящ съвпад на Юпитер към Луна, натрупах килца, рязко и то в доста едър целулит, та той доста време се мандахерца над Луната ми, сега когато е тръгнал в обратен ход, някак си доста бързо взе да изчезва този целулит и килограмите всеки ден играят, не говоря за кантарни килограми, а за да съм точна проверявам със сантиметъра, а при мен всеки сантиметър е кг. Правилно ли съм разбрала..че се отнася за освобождаването от килограмите...?
   А иначе транзитния ми Уран е в Х дом - опозиция на V и Плутон...

*

Марая

• 28287
« Отговор #72 -: Август 18, 2009, 12:00:42 pm »
    Имах предвид, че при сходящ съвпад на Юпитер към Луна, натрупах килца, рязко и то в доста едър целулит, та той доста време се мандахерца над Луната ми, сега когато е тръгнал в обратен ход, някак си доста бързо взе да изчезва този целулит и килограмите всеки ден играят, не говоря за кантарни килограми, а за да съм точна проверявам със сантиметъра, а при мен всеки сантиметър е кг. Правилно ли съм разбрала..че се отнася за освобождаването от килограмите...?

луната трупа килцата ;D,юпи дава разширението.според мен аспект със сатурн ,по-скоро носи отслабването! уран ,на асц дава сериозна промяна във външния вид , дори до неузнаваемост.есцентричноста е по уран.принципно той е свобода.при него няма граници и невъзможни неща.очаквай неочакваното-това е уран. :)

*

mamma_mia

« Отговор #73 -: Август 18, 2009, 12:28:03 pm »

луната трупа килцата ;D,юпи дава разширението.според мен аспект със сатурн ,по-скоро носи отслабването! уран ,на асц дава сериозна промяна във външния вид , дори до неузнаваемост.есцентричноста е по уран.принципно той е свобода.при него няма граници и невъзможни неща.очаквай неочакваното-това е уран. :)
Марая ,кога олекват килцата?
Щом говорите за юпитер и луна,при мен са в квадрат,дава ли пълнеене?

*

Марая

• 28287
« Отговор #74 -: Август 18, 2009, 12:59:37 pm »

Марая ,кога олекват килцата?
Щом говорите за юпитер и луна,при мен са в квадрат,дава ли пълнеене?

нямам наблюдение.не мога да коментирам, ;)

« Отговор #75 -: Август 18, 2009, 05:45:27 pm »
на мен зет8 изписва,че от
9.10 до 13.10.2009г.- юпитер е SR
13.10 до 17.10 е  S-стационарен и на 17 тръгва директно

при мен стационарният Юпитер/6 ще е точен квадрат Луна/3
при дъщеря ми точен съвпад стац.Юпитер/ Марс в 9 дом
при мъж ми точен квадрат стац.Юпитер 3/Слънце 12
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Марая

• 28287
« Отговор #76 -: Септември 27, 2009, 03:17:53 pm »
мълчите си и не казвате как ви се отразява юпитер на 17-ят градус във водолей?някакви наблюдения ,нещо по-същественно и интересно ::)?!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #77 -: Септември 27, 2009, 03:27:40 pm »
Въпросът е кой какво има в 17ия градус на Водолей, някои могат да нямат там нищо.
Е, все в некой дом ще попадне този градус в хороскопа.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #78 -: Септември 27, 2009, 03:37:52 pm »
мълчите си и не казвате как ви се отразява юпитер на 17-ят градус във водолей?някакви наблюдения ,нещо по-същественно и интересно ::)?!

А какво по-точно трябва да очакваме?

Аз сега не съм доволна, защото вчера настинах и сега не съм в перфектна форма.

На мен транзитният Юпитер ми е в квадратура с Венера и Марс.
Тези квадратури не ми се отразяват кой знае колко. Може би покрай квадратурата с Венера поразвързах кесията, като се има предвид, че съм стисната.  ;D Но не съжалявам.  ;) Сега се замислям, че може да е от това, че Юпитер е стационарен. Защото преди като не беше и пак си имаше квадратура с Венера пак си бях както обикновено, щото аз съм се родила стисната.  ;D ;D

Забелязвам, че в последните може би 1-2 седмици съм станала по-привлекателна за хората и някак ме харесват. И нямам предвид мъжкия пол, а по принцип. Обаче и моето отношение е станало някак по-меко. Ще видим колко време ще продължи това. Може би се дължи на някой от другите транзити.

Иначе в моята карта Юпитер е ретрограден в Козирог - типично за серийните убийци, както вече обсъждахме  :P ;D ;D и ми е в 3-ти дом.  ;)
Пък Водолей ми управлява 4-ти дом.

*

Марая

• 28287
« Отговор #79 -: Септември 27, 2009, 03:51:35 pm »
Въпросът е кой какво има в 17ия градус на Водолей, някои могат да нямат там нищо.
Е, все в некой дом ще попадне този градус в хороскопа.  :)

Аз там имам Юпитер ;D
За разлика от всеки друг път, когато Юпитер ми задейства нещо от наталната карта, този път си останах само с големите очаквания и надежди...
цццццццц,е ще постой още месец на този градус,може и да има реалности.а в кой дом е това?