Здравей Гост

СТАЦИОНАРНИЯ ЮПИТЕР през 2009

• 192 Отговора
  • 25628 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:СТАЦИОНАРНИЯ ЮПИТЕР през 2009
« Отговор #120 -: Септември 28, 2009, 12:59:29 pm »
Ей тоз Юпитер, дето рядко му обръщам внимание в картата си ... ама викам айде да видя и аз, като ви слушам за тия хубави неща, дето си говорите. Прави ми тригон към натален Марс, значи и аз да се надявам на хубаво, той ми управлява 5 дом, а Юпитер 1-ви.  :-*

ти виж какво друго има в аспект и къде е ..... ,че може да има и люлка :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #121 -: Септември 28, 2009, 01:12:37 pm »
Е от твоите уста в Божиите уши, нали знаеш.  :) Транзитира ми в трети, опозиция на съвпада ми Слънце/Сатурн в девети.
Точно, когато сте отворили темата ми донесе поредното пътуване, свързано с работа, но доста по-сериозен ангажимент и бих казала интересен дори. Та, пак работа при мен, де.  :P

Сега всичките аспекти специално погледнах - тригон с Марс в 7, упр. на 5-ти, квадрат с Уран в 12, упр. на 3, секстил с Нептун в 1, упр. на 4, тригон с Плутон в 11, упр. на Асц.   
Намира се и един полусекстил с Меркурий, доста точен, който е в 10, а упр. 8.
А bQ /биквинтил ли е?/ с Венера също имам точен, тя е в 8, упр.11 и 7.

Ето това е всичко...ако сега не се случи нещо с негово участие, предполагам, че като влезе в Риби, ще ми донесе това щастие.  :)         
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #122 -: Септември 28, 2009, 01:15:35 pm »
Е от твоите уста в Божиите уши, нали знаеш.  :) Транзитира ми в трети, опозиция на съвпада ми Слънце/Сатурн в девети.
Точно, когато сте отворили темата ми донесе поредното пътуване, свързано с работа, но доста по-сериозен ангажимент и бих казала интересен дори. Та, пак работа при мен, де.  :P

Сега всичките аспекти специално погледнах - тригон с Марс в 7, упр. на 5-ти, квадрат с Уран в 12, упр. на 3, секстил с Нептун в 1, упр. на 4, тригон с Плутон в 11, упр. на Асц.   
Намира се и един полусекстил с Меркурий, доста точен, който е в 10, а упр. 8.
А bQ /биквинтил ли е?/ с Венера също имам точен, тя е в 8, упр.11 и 7.

Ето това е всичко...ако сега не се случи нещо с негово участие, предполагам, че като влезе в Риби, ще ми донесе това щастие.  :)         

аспекта с венера е квинконс....
ми от всичко изброено горе ми се струва ,че ще забременееш и ще родиш с оперативна намеса!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #123 -: Септември 28, 2009, 01:18:37 pm »
Има такива вероятности по засегнатите домове, но знае ли човек. Ще видим. Времето ще покаже.  :)  :-*

*

Марая

• 28287
« Отговор #124 -: Септември 28, 2009, 01:25:02 pm »
юпитер обича разширението ;D

*

mamma_mia

« Отговор #125 -: Септември 28, 2009, 01:31:13 pm »

На корема ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #126 -: Септември 28, 2009, 01:33:45 pm »
 ;D После и на броя на гърлата.  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #127 -: Септември 28, 2009, 01:35:41 pm »
 ;D ;D ;D , абе всичко по много и по-много!

*

Mia21

• 2502
« Отговор #128 -: Септември 28, 2009, 01:39:13 pm »

То едно разширениеее,да дам себе си за пример,къде ми е в 8-ми.Ни чужди пари,ни повече секс,все едно и също...А аз очаквах чудеса от него!!!После нема се разочаровам!!! ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #129 -: Септември 28, 2009, 01:41:01 pm »

То едно разширениеее,да дам себе си за пример,къде ми е в 8-ми.Ни чужди пари,ни повече секс,все едно и също...А аз очаквах чудеса от него!!!После нема се разочаровам!!! ;D ;D ;D

мамка му и прасе!кви аспекти прави това чудо ,че само надежди и празни джобове?! :o ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #130 -: Септември 28, 2009, 01:46:48 pm »
Ни става!Мани го тоя!Дай тежката артилерия в другата тема-по са за свят!Там може да ядем попари,ама поне е забавно,има живот! ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #131 -: Септември 28, 2009, 02:02:50 pm »
Ни става!Мани го тоя!Дай тежката артилерия в другата тема-по са за свят!Там може да ядем попари,ама поне е забавно,има живот! ;D ;D ;D
ми кажи кво му пречи ,че лъже! ;) :)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #132 -: Септември 28, 2009, 02:09:45 pm »
Лъже не ами-фалшиви тревоги,а сега като се и събра с Нептуна,съвсем я докарахме.Хич нема го гледам вече,къде е и за какво се бори-не ме интересува.Ни чужди пари ми трябват,ни "чужд"секс,не искам много-по по-малко-не трябва да сме максималисти...Аз се поуплауших с него като го видях там-в осми дом... ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #133 -: Септември 28, 2009, 02:34:38 pm »
Лъже не ами-фалшиви тревоги,а сега като се и събра с Нептуна,съвсем я докарахме.Хич нема го гледам вече,къде е и за какво се бори-не ме интересува.Ни чужди пари ми трябват,ни "чужд"секс,не искам много-по по-малко-не трябва да сме максималисти...Аз се поуплауших с него като го видях там-в осми дом... ;D ;D ;D

може пък да ти даде възможност за духовно израстване . съвпада с нептун може да донесе възможност за особени окултни способности ,проникване до най-финните нива на съзнанието .може и да черпиш енергия аг другите. ;D ;D ;D-нещо като енепгиен вампиризъм ;D ;D :P

« Отговор #134 -: Септември 28, 2009, 07:54:18 pm »

все гледам да реша чуждите проблеми преди мойте - ше го изтрия с една гумичка този съвпад на луна/нептун
че ми писна все да се жертвам за чужди каузи

И аз имам съвпад на Луната с Нептун, но не се жертвам за чужди каузи. Този урок го научих още като дете, защото тогава бях много добра, ама после се промених. Иначе пак съм си добра.  ;D ;)

при мен и венера е в съвпад с луна/нептун
и какво те промени ?
« Последна редакция: Септември 28, 2009, 08:08:53 pm от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #135 -: Септември 28, 2009, 08:07:06 pm »

а кога ги даде?имаше ли нещо по юпитер?
при мен е съвпад точен до милимунда с пр.к2.имам да взимам и аз при това множко,ама де да видиме.....

едните ги дадох юли миналата година,
тогава имах тригон юпитер 5/юпитер 9, секстил тр.юпитер 5/нептун 3
другите юни тази година, тогава тр. марс и венера, упр. на 8/2 д върху натален юпитер
 и от тогава  нищо , няма никакво движение в посока възвращаемост

юпитер ми управлява слънцето и ЮЛВ в 4 дом
К2 И К8 са в 17гр.39 Скорпи / Телец

*

Марая

• 28287
« Отговор #136 -: Септември 28, 2009, 08:11:31 pm »

а кога ги даде?имаше ли нещо по юпитер?
при мен е съвпад точен до милимунда с пр.к2.имам да взимам и аз при това множко,ама де да видиме.....

едните ги дадох юли миналата година,
тогава имах тригон юпитер 5/юпитер 9, секстил тр.юпитер 5/нептун 3
другите юни тази година, тогава тр. марс и венера, упр. на 8/2 д върху натален юпитер
 и от тогава  нищо , няма никакво движение в посока възвращаемост

юпитер ми управлява слънцето и ЮЛВ в 4 дом
К2 И К8 са в 17гр.39 Скорпи / Телец

разчиташе ли да те почерпят някой лев за услугата ,тези на които ги даде?! ::)

« Отговор #137 -: Септември 28, 2009, 08:15:13 pm »
не, дадох ги на близки хора, кви почерпки, кви 5 лева, приятелско рамо да ударя

*

Марая

• 28287
« Отговор #138 -: Септември 28, 2009, 08:17:22 pm »
не, дадох ги на близки хора, кви почерпки, кви 5 лева, приятелско рамо да ударя

все си мисля,че сега ще има връщане и за твойте и за мойте! :) ;)

*

Nebesna

« Отговор #139 -: Септември 28, 2009, 08:21:32 pm »
На мен тр. Юпитер ми е зациклил на мидпойнта между светилата във 2-ри дом. Тук имам интерсептиран Водолей. А светилата ми управляват 8-ми дом. Голямо парично обръщение пада и ходене по банки. Не за мен лично, а за фондацията. Но като се има предвид, че тя е мое дело, започвам да откривам у себе си неподозирани дабри (2-ри дом). Все съм имала страх, когато боравя с чужди пари, своите съм си ги управлявала без притеснения. (а тези са по проекти от общински и чужди фондове). Вероятно страхът ми е бил продиктуван от квадратурата между Нептун и Слънцето. Обаче сега установих, че се справям доста добре. За мен това е ново поприще - това ми донесе Юпитер във Водолей в съвпад със светилата във втори дом.
« Последна редакция: Септември 28, 2009, 08:27:21 pm от Небесна »