Здравей Гост

СТРАХЪТ

• 140 Отговора
  • 28128 Прегледи
*

veshti4ka

Re:СТРАХЪТ
« Отговор #80 -: Септември 11, 2009, 01:20:11 pm »
абе Хело, ти изобщо прочете ли цитата дето съм го пуснала. тук изобщо не става въпрос за подсъзнание... уффффффффффффффффффффф направо понякога ми идва да ти извия вратленцето да знаеш  ;D ;D ;D ;D ;D

и ако ти е интересно вземи прочети малко Херметична философия и Изумрудените скрижали  :P

в подсъзнанието ми може и да има няколко гарги рошави, ама чак пък чудовища не съм намирала  ;D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #81 -: Септември 11, 2009, 01:54:59 pm »
да, съзрях Хрътките на преградата, легнали да чакат онзи, който ще мине покрай тях.

Оф тия Хрътки са ужасни,срещал съм ги няколко пъти,последния път беше наскоро.Просто не ти разрешават да минеш или да останеш в даденото измерение-щото и това ми се е случвало,стоя си аз и тамън почвам да се адаптирам и хоп изскача гадината.При това аз съм я срещал в единствено число и то в различни форми-тигър,куче,черна мъгла но като животно някакво и винаги се е опитвала и успявала да ме спре,като ме захапе и не ме пуска.Последният път така се изплаших,че веднага се върнах в това измерение-просто туко що се бях озовал там и след няма и 10 сек хоп изскочи,нямах време да реагирам и знаех,че точно тогава не мога се боря с нея.Пък иначе водя всякакви астрални битки.Тия "хрътки" са други бири  ;D -хванат ли те-край.Целта е да не те усетят или хванат.

*

veshti4ka

« Отговор #82 -: Септември 11, 2009, 02:08:18 pm »
ясноооооооооо... щом приемат различни форми, значи те са гадините  :-X  тююююю то пък човек не може да се поразходи из измеренията  >:(  докат ме докопат и съм изфирясала тук и сега - веднага се събуждам... дет са вика един разговор не можеш проведеш като хората  :(

ама докато се научим да се движим по кръгове има да се будим без да сме изследвали навсякъде  ;D ;D ;D   за къв чеп им е да не ни допускат из измеренията, след като е ясно, че съществуват и рано или късно все ще се разбере... ама интересното е че Висшият ми АЗ винаги очаква изненада в гръб като се мотая из други реалности, а не ми е обяснил за кво се оглежда....  ::)

*

veshti4ka

« Отговор #83 -: Септември 11, 2009, 02:57:16 pm »
абе сега се сетих - ШЕФЕ, ти нали си запознат с тази материя  ;)  що не удариш едно рамо плийз  :P

*

aldonea

• *
  • 116
  • Любов, нежност,хармония
« Отговор #84 -: Септември 24, 2009, 09:07:20 am »
 :) Вещичке във всяко измерение различно ли се проявява при теб страхът или еднакво? И как го чувстваш, като какво? ::)
Даже когато много боли, продължавай да вярваш, че има някой който те ОБИЧА!

*

veshti4ka

« Отговор #85 -: Септември 24, 2009, 09:59:24 am »
:) Вещичке във всяко измерение различно ли се проявява при теб страхът или еднакво? И как го чувстваш, като какво? ::)

амиииииииии кака да ти кажа... ей го на откак разбрах откъде иде този несъзнателен страх докато се мотая из измеренията вече не ме е страх  ;D ;D ;D  парадокса на ума  ::) хрътките нищо не могат да ти направят освен да те върнат тук и сега - ми много важно пък  :P те стават страшни ако се моташ из измеренията със физическото си тяло - демек да се телепортираш едва ли не тук и там, обаче още май не сме дорасли за такива пътешествия...

преди да разбера за хрътките, като се разхождах из измеренията винаги нещо в мен беше нащрек. направо имах чувството, че Висшият ми Аз се върти като пумпал и наблюдава навсякъде със ясното съзнание, че някой от някъде ще те погне, а това се отразяваше на астралното ми тяло като една ефимерна тревога и вид страх и нервност... но вече когато страхът е локализиран, по презумпция той просто изчезва щом няма заплаха за физическото тяло  :P

а иначе онзи първия страх и ужас, заради когото направих темата - ми засега го няма /да чукам на дърво/ изчезна откак се защитих с петте елемента - спя си кат гугутка  ;D ;D ;D   

с наближаването на 2012 границите на измеренията, времето и Галактиката се отварят и съвсем естествено в астралното и ефирното ниво на нашата планета да става тюрлю гювеч от всякакви същности - кой гледа сеир, кой се намесва, кой си търси въплъщение и все от сорта - но факта е, че за нетрениран мозък и незнаещ човек са си страшни плашещи дори и да не са с лоши намерения, защото тяхната енергетика ни е чужда и непозната... та такива ми ти истории с плашилата...  ::)

*

aldonea

• *
  • 116
« Отговор #86 -: Септември 24, 2009, 10:24:42 am »
 :) Вещичке случвало ли ти се е , страхът да се прояви като студ в гърдите?  И когато се събудиш остава едно особенно усещане на хладина, и че има наоколо нещо или някой?

*

veshti4ka

« Отговор #87 -: Септември 24, 2009, 10:35:52 am »
не - никога не се е случвало да се прояви като студ, а като ужас вибриращ по всяка клетка...

*

aldonea

• *
  • 116
« Отговор #88 -: Септември 26, 2009, 08:36:00 am »
 :) Вещичке опитвала ли си или някой от форума опитвал ли е да програмира липса на страх преди разходката в измеренията? Струва ми се, че при заспиване, ако не допуснем в съзнанието си възможността нещо или някой да ни стопира, разходката би могла да се състои успешно.
  :) И още нещо се сетих, опитай да приложиш принципа на смаляване. Така вероятността да те забележат намалява.

« Отговор #89 -: Октомври 19, 2009, 10:23:53 am »
   За страхът, дано някой който е изживял нещо подобно да ми помогне. Не на мен лично, а за сина ми се отнася. Нощем често се събужда с викове на ужас, чак моята кръв се смразява...Често не може да се унесе, казва ми че някаква черна сянка го притиска и целия изтръпвал ужасен...Как да го успокоя, четох май по-напред в темата за сукуби и др.такива черни създания...ама понеже аз не ги усещам няма да мога да звуча достоверно...Какво да направя, че този му страх да изчезне, а и не е малък - вече е 14 годишен...Страхувам се че е податлив и на влияния - особено на тъмни сили, защото оста асцедент-десцедент съвпад са Алдебаран-Антарес, а Марс му е на Десцедента, съвпад с Антарес, Слънцето му е Скорпи, Меркурия също а и Плутон в последния градус 29.45 също.

*

Uran

• 6041
« Отговор #90 -: Октомври 19, 2009, 10:40:15 am »
   За страхът, дано някой който е изживял нещо подобно да ми помогне. Не на мен лично, а за сина ми се отнася. Нощем често се събужда с викове на ужас, чак моята кръв се смразява...Често не може да се унесе, казва ми че някаква черна сянка го притиска и целия изтръпвал ужасен...Как да го успокоя, четох май по-напред в темата за сукуби и др.такива черни създания...ама понеже аз не ги усещам няма да мога да звуча достоверно...Какво да направя, че този му страх да изчезне, а и не е малък - вече е 14 годишен...Страхувам се че е податлив и на влияния - особено на тъмни сили, защото оста асцедент-десцедент съвпад са Алдебаран-Антарес, а Марс му е на Десцедента, съвпад с Антарес, Слънцето му е Скорпи, Меркурия също а и Плутон в последния градус 29.45 също.
Дейзи и моята дъщеря спи ужасно неспокойно. Подскача в леглото, като по-малко се смеше с глас насън. Това доста ме притеснява, защото според мен не се събужда отпочинала. Питал съм я какво е сънувала, казва, че не помни. Също като твоя син има точен съвпад на Алдебаран- Антарес с линията на асц-десц. Слънцето и не е в скорпион, но Плутон е на 5* от асц от към 12 дом.

« Отговор #91 -: Октомври 19, 2009, 10:51:19 am »
   Не знам Уран, сигурно има нещо общо. Но при него ужаса е смразяващ. Макар че гледа без никакъв проблем такива хорори, дето аз въобще не мога да понеса...И то не само по време на сън се проявява, но и малко преди да се унесе, в полубудно състояние. Забелязала съм, че когато спи очите му са леко отворени...А иначе и той е доста чувствителен и някой път на сън се бие, смее и коментира...И само моето присъствие до него го успокоява.
А иначе аз като дете спях на запалена лампа от тия старите черно желязо дето светеха червено имаше някакъв знаменосец ли кво вътре вместо жичка, намразила съм ги от тогава. Мъчех се да заспя и гледайки тази червена жичка изпадах в някакъв кошмар, все бягах ли бягах, гонеха ме дракони, незнайни същества...За това обичам да спа в абсолютно тъмна стая.

*

Helo

« Отговор #92 -: Октомври 19, 2009, 10:55:53 am »
   Не знам Уран, сигурно има нещо общо. Но при него ужаса е смразяващ. Макар че гледа без никакъв проблем такива хорори, дето аз въобще не мога да понеса...И то не само по време на сън се проявява, но и малко преди да се унесе, в полубудно състояние. Забелязала съм, че когато спи очите му са леко отворени...А иначе и той е доста чувствителен и някой път на сън се бие, смее и коментира...

Ами тогава да спре да гледа хорари!

А той пие ли кафе, енергийни напитки алкохол, пуши ли? Яде ли много пикантна и странна храна, дето няма нищо общо с естествената?

« Отговор #93 -: Октомври 19, 2009, 11:03:13 am »
 ;D Хело хорари не гледа, но хорори гледа. Но не винаги..Ам кафе пие, пуши си скришно цигарки, по 1-2 дневно и нон-стоп е с някакво газирано до компа паркиран. Но храната е най-обикновена.Но не е това....Има чувствителна енергетика. За разлика от моята - ходих да ми леят восък от чисто любопитство и се оказа че биополето ми е много здраво - на восъка излезох като жена увита във воали - фини и сферични като пашкулче. Та аз тези тъмни сили или привидения или енергетика, не мога да я усетя...

*

Helo

« Отговор #94 -: Октомври 19, 2009, 11:11:12 am »
;D Хело хорари не гледа, но хорори гледа. Но не винаги..Ам кафе пие, пуши си скришно цигарки, по 1-2 дневно и нон-стоп е с някакво газирано до компа паркиран.

Питам, понеже преди време гледах един докемунтален филм за един сомнамбул, но вече възрастен. Насън става и започва да бие приятелката си, родителите си, които живеят с него, веднъж подпалил къщата, а веднъж скочил насън гол през отворения прозорец и избягал в неизвестна посока. Участвал в това предаване, защото той и най-вече неговите близки искат той да се излекува, ако може.
Водиха го при разни специалнисти - при хипнотизатор, в специална клиника за лечение на нарушенията в съня. Накрая един лекар им доказа, че начинът на живот влияе върху това. Водещият на предаването като дете също бил сомнамбул, но после се оправил.

И така, водещият и болният трябвало да променят начина си на живот тотално. Болният трябвало да спре да пуши, а преди това го е правил в големи количества, да спре да гледа страшни филим, което също е правил в големи количества, да спре да пие енергийни и газирани напитки, които е пил в големи количества и т. н. Да не яде късно ... После наистина се оправи.

А водещият трябвало да не спи до късно, като преди сън изпива по едно питие алкохол, да яде късно вечерта пикантни храни, да гледа по много филми и все страшни и въобще, да прави това, което сомнамбулът е правил. Само след няколко дни водещият на предаването започнал да става насън, което не му се е случвало от години.

« Отговор #95 -: Октомври 19, 2009, 11:42:08 am »
   Ааа, за мен това е идеалният вариант, да го сплаша и да спре да пие газирано и да седи до късно пред компютъра...Но веднага ще ме опонира, ама ако не подейства, тогава какво, с тези твои философии -  :-X. По някой път като се караме - кво толкова си се загрижила, нали ще умираме през 2012 година.  :-X

*

aldonea

• *
  • 116
« Отговор #96 -: Октомври 21, 2009, 03:57:46 pm »
  Ааа, за мен това е идеалният вариант, да го сплаша и да спре да пие газирано и да седи до късно пред компютъра...Но веднага ще ме опонира, ама ако не подейства, тогава какво, с тези твои философии -  :-X. По някой път като се караме - кво толкова си се загрижила, нали ще умираме през 2012 година.  :-X
  :)  Определено идеите на Хело, в по-голямата част  са изпробвани от мен и действат. Има смисъл и обяснение. Защото колкото по-малко се товарим с негативни преживявания дори и храната(малко преди сън) и газираните напитки, оказват въздействие в/у сънят.
 А за 2012г не се знае с кой какво ще се случи, та не си заслужава да си осакатява здравето  ;)

*

Миоджералвомбо

« Отговор #97 -: Октомври 31, 2009, 07:42:45 pm »
   Вещица призлиза от вещ,което значи знаещ.
   Има различни трикове,с които можеш да избегнеш неприятните на външен вид  създания.
Ще ти кажа някои прости.Счукаи си чесън със хубав зехтин и го ползваи вечер като подправка,когато няма да се срещаш с чужди хора.Повечето твари стоят далеч от тази субстанция.Ако имаш в къщи огледало срещу външна врата или прозорец,му смени мястото.
   Ако все пак попаднеш наяве или насън на някоя хрътка или друго креатура,направи настоика от див  пелин,които лично ти си скъсала.Ако не познаваш пелина, иди в някое село и питаи хората каде има из покраинините.лесно се намира.Наи добре е да ползваш сух цвета,но ако не си улучила сезона,може и сухи листа,но от горните ,близо до върха на стеблото.Правиш ги на силен чаи,но пиеш като е студен.
  Ако тези методи не помогнат да избегнеш всевъзможни твари,и още изпитваш страхове ,при пътуванията си ,ще ти опиша по силни краини методи и  практики ,от  които даже и дявола го е страх.

*

Helo

« Отговор #98 -: Октомври 31, 2009, 07:51:52 pm »
  Вещица призлиза от вещ,което значи знаещ.
   Има различни трикове,с които можеш да избегнеш неприятните на външен вид  създания.
Ще ти кажа някои прости.Счукаи си чесън със хубав зехтин и го ползваи вечер като подправка,когато няма да се срещаш с чужди хора.Повечето твари стоят далеч от тази субстанция.

;D ;D ;D :P :P :P ;D ;D ;D

Това са го измислили през Средновековието, защото по официални данни тогава хората са се къпели само два пъти в живота си - когато се родят и когато умрат.  ;D И тези, които са управлявали народа - независимо от това дали са били хора или други, те са решили да помагат на хората да не измират като мухи от болестите. Казали им, че чесънът гони злите сили  :P (щото той убива микробите). "Носете гердани от чесън и го яжте, за да се пазите от злите сили" е официалното послание, а неофициалното: " Носете върху себе си гердани от чесън и яжте тази храна, бе смръдливци, че да умират микробите около вас и поне да не хващате толкова болести".  ;D

... но ти все пак кажи кои са тези практити, от които и дявола ще го е страх!
« Последна редакция: Октомври 31, 2009, 07:56:30 pm от Helo »

*

Миоджералвомбо

« Отговор #99 -: Октомври 31, 2009, 09:58:23 pm »
искаш да умреш  от страх ли?по добре се се въздържаи по тази тема от коментар.некомпетентна си.