Вижте сега, за да няма спорове и недоразумения с това кой пуши и не пуши, защо не и защо да, а и колко скъпи цигари, нека си кажа мнението:
Аз не пуша, е пушил съм като тийнейджър, но от тежкарлък както беше модерно и то само.....1 кутия цигари /не какви да е, а London

/ И така и не ги научих, просто нямам нужда от тях. Може би не са ме ядосвали достатъчно или не съм предразположен - не знам точно защо. Винаги съм бил толерантен към пушачите, но не винаги те са били толерантни към мен, а и по принцип към околните. Това е дълга тема и край няма. Проблемът тук е, че пушачите щат не щат ни тровят неволно, особено в заведенията, не без помощта на собствениците и закона, който все още никой не следи и не спазва. Не е нормално в заведение най-хубавите места да са за пушачи и да слагат навсякъде пепелници без да те питат, ами ако не искам да пуша. Не е ли по-добре да дават такива ако хората искат да пушат?
А, че цигарите са наркотик, така е. И не само те - алкохола, кафето, шоколада...., само дето никой не пречи на околните като ги консумира - е, най-много някой нафиркан с 2 бутилки вино да вдигне малко дандания, но това е друга тема.
Кой както иска да го разбира...