Здравей Гост

Пушите ли?

• 331 Отговора
  • 53196 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Пушите ли?
« Отговор #100 -: Август 18, 2009, 05:03:43 pm »
Марая, изглеждаш ми много пристрастна, изтъкваш непрестанно предимствата на един знак пред друг.
Ама както и да е, Мерк ми е в секстил със Сатурн и Уран, освен това е във въздушен знак.В Дева са ми и Луната, и Венера. Освен това никой не знае по-добре от мен какво става в главата ми и дали съм самокритична. Гарантирам ти, че е така.

не съм пристрастена към нито един от знаците.имам си от всички и къде по-малко,къде повече.хороскопа ми е балансиран.провокира ме ,това ,че се изтъкват едни качества ,за сметка на други.
харесвам дискусийте ,в тях се ражда истината.нямам нищо против девата ,там имам мц на 158ГР.43МИН. но не мога да приема ,че скорпиона се интересува само от трупове и мърсотий.най-малкото , само асц.нищо не говори за човека. 8)
интересно е да се разгледа всеки знак ,защото всеки има свойте добри и лоши страни.но ,ако за теб лошото е добро,а доброто е лошо за мен ,това в никакъв случай не означава истина.
това ,че се различавам от теб ,не само не те ощетява , а те обогатява!
астрологията е наука ,която се учи всеки ден и всеки час ,когато се докосваш до нея.критиката-конструктивна ,без излишни емоций е много важно нещо в живота! :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

veshti4ka

« Отговор #101 -: Август 18, 2009, 07:00:50 pm »

ти имаш свободата на избора дали да отидеш в затворено помещение с пушачи или да седнеш на пейка в парка където не седят пушачи нали! това че ти не се възползваш от това право на свобода също си е твой личен избор!

Ми не е така, особено зимата това е неприложимо. Просто почти всички заведения са ад за непушачите и това нарушава правата им. Ти просто нямаш избор. Няма сега да спра да излизам, защото съм непушач, я! И освен това имам много приятели пушачи, ако правя купон или съм на купон с някой от тях, да не ходя, защото пушат ли?
Не разбирам защо толкова се ядосваш заради това, че при пушенето нещата просто са такива, че пушачите трябва да се съобразяват повече, за да може всички да са доволни. Доколкото разбрах, ти се съобразяваш.
Всъщност хубавото е, че каквото и да говорят пушачите, забраните вече навлизат, даже и в България един ден ще започнат да важат.

нервят ме ей такива мрънкала като тебе!!! сега си недоволна от това, утре ще си недоволна от друго и така цял живот.... чудничко си живеете вие девите - направо изумително!!!

не можеш ли просто ДА ПРИЕМЕШ, ЧЕ ХОРАТА СА РАЗЛИЧНИ ОТ ТЕБ И НИКОГА НЯМА ДА СА КАТО ТЕБ - СВЕТЪТ ЗАТОВА Е ШАРЕН!  усещам много силна и дори неприкрита злоба спрямо пушачите у теб - това е гнусно и недопустимо. ТИ НЯМАШ ГРАМ ТОЛЕРАНТНОСТ КЪМ РАЗЛИЧИЯТА И НЕ МОЖЕШ ДА ПРИЕМЕШ РАЗЛИЧНИТЕ! РАЗБЕРИ СВЕТЪТ НЕ МОЖЕ ДА Е ПОДРЕДЕН - ТОВА Е ПРОТИВ СЪЩНОСТТА НА ВСЕЛЕНАТА. АКО НЕ ТИ Е ИЗВЕСТНО НАШАТА ГАЛАКТИКА Е ГАЛАКТИКА НА СВОБОДНАТА ВОЛЯ!!! АКО НЕ ГО ЗНАЕШ - ПРОЧЕТИ МАЛКО КНИЖКИ И СИ ПООБРАЗОВАЙ МЕРКУРИЯ!!!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #102 -: Август 18, 2009, 07:12:41 pm »
абе ,тая дева с виа комбуста ,намери с кой да се заяжда в тоя форум ;D ;D ;D ;D!

това , че се отличавам от теб не само не те ощетява , а те обогатява!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #103 -: Август 18, 2009, 07:13:08 pm »
каква толерантност, кви пет лева, ти вече си позициониран някъде, идва след теб някой
и ти дими право в лицето, без да попита от кумова срама, преча ли не ли,и свободният ми избор е да стана и да си тръгна, щот са ме принудили или да се размрънкам на натрапника
или да изчакам да почне да хапва и да запаля една пура насреща му или лула ,но не мира
ко предлагаш? :) ::)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

veshti4ka

« Отговор #104 -: Август 18, 2009, 07:16:21 pm »
аз само да предупредя - транзитния Марс ми е на 2-3 градуса от стационарния ми рожден Сатурн - ако някой не знае какво означава, това е следното - толерантността ми и задръжките са отишли по дяволите ....  :P ;) 8)

« Отговор #105 -: Август 18, 2009, 07:21:23 pm »
сега ша се плашим ли ;)
газ-спирачки си в момента, марс/сатурн
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

veshti4ka

« Отговор #106 -: Август 18, 2009, 07:23:23 pm »
сега ша се плашим ли ;)
газ-спирачки си в момента, марс/сатурн

стационарен Сатурн никога не е имал спирачки  ;)  стационарния Сатурн се свързва с безвремието  :P  

пък това газ-спирачки си е първичното хоризонтално ниво - не ме търси там изобщо  ;D

аааааааааааа и аз никога не заплашвам - само пояснявам да няма неразбрали  8)

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #107 -: Август 18, 2009, 07:28:26 pm »
На мен пък ми е смешно как Вещичка защитава пушенето със свободния избор (за вредността няма да се повтаряме,то е ясно,че е вредно и че пушачите вредят на околните,както заводите на природата-другите комини ха ха )-за какъв свободен избор говориш Вещичке? Изборът идва от душата,а не от промитият мозък,който прави това което е видял и което му е предложено и спрямо това с което е постоянно обработван-ако си в среда в която постоянно ти предлагат да ядеш кон,овца или мляко-ще се сетиш ли за боза?Не-ще си мислиш,че като избираш едно от 3те имаш право на истински свободен избор,но всъщност нямаш такъв.Тялото няма нужда от тютюн за да съществува,нито душата от това да пуши за да се развива или каквото и да е-това е изкуствено насадено желание.
Всичко е просто един обработен мозък-ако нямаше кой да те залива от тв и околна среда,нямаше и да се сетиш за тютюна-ти като всички останали просто РЕАГИРАТЕ чрез имитация на средата,ама нищо не избирате и сте с лесно податливи съзнания щом определени магнати с евтините им номерца така лесно са ви заробили да им пълните гушките.Кукли на конци от всякъде.И тъй като към него се пристрастява-тютюна,сега се чудите как да оправдаете това пристрастяване .Жалка картинка от всякъде просто  :(

*

Mia21

• 2502
« Отговор #108 -: Август 18, 2009, 07:31:11 pm »
каква толерантност, кви пет лева, ти вече си позициониран някъде, идва след теб някой
и ти дими право в лицето, без да попита от кумова срама, преча ли не ли,и свободният ми избор е да стана и да си тръгна, щот са ме принудили или да се размрънкам на натрапника
или да изчакам да почне да хапва и да запаля една пура насреща му или лула ,но не мира
ко предлагаш? :) ::)

Чак пък да ти дими някой право в лицетооо...Май започнахме и да преувеличаваме.И другия бисер,който прочетох беше за в парковете-моята запалена цигара там пречела на някого.Ееееееее,уляхте се...
А на мен,знаеш ли колко много неща ме дразнят и ми пречат-Нефтозавода,Кроношпан,автомобилните газове,миризмата на пот и пор,когато стоя до някого или се разминавам с него.Боли ме да го кажа,защото съм българка,ама нема такава миризлива нация...Какво да правя?Как да се отърва от това?Кажи ми!Да се затворя някъде,в някоя кислородна камера и да не излизам оттам ли?!
Особено пък лятото,когато всички сме навън,едва ли толкова ви пречи нашето пушене...Хайде сега!

*

Синухе

• 4978
« Отговор #109 -: Август 18, 2009, 07:40:33 pm »

А на мен,знаеш ли колко много неща ме дразнят и ми пречат

Това е тема за пушенето.Като искате направете тема,в която всеки да си казва какво го дразни и не може да изнася !

*

Nebesna

« Отговор #110 -: Август 18, 2009, 07:44:21 pm »
Аз съм пушач, обаче имам доброто желание да се откажа. (Пътят към ада е постлан с добри намерения.) На интелектуално ниво съм убедена, че не е хубав навик. Няма да споря дали са полезни или вредни цитарите. Мога да изтъкна много научни изследвания и в едната и в другата посока. Категорично съм против да се налага зорлен на пушачите да дишат дима. Ние не сме родени с цигара в уста и нямаме нужда от тютюн, за да съществуваме. Обаче ми трябва по-силна мотивация, за да спра лично аз да пуша. Затова приветствам промените в закона.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #111 -: Август 18, 2009, 07:47:35 pm »

А на мен,знаеш ли колко много неща ме дразнят и ми пречат

Това е тема за пушенето.Като искате направете тема,в която всеки да си казва какво го дразни и не може да изнася !

Интересно,защо ние пушачите успяваме да си затворим очите за някои неща,а вие не можете?Просто направих паралел между моите дразнители и вашите.Те и на мен тези,не ми действат с по-малка сила,отколкото на вас цигарите.

« Отговор #112 -: Август 18, 2009, 07:48:19 pm »
Аз пък намирам голям недостатък, че съм непушач, защото иначе, всяка цигара щеше да ми намалява работното време със 7 минути и понастоящем не мога да извадя цигара в заведение да започна да се овъртам и някой мъж да ме попита закачливо - да ви предложа ли огънче?
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #113 -: Август 18, 2009, 07:50:31 pm »
Мия,просто пишем по темата.За мен пушенето не е най-дразнещото нещо и аз мога да хукна да кажа какво не ми харесва,но ще се отклоня от темата.

Аз пък намирам голям недостатък, че съм непушач, защото иначе, всяка цигара щеше да ми намалява работното време със 7 минути и понастоящем не мога да извадя цигара в заведение да започна да се овъртам и някой мъж да ме попита закачливо - да ви предложа ли огънче?

Аурорче ами така има възможност да отблъснеш някой хубав джентълмен непушач !  ;D :P Ха ха Така че не се кахъри особено  ;)

*

Skarlet

« Отговор #114 -: Август 18, 2009, 07:51:53 pm »
Аз пък обичам недостатъците си и ще пуша,независимо от всичко и всички-Уран в 10 дом.   ;D Нищо човешко не ми е чуждо.  ;)

*

veshti4ka

« Отговор #115 -: Август 18, 2009, 07:52:20 pm »
Синухе, аз имам свободният избор да избера дали да пуша или не!!! аз съм избрала да пуша и точка по въпроса!!! не намесвай душата ми, защото тя си получава нейното, а тялото ми си получава неговото!!! когато съм пропушила за сефте може и да е било от чиста гъзария, но сегашният ми избор е личен и осъзнат. не ми влияят реклами и тинтири-минтири, защото не гледам тв, не чета вестници и не слушам радио. мозъка ми си го промивам единствено аз и аз решавам какво да влезе или излезе от него /както и от други места  :P /... затова не ми навирай в лицето в каква среда живея, защото в тая среда се прави абсолютно всичко, което аз не правя - и това отново е личният ми избор, а не избора на средата ми!!!

ама прословутото девишко правене от мухата слон е всеизвестно, но хич не ме касае - кучетата си лаят, но керванът си върви! колкото и да оплювате пушачите, аз пък оплювам мрънкалата  :P :P :P

като решите да оправяте света, започнете от по-нормални неща като изхвърлянето на боклука на определените за това места, опазването на дърветата в градовете, а не изсичането им заради строежи и все такива "тривиални" неща и когато се оправите с "малките" проблеми, чак тогава вземете да оправяте световната пристрастеност към цигарите!!!

но според е по-правилно да се заемете с подрастващото поколение и наркотиците и алкохола, а не с дъртите парчета и цигарите  8)

« Отговор #116 -: Август 18, 2009, 07:54:32 pm »
Мия,просто пишем по темата.За мен пушенето не е най-дразнещото нещо и аз мога да хукна да кажа какво не ми харесва,но ще се отклоня от темата.

Аурорче ами така има възможност да отблъснеш някой хубав джентълмен непушач !  ;D :P Ха ха Така че не се кахъри особено  ;)

Някой трябва да им подскаже поне да предлагат вода  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
« Отговор #117 -: Август 18, 2009, 07:56:06 pm »
Аз също съм от комините. Спирала съм ги веднъж за 6-7 месеца и после пак ги започнах /да ме пита някой защо/. За мен това е тъп и абсурден навик, тотално ненужен никому. При все това ми доставя удоволствие и там, естествено, е най-големият проблем. Все пак съм с твърдото намерение да ги спра и съдейки по интуицията ми тоя ден няма да е далече. Дори вече съм изработила стратегия за разкарването им. В този ред на мисли от край време напълно подкрепям непушачите и се старая да се съобразявам с тях. Одобрявам и закона за непушене на обществени места. Тя свободата е хубаво нещо, ама до тогава докато не пречи на някой друг.

Иначе тези дни забелязвам някаква дива агресия наоколо. Нямам предвид във форума, а изобщо. Всеки хванал някой за рогата и не иска да чуе какво казва другия. Онзи ден едва отървах двама да не се сбият /размина се само със сдъвкване и изплюване/  ;D. Вчера гледам тука полиция - пак некво сдъвкване. Днес се опитаха да ме качат мен на рогите за тотална безумица  ;D. И си влизам мирно и тихо тука да почета на спокойствие положителни емоции в свободен дух и какво да видя - всеки яде някой  ???. Квадрата Марс-Уран ли що ли  :D
It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.

*

Skarlet

« Отговор #118 -: Август 18, 2009, 08:02:15 pm »
Иначе тези дни забелязвам някаква дива агресия наоколо. Нямам предвид във форума, а изобщо. Всеки хванал някой за рогата и не иска да чуе какво казва другия. Онзи ден едва отървах двама да не се сбият /размина се само със сдъвкване и изплюване/  ;D. Вчера гледам тука полиция - пак некво сдъвкване. Днес се опитаха да ме качат мен на рогите за тотална безумица  ;D. И си влизам мирно и тихо тука да почета на спокойствие положителни емоции в свободен дух и какво да видя - всеки яде някой  ???. Квадрата Марс-Уран ли що ли  :D

Тази агресия тепърва ще расте още,за съжаление.Наистина земляните се нуждаем от нещо покъртително,за да се сплотим и да спрем да бъдем агресивни и всички останали простотии,на които сме свидетели всички.И животът ще ни го поднесе съвсем скоро,докато продължава всичко по този начин.  :'(

*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
« Отговор #119 -: Август 18, 2009, 08:06:55 pm »
Небесна, аз нямам такъв съвпад, но при все това не ме лови - просто отбелязвам и не му се кефя.

Скарлет, за съжаление, се опасявам, че си права. Народа изперква. От пушене ли е  ;D, от ядене ли е, от начин на живот и отношение към света и себе си ли е незнам ама е тъжно и това е то.
It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.