Здравей Гост

Пушите ли?

• 331 Отговора
  • 53225 Прегледи
*

Mia21

• 2502
Re:Пушите ли?
« Отговор #80 -: Август 18, 2009, 11:19:36 am »
Миа, ще ме извиняваш, ама последното са си точно оправдания на хора, които не искат да се вземат в ръце. Иначе нека си пушат, ама кво отричат, че може и да не е вредно?

Абсолютно си права,за съжаление!Ако ме питаш,дали когато имам дете ще му разреша да пуши,тогава ще чуеш истината за цигарите.Ще настръхна веднага! ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #81 -: Август 18, 2009, 11:20:47 am »
От това,къде пушачите пушат до непушачите,може и на вторите да са същите. :P ;D.

Ето, че вече почна да злобееш. А после си защитаваш правото да пушиш на обществени места.  ;)

Чак пък да злобея...Ако злобея толкова-ще ги откажа от раз. ;D

*

veshti4ka

« Отговор #82 -: Август 18, 2009, 01:33:44 pm »
Асц Дева сме винаги прави ;D Макар и досадни :) Ама вземете ни слушайте, че сме много полезни :)
Аз съм далеч от това да имам деца, ама си мисля, че човек най-добре осъзнава собствените си недостатъци и пороци, като ги види същите в децата си - всичко му се връща, тъпкано при това.

обикновено почти никога не сте прави и постоянно търсите кусури у другите без изобщо да помислите за собствените си кусури!  ако си си прочела последните няколко поста е редно да видиш, че звучат злобно и негативно! вие мрънкате само когато искате да стане на вашето и обичате да го постигате с мрънкане... е сори ама девите хич не вървят пред мен и ако на някой му прави впечатление това което казваш, аз пък ще си я преместя в другия крачол  :P :P :P

а случайно драга ми дево, да ти е известно, че смъртните случаи при пушачи от рак на белите дробове са само 2% , но това са скрити медицински факти, които не се оповестяват публично!!!  да ти е известно, че един готвач на барбекю, който виси 1 час над барбекюто - това което вдишва се равнява на 100 000 изпушени цигари !?!? или такива статистики си ги пускаш край ушите щото не са ти угодни  ;)  а случайно да си забелязала, че въздухът който дишаш се вижда вече от мръсотията !?!?!

или просто защото правителството е решило, че нещо е вредно и се опитва да вкара послушните овчици в кюпа и да им диктува какво да правят и вие слушкате. е сори обаче аз не живея в МАТРИЦАТА! много отдавна избягах оттам и нямам намерение да се връщам! що не се огледате и да видите, че контролират живота ви на всички нива! че с опитите да прекратят едната зависимост ви вкарват в друга!?! знаете ли какво има в лекарствата които пиете и в храните които ядете?!?!  ама кво ли се опитвам да ви отварям очите... то ако искате ще разберете за кво иде реч!!!

и още нещо Покахонтас, като си толкова отворена дева я ми кажи ти какви лекарства пиеш и колко пъти в годината те хваща я настинка, я нещо друго?

щото аз не боледувам и хапове не пия, нищо че пуша... дори и не кашлям - само когато сменя въздуха като отида на различно място от къщи започва да ми дращи гърлото щото смога не ми понася... иначе и водка пиех до преди няколко месеца и то много, и месо ядах... и пак бях здрава....

така че се замисли, моето момиче, преди да започнеш да нагрубяваш хората които мислят различно от теб!!!

в предните си постове изрично написах че СВОБОДАТА НА МИСЛЕНЕТО, ПРАВЕНЕТО И СЛОВОТО Е ИЗКОННА КАТО ВЪЗДУХА, КОЙТО ДИШАМЕ!!! И НЕ БИХ ПОЗВОЛИЛА НА НИКОГО ДА МИ ОТНЕМЕ ТАЗИ СВОБОДА!!!
« Последна редакция: Август 18, 2009, 01:52:50 pm от Вещичка »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #83 -: Август 18, 2009, 01:43:33 pm »
адаш :),дай по-спокойно,що си тровиш деня?направили ми мойте нещица ,че идваммммм ;D,няма отърване!

п.п. в един от последните броеве,четох ,че американски учени са отрили ,че пушенето в определени граници е полезно!
за мен отровата е в дозата!-стара мъдрост!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #84 -: Август 18, 2009, 01:45:06 pm »
И аз пуша  ;D
Най-много се дразня, когато ме вразумяват чрез начукване на канчето, заплашително размахване на пръст и подобни методи. В такива случаи реагирам по телешки, по-точно не реагирам и се пускам още по-силно по инерцията.
Иначе искам да спра да пуша и някой ден ще го направя, но не сега. Харесва ми пушенето и това е.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Helo

« Отговор #85 -: Август 18, 2009, 01:45:53 pm »
На лудите в психиатриите им давали да пушат, за да се успокояват. Вещичке, карай го по спокойно. Никой не иска да ти ограничава свободата. Просто ти казват, че нямаш волята да спреш да пушиш.  ;D ;D ;D

*

Helo

« Отговор #86 -: Август 18, 2009, 01:47:24 pm »

Иначе искам да спра да пуша и някой ден ще го направя, но не сега. Харесва ми пушенето и това е.

И аз тъй от години си повтарям, че ще намаля сладкото и че даже можа да го спра.  ;) ;D

Ама днес ми се яде шоколад.

*

veshti4ka

« Отговор #87 -: Август 18, 2009, 01:49:41 pm »
адаш :),дай по-спокойно,що си тровиш деня?направили ми мойте нещица ,че идваммммм ;D,няма отърване!

п.п. в един от последните броеве,четох ,че американски учени са отрили ,че пушенето в определени граници е полезно!

адаш почти всичко е готово  ;D  само за едното нещо чакам един гюрлюк от 10ина дни да го доставят и си на шест вече  :P

Хело, да ти е идвало случайно на ума, че НЕ ИСКАМ ДА СПРА ДА ПУША ?!?!?!

*

veshti4ka

« Отговор #88 -: Август 18, 2009, 01:50:57 pm »

Асц Дева сме винаги прави

:P :P :P :P

дали е Ас или Слънце там е все тая - мрънкате до безобразие  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #89 -: Август 18, 2009, 01:57:36 pm »

за девите , майка ми , дъщеря ми/голямата/ , не знам защо винаги се съгласяват с мен.дали защото на мц имам дева и плутон в съвпад с уран незнам , но винаги се съгласяват ,разбира се след /дълбок анализ/ ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #90 -: Август 18, 2009, 01:59:00 pm »

адаш почти всичко е готово  ;D  само за едното нещо чакам един гюрлюк от 10ина дни да го доставят и си на шест вече  :P

ура!много блягодаряяяя!

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #91 -: Август 18, 2009, 02:08:22 pm »

за девите , майка ми , дъщеря ми/голямата/ , не знам защо винаги се съгласяват с мен.дали защото на мц имам дева и плутон в съвпад с уран незнам , но винаги се съгласяват ,разбира се след /дълбок анализ/ ;D

Ти явно имаш богат опит с Деви и си намерила пътечката към тях.

На мен пък са ми много интересни, понеже не падат по гръб никога /говоря за Асц Дева/, в смисъл никога не си признават грешките на глас. Каквото и да направят, така се извъртат нещата, че пак те са прави. А принципно няма нищо лошо човек да греши понякога или по-точно да не постъпва по най-подходящия начин. Как иначе ще усвояваме уроци? Репликата "Аз съм винаги прав", дето е в болд и червено, направо си е запазена марка  ;D
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Марая

• 28287
« Отговор #92 -: Август 18, 2009, 02:13:04 pm »

Ти явно имаш богат опит с Деви и си намерила пътечката към тях.

На мен пък са ми много интересни, понеже не падат по гръб никога /говоря за Асц Дева/, в смисъл никога не си признават грешките на глас. Каквото и да направят, така се извъртат нещата, че пак те са прави. А принципно няма нищо лошо човек да греши понякога или по-точно да не постъпва по най-подходящия начин. Как иначе ще усвояваме уроци? Репликата "Аз съм винаги прав", дето е в болд и червено, направо си е запазена марка  ;D

оная малката ;D/дъщеря ми/ , има изключително силно присъствие в девата!на всичкото отгоре има по натал луна/слънце-квадрат ;D ;D ;D,нямам думи!
пътечка има към всеки, девата е безспорен анализатор , но по скорпиона търся  задълбоченото мислене!

*

veshti4ka

« Отговор #93 -: Август 18, 2009, 02:19:38 pm »
Но не без причина, понеже много мислим :)
маце, имам съвпад на Юпитер с Меркурий и двете в съвпад с Асцедента - смяташ ли, че мисленето ми куца  ;)

Вещичка, явно за теб пушенето е незаменимо удоволствие. Повечето тук не те разбираме

това, че не ме разбирате не означава да нападате бре! ама че логика извади хахахаааааааааааааааааааа

също сме прави, даже повече ;D
бях сигурна, че няма да паднеш по гръб  ;D ;D ;D

А аз си признавам грешките. И то на глас. Ама само когато наистина съм сбъркала.
Асц Дева е най-критичен към себе си, повярвайте. Пък и в комбинация с Везни като мен, има една вечна несигурност и търсене на истината. Няма по-строг съдник от за нас от нас самите.
едва ли си ги признаваш ама нейсе  :P  мънинкото диване е със Слънце в дева и по-голяма проклетия от нея няма  ;D ;D ;D  тъй, че познавам девишкия характер от първа ръка - не ми пробутвай ментета  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #94 -: Август 18, 2009, 03:12:02 pm »

[/quote]
Но не без причина, понеже много мислим :)
Вещичка, явно за теб пушенето е незаменимо удоволствие. Повечето тук не те разбираме, дори пушачите казват, че пушенето просто замества другите удоволствия. Като толкова ти харесва, пуши си, ама тия, които не го харесваме, също сме прави, даже повече ;D
А аз си признавам грешките. И то на глас. Ама само когато наистина съм сбъркала.
Асц Дева е най-критичен към себе си, повярвайте. Пък и в комбинация с Везни като мен, има една вечна несигурност и търсене на истината. Няма по-строг съдник от за нас от нас самите.
[/quote]

това ,че много мислите ,няма гаранция ,че правилно мислите ;D! виж нямаш ли силни аспекти м/у мерка и сатурн ,нямаш ли силено присъствие м земен знак,не ми разправяй ,колко си критична първо към себе си.да това ,беше най-точната дума ,девата е по-скоро критична ,отколкото аналитична.пак повтарям анализите ги търси при тежките планети в аспект с меркурий.
погледни мерка в козирог ,ВИЖ КОЛКО Е ПОСЛЕДОВАТЕЛЕН в мисленето ,колко е прагматичен и точен ,целеустремен.Е ТУК МОГА ДА КАЖА ,ЧЕ ТОЙ Е ПЕРФЕКТЕН АНАЛИЗАТОР. :)

« Отговор #95 -: Август 18, 2009, 04:25:28 pm »

в предните си постове изрично написах че СВОБОДАТА НА МИСЛЕНЕТО, ПРАВЕНЕТО И СЛОВОТО Е ИЗКОННА КАТО ВЪЗДУХА, КОЙТО ДИШАМЕ!!! И НЕ БИХ ПОЗВОЛИЛА НА НИКОГО ДА МИ ОТНЕМЕ ТАЗИ СВОБОДА!!!

така е, всеки е свободен да прави каквото душа му сака, аз рипям, че пушачите ми отнемат това право да дишам чист въздух, когато сме заедно в затворено помещение, независимо по какъв повод,защото на тях не им пука, пък аз да съм толерантна...
дори и в парка седнали сме на пейка, около нас деца в колички или цъкат и дойде някой седне до нас и задими,направиш му забележка, са обижда,
че кат ми изкара демоните на паша,да се пуши около малки дечица съм най-люта, после асма добило, много боледувало, ми колко му е дробчето...то не може да си каже,че му пречи, че му люти на очичките, само ги търка...
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

veshti4ka

« Отговор #96 -: Август 18, 2009, 04:34:39 pm »

така е, всеки е свободен да прави каквото душа му сака, аз рипям, че пушачите ми отнемат това право да дишам чист въздух, когато сме заедно в затворено помещение, независимо по какъв повод,защото на тях не им пука, пък аз да съм толерантна...
дори и в парка седнали сме на пейка, около нас деца в колички или цъкат и дойде някой седне до нас и задими,направиш му забележка, са обижда,
че кат ми изкара демоните на паша,да се пуши около малки дечица съм най-люта, после асма добило, много боледувало, ми колко му е дробчето...то не може да си каже,че му пречи, че му люти на очичките, само ги търка...

ти имаш свободата на избора дали да отидеш в затворено помещение с пушачи или да седнеш на пейка в парка където не седят пушачи нали! това че ти не се възползваш от това право на свобода също си е твой личен избор!

но ми писна да слушам простотии по адрес на пушачите вече!  ами ако седна ви обиждам на мръсни, гадни, долни и тъпи непушачи - вие как бихте се почувствали? но аз уважавам правото ви на избор и затова защитавам само собственото си мнение!

май думата толерантност хич не е на мода в днешно време  ???

*

Марая

• 28287
« Отговор #97 -: Август 18, 2009, 04:37:06 pm »

да беше само цигарения дим , иди дойди , ама пусто не е само той! парниковите газове са в основата на всичко.асмата е болест провокирана от алергий.къде е чистия въздух в парковете?ми няма го! >:( околната среда реве!
що се произвежда никотина ,питам аз ,като е толкова вреден?! ;)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #98 -: Август 18, 2009, 04:52:12 pm »
Такааааа!
Новината е, че от 1 юни 2010 г. се въвежда тотална забрана на тютюнопушенето на обществени места и на работното място. Навсякъде -  в заведения, в службата, може само в къщи и на открито. Справка - Закона за здравето.

Когато въведоха определени места за пушене в службата ми, намалих цигарите, но после се усетих, че започвам да наваксвам в извън работно време, което не е хубаво. Цигарите се спират от раз. И най-важното трябва да има силна мотивация. Обаче и външните стимули вършат работа. Например на мен не ми се пуши след секс, след приятна разходка на чист въздух, а след активно спортуване цигарите не са ми приятни. Сега, като въведат тоталната забрана, май ще трябва да наваксвам с позитивни външни стимули, щото вътрешната мотивация нещо ми куца.

Да, така и трябваше.  :) Аз много се радвам за взетото решение, че предния път се ослушваха и се чудиха как да не го приемат.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #99 -: Август 18, 2009, 04:55:09 pm »
 ;D ;D ;D
Това се превърна в тема за мрънкане. Отворете, моля, една такава тема, който е омерзен от нещо да си каже, да се пооплаче. Другите да го гълчат, да го тешат - според мъката.
Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis