Асц Дева сме винаги прави
Макар и досадни
Ама вземете ни слушайте, че сме много полезни 
Аз съм далеч от това да имам деца, ама си мисля, че човек най-добре осъзнава собствените си недостатъци и пороци, като ги види същите в децата си - всичко му се връща, тъпкано при това.
обикновено почти никога не сте прави и постоянно търсите кусури у другите без изобщо да помислите за собствените си кусури! ако си си прочела последните няколко поста е редно да видиш, че звучат злобно и негативно! вие мрънкате само когато искате да стане на вашето и обичате да го постигате с мрънкане... е сори ама девите хич не вървят пред мен и ако на някой му прави впечатление това което казваш, аз пък ще си я преместя в другия крачол
а случайно драга ми дево, да ти е известно, че
смъртните случаи при пушачи от рак на белите дробове са само 2% , но това са скрити медицински факти, които не се оповестяват публично!!! да ти е известно, че един готвач на барбекю, който виси
1 час над барбекюто - това което вдишва се равнява на 100 000 изпушени цигари !?!? или такива статистики си ги пускаш край ушите щото не са ти угодни

а случайно да си забелязала, че
въздухът който дишаш се вижда вече от мръсотията !?!?!
или просто защото правителството е решило, че нещо е вредно и се опитва да вкара послушните овчици в кюпа и да им диктува какво да правят и вие слушкате. е сори обаче
аз не живея в МАТРИЦАТА! много отдавна избягах оттам и нямам намерение да се връщам! що не се огледате и да видите, че контролират живота ви на всички нива! че с опитите да прекратят едната зависимост ви вкарват в друга!?! знаете ли какво има в лекарствата които пиете и в храните които ядете?!?! ама кво ли се опитвам да ви отварям очите... то ако искате ще разберете за кво иде реч!!!
и още нещо Покахонтас, като си толкова отворена дева я ми кажи ти какви лекарства пиеш и колко пъти в годината те хваща я настинка, я нещо друго?
щото аз не боледувам и хапове не пия, нищо че пуша... дори и не кашлям - само когато сменя въздуха като отида на различно място от къщи започва да ми дращи гърлото щото смога не ми понася... иначе и водка пиех до преди няколко месеца и то много, и месо ядах... и пак бях здрава....
така че се замисли, моето момиче, преди да започнеш да нагрубяваш хората които мислят различно от теб!!!
в предните си постове изрично написах че СВОБОДАТА НА МИСЛЕНЕТО, ПРАВЕНЕТО И СЛОВОТО Е ИЗКОННА КАТО ВЪЗДУХА, КОЙТО ДИШАМЕ!!! И НЕ БИХ ПОЗВОЛИЛА НА НИКОГО ДА МИ ОТНЕМЕ ТАЗИ СВОБОДА!!!