Синухе, аз имам свободният избор да избера дали да пуша или не!!! аз съм избрала да пуша и точка по въпроса!!! не намесвай душата ми, защото тя си получава нейното, а тялото ми си получава неговото!!! когато съм пропушила за сефте може и да е било от чиста гъзария, но сегашният ми избор е личен и осъзнат. не ми влияят реклами и тинтири-минтири, защото не гледам тв, не чета вестници и не слушам радио. мозъка ми си го промивам единствено аз и аз решавам какво да влезе или излезе от него /както и от други места

/... затова не ми навирай в лицето в каква среда живея, защото в тая среда се прави абсолютно всичко, което аз не правя - и това отново е личният ми избор, а не избора на средата ми!!!
ама прословутото девишко правене от мухата слон е всеизвестно, но хич не ме касае - кучетата си лаят, но керванът си върви! колкото и да оплювате пушачите, аз пък оплювам мрънкалата

като решите да оправяте света, започнете от по-нормални неща като изхвърлянето на боклука на определените за това места, опазването на дърветата в градовете, а не изсичането им заради строежи и все такива "тривиални" неща и когато се оправите с "малките" проблеми, чак тогава вземете да оправяте световната пристрастеност към цигарите!!!
но според е по-правилно да се заемете с подрастващото поколение и наркотиците и алкохола, а не с дъртите парчета и цигарите