Здравей Гост

Пушите ли?

• 331 Отговора
  • 53118 Прегледи
*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re:Пушите ли?
« Отговор #40 -: Август 17, 2009, 01:57:42 pm »
Не говорим само за миризми-иначе щяхме да си направим тема любими и отблъскващи аромати!  ;D

А за вредността по-скоро...

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #41 -: Август 17, 2009, 01:59:20 pm »
Никога не съм опитвала даже..Щото може да ми хареса,а трудно се отказвам от веднъж харесали ми нещица. ;D
Все пак имам опозиция Марс-Нептун и гледам да се пазя от пороци и пристрастяваници... ;D ;D

*

veshti4ka

« Отговор #42 -: Август 17, 2009, 02:02:25 pm »

на мен не ми вреди - само ми смърди  :P 

моето тяло не е създадено за болести, а за удоволствия, а цигарите са ми удоволствие!!! хубо че не са пропих, че с тоя Нептун на мс ми е спукана работата  ;D ;D ;D

*

Синухе

• 4978
« Отговор #43 -: Август 17, 2009, 02:03:42 pm »
Сега и ако на самовнушение успееш да докараш цигарения дим безвреден за околните,ще ти вземем патента и ще го продадем за милиони!  :P :P :P

*

veshti4ka

« Отговор #44 -: Август 17, 2009, 02:04:50 pm »
те ти на козел  :P  - само пари са ти в главата  ;D ;D ;D

« Отговор #45 -: Август 17, 2009, 02:06:55 pm »
Ти на пиенето ката вечер как му викаш ?  ;D
Аперитивче ?
Щото на мен ми се чини битов алкохолизъм.
Я си признай , че си алкохолно петно  :P ;D

*

Синухе

• 4978
« Отговор #46 -: Август 17, 2009, 02:07:30 pm »
те ти на козел  :P  - само пари са ти в главата  ;D ;D ;D

Ако обичаш не ме сравнявай с Хелото-Телците са по парите,Козирозите оправят света хахаха  :P Разбира се тъй като оправянето на света също е работа-и тя трябва да бъде заплатена,при това подобаващо  ;D ;D ;D

*

mamma_mia

« Отговор #47 -: Август 17, 2009, 02:12:11 pm »
И аз пуша 8)
Само ,че навън ,а вкъщи на абсорбатора над готварската печка ;D
Заради детето....да не одимявам къщата.
Е,като легне вечер да спи,си паля спокойно в кухнята на отворен прозорец.
Иначе гледам да е проветрено и чист въздуха заради него.
Дори като го извеждам на разходка не запалвам,защото съм постоянно нащрек за него и не мога да се "отдам" спокойно на това удоволствие :D
Но това е,а аз като,че ли и не искам да ги спра :'(
Все споменавате близнаци.....аз имам сатурн в близнаци, и три лични планети в телец(за мен тази зодия е склонна към пристрастяване) .

*

Helo

« Отговор #48 -: Август 17, 2009, 02:13:51 pm »
Сега и ако на самовнушение успееш да докараш цигарения дим безвреден за околните,ще ти вземем патента и ще го продадем за милиони!  :P :P :P

Ъ ъъъъъъ  Мисля, че патентът вече е продаден. Има книги за това как да отслабнем, да станем по-красиви, да забогатеем, да се откажем от вредни навици само със самовнушение - със силата на мисълта. Такива книги вече са написани. Патент няма. Всъщност, всеки може да напише книги по тези въпроси. Но не знам дали печалбата от тях е голяма. Мисля, че книгите за личностно развитие добре се продават. Особено в чужбина. Вие как мислите?   ;D

*

veshti4ka

« Отговор #49 -: Август 17, 2009, 02:15:39 pm »
Док, откак отказах месото пия само бира и много рядко мента. твърд алкохол не ми понася вече ако искаш да знаш  :P :P :P :P :P

Синухе, туй с оправянето на света ми звучи някак... хахахаааааааааааааа... абе нещо думата "оправям" си е с много значения... таааааааааааа, как ша оправиш света викаш?  ;) ;D ;D ;D ;D

« Отговор #50 -: Август 17, 2009, 02:16:46 pm »
Не говорим само за миризми-иначе щяхме да си направим тема любими и отблъскващи аромати!  ;D

И за кислорода, най-общо казано   :)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #51 -: Август 17, 2009, 04:50:22 pm »
Сега и ако на самовнушение успееш да докараш цигарения дим безвреден за околните,ще ти вземем патента и ще го продадем за милиони!  :P :P :P

Ъ ъъъъъъ  Мисля, че патентът вече е продаден. Има книги за това как да отслабнем, да станем по-красиви, да забогатеем, да се откажем от вредни навици само със самовнушение - със силата на мисълта. Такива книги вече са написани. Патент няма. Всъщност, всеки може да напише книги по тези въпроси. Но не знам дали печалбата от тях е голяма. Мисля, че книгите за личностно развитие добре се продават. Особено в чужбина. Вие как мислите?   ;D

Хело,аз нямах предвид отказване от навика,а как се постига чрез самовнушение обезвреждането на дима,щото Вещичка за всяко нещо си има следното решение-или самовнушение,или въображение,а в случая нещо не вървят.Щото тя може да си вярва,че цигарите и дима не и вредят,но едва ли другите вярват до такава степен ,че да стане чудото дима да се обезврежда ха ха

« Отговор #52 -: Август 17, 2009, 05:43:16 pm »
Интересно е, че той има стелиум в Дева, ама пак си пуши и още не ги е отказал, макар че преди да скъсаме, беше решил заради мен да ги спре :) Ама вече няма такъв стимул ;D

Добре де, как се целуваше с този човек?  ???

« Отговор #53 -: Август 17, 2009, 05:47:49 pm »
има дъвки , а отделно аз например си нося в чантата четка и паста за зъби. Вонящ дъх е неуважение към партньора .

*

sunrain

• 6710
« Отговор #54 -: Август 17, 2009, 05:50:05 pm »
Аз също съм твърдо за забрана за пушене на обществени места, навсякъде, въпреки че съм пушач към този момент. Смятам, че дори ние пушачите трябва да водим борба срещу този вреден навик, такова си е моето мнение...
Радвам се на такива, които не са опитвали никога, защото наистина трудно се отказват мама им.  :P   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

aiia

« Отговор #55 -: Август 17, 2009, 05:55:25 pm »
Аз не пуша вече. Пуших много, но ги отказах. Не напълнях грам, даже отслабнах. Водя много по-здравословен начин на живот. Промених си коренно начина на живот, режима на хранене, на спане и всичко. Не знам на кой транзит се дължи. Объркавам се вече. Хм Отказах цигарите когато прогресивната Луна излизаше от 6 дом. Бях го замислила още преди 1 година, но едва когато направи съвпад с ДЕСЦ ги спрях окончателно. Друго като транзит, сега се сещам, при ингреса на тр. Юпитер във Водолей, или моя 5 дом. Тогава спрях.
Сигурно има и други фактори, ама не знам.

За всички , които искат да ги откажат. Възможно е, воля трябва.  Не се напълнява, не си въобразявайте. В началото малко, ДА! Но после се възстановяват килограмите.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #56 -: Август 17, 2009, 05:59:00 pm »
За всички , които искат да ги откажат. Възможно е, воля трябва.  Не се напълнява, не си въобразявайте. В началото малко, ДА! Но после се възстановяват килограмите.

И аз така смятам.

Иначе поздравления за успеха!  :)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #57 -: Август 17, 2009, 06:23:26 pm »
има дъвки , а отделно аз например си нося в чантата четка и паста за зъби. Вонящ дъх е неуважение към партньора .

Край вече-взех та!Идвай до Бургас! ;D
Все още търся снимка,ама пусто като нямам сама... ;D ;D ;D

« Отговор #58 -: Август 17, 2009, 06:39:11 pm »
Интересно е, че той има стелиум в Дева, ама пак си пуши и още не ги е отказал, макар че преди да скъсаме, беше решил заради мен да ги спре :) Ама вече няма такъв стимул ;D

Добре де, как се целуваше с този човек?  ???
Ми Зъболекар ти го каза - когато беше с мен, се стараеше да не мирише на цигари. А пък когато не е с мен, да си пуши, не мога да му кажа нищо. Поне в това отношение съм си преодоляла мрънкащата Дева ;)
Ако го бях отрязала заради пушенето, много щях да изпусна в любовно отношение, така че това ме направи по-толерантна към пушачите (но не и към дима)

Дам, е на мен това ми е проблема с пушачите - трябва да дебатирам. Стигат ми преговорите в службата и мнението на колегите ми, че все се пазаря.

А какви възможности пропуснах... ::)

*

veshti4ka

« Отговор #59 -: Август 17, 2009, 06:48:59 pm »
чета, чета, чета и стигам до следното заключение:

тези, които не пушат - заклеймяват онези, които пушат. хората които пушат се опитват да се оправдават за "вредният си навик" и започват да се чувстват гузно пред хората и пред самите себе си заради това, че пушат....

дотук с изводите обаче...

ТОВА Е МОЯТ МАНИФЕСТ КЪМ ВАС:
ТИ човече, който пушиш, защо не приемеш вътре в себе си факта, че пушиш! дали ти вреди това или не си решаваш сам! доказано е, че рака се предизвиква от стрес. а не е ли най-големият стрес това, че се бориш с вътрешната си потребност да запалиш поредната цигара? после що имало пушачи починали от рак на белите дробове - ей затова има - собствената им непримиримост към така нареченият им "вреден навик" е виновна. а не е ли също така вреден навик да клюкариш, да се сбиваш с непознати, да караш околните да страдат, да навреждаш на съседа си или пък да позволяваш на правителството да те "клати" постоянно?  не смятате ли, че само като приемете едно нещо в себе си и тогава можете да го промените?! ако приемете, че сте заклет пушач и се примирите с това, вече съзнанието ви няма да се бори, а с приемането ще си имате ключ към отказването ако го искате!

е аз пък съм пушач! и съм го приела много отдавна! и не ми пука какво мислят другите по въпроса за това! ако някога реша ще ги откажа, но не защото някой е решил да мърмори, че му пречи или че мрази цигарите - той има своя избор дали да бъде край мен или не, както аз си имам моя избор дали да пафкам или не - а защото просто така съм решила! и дори да не вярвате в самопрограмирането - при мен си работи прекрасно! дори и да пуша - дробовете ми са чисти, колкото и да не се нрави на някого този факт или пък не искате да го приемете! моето тяло е храм на душата ми, а душата ми е чиста, следователно и тялото ми е чисто - невероятно, но факт!

това е от мен по тази тема  8)